Kuoleeko Monsoon Last Warsin aikana?
 
pollcode.com free polls
Ylläpito

Nimi: Uru, ”Urumi”

Syntymäaika: 1987

Sukupuoli: nainen

Kestosuosikit animesta/mangasta: GNG, Dragon Ball

Tämän hetken suosikit (4/2010): K-ON!, Gintama, Soul Eater, Dragon Ball Kai

Inhokit: Kaikki haaremisarjat

Mitä, kuka, hä?

Kuten ylläolevasta tekstistä selviää olen tällä hetkellä 22-vuotias nainen. Harrastuksiini kuuluu anime ja manga, lukeminen sekä oheiskrääsän keräily. Olen tämän sivun onnellinen yksinvaltias ja vastaan tänne tulevasta materiaalista. Yleisen mielipiteen mukaan minulla ei ole elämää, vaan vietän ajastani lähes 24/7 animen ja siihen liittyvän oheiskrääsän ympäröimänä. Osasyy tähän on se, että omistan anime- ja manga –oheistuotteita myyvän liikkeen, jossa olen töissä 45 tuntia viikossa, mutta se on toki vain tekosyy.

Animen ja mangan ohella pidän scifistä ja fantasiasta, jotka olivatkin osasyy siihen, miksi japanilaiseen kulttuuriin tykästyin.

GNG:n tutustuin ensimmäisen kerran 5-vuotiaana, kun siskoni vuokrasi 4:n VHS:n ja katsoimme sen läpi. Ihastuin itse sarjaan täysin, mutta video joutui äiti-sensuurin kohteeksi ja seuraavan kerran Hopeanuolta pääsinkin katsomaan vasta 10-vuotiaana. GNG oli yksi iso syy anime-harrastukseni alkamiseen ja myöhemmin myös ammattini saamiseen, sillä saihan Urumi-liike alkunsa siitä, kun kaupittelin pois GNG-figuureiden kaksoiskappaleita...

Randomina tietona mainittakoon se, että GNG:n lempihahmojani ovat Ben ja Kurojaki. WEED-suosikkejani ovat Hiro ja Hougen.