Kuoleeko Monsoon Last Warsin aikana?
 
pollcode.com free polls
6. julkaisu

Osia: 8 (+1)
Mitat: 18 x 13 cm
Painovuosi: 2004, 2008 (?), 2012
Sivuja: 350-480

GNG:n kuudennen julkaisun erikoisuus on sen monimuotoisuus: siitä on tehty kolme erilaista painosta, jotka kaikki poikkeavat hieman toisistaan.

Ensimmäinen painos on tavallisin. Se sisältää GNG-mangan eikä siinä ole ylimääräistä materiaalia. Toinen painos on lähes identtinen ensimmäisen kanssa. Ainoa mainittava ero on, että mangan selkämyksessä sekä kansissa on pieni mainos, jossa kerrotaan GNG:n ilmestymisestä DVD:llä.

Kolmas painos eroaa kumppaneistaan jo enemmän. Sen kannet on uudistettu ja vaikka niissä on samat kuvat, on ilmettä muutettu. Ginga-kanjien fonttia on vaihdettu teräväkulmaisemmaksi, kannen mainostekstit on uusittu ja osassa kansissa on pieniä valokuvia.

Lisäksi kolmannen painoksen yhteydessä julkaistii myös Shin Gaiden REMIX, joka sisältää Shin Gaiden 1 ja 2 -mangojen suoraan Ginga-maailmaan liittyvät tarinat sekä aiemmin julkaisemattoman Ginga Retsuden Ganin -lyhyttarinan.

Faneille mangan sisältö tarjoaa pieniä yllätyksiä: loppusivuilla on muutaman sivun mittaisia juttuja erilaisista aiheista: Takahashin haastattelu, hahmoesittelyitä, joissa on käytetty GNG-animen mallikuvia, juttu Takahashin Traconin vierailusta ja jopa kuva Hopeanuoli!musikaalin esiintyjistä.


Lisämateriaalit

Osa 1: DVD-esittely, osa 1.
Osa 2: DVD-esittely, osa 2. Esittelyssä Gohee, Riki, Hidetoshi ja John.
Osa 3: DVD-esittely, osa 3. Esittelyssä Ben, Cross, Smith, Tiikeriveljekset, Moss ja Akame.
Osa 4: DVD-esittely, osa 4. Esittelyssä Benizakura, Musashi, Wilson, Mutsun valtiaat ja Terry. Lisäksi juttu Takahashin Traconin vierailusta.
Osa 5: ???
Osa 6: Ei lisämateriaalia.
Osa 7: Dream Talk, part. 1. Tuntematon mangaka, (Takahashin fani?), haastattelee idoliaan. Jutussa on pieniä kuvia Yamatosta ym. sarjoista.
Osa 8: Dream Talk, part 2.
Shin Gaiden REMIX: Kuva Dream Talk -haastattelusta.

Vaikka kyse on GNG:nkin uusimmasta julkaisusta, ovat nämä osat melko harvinaisia. Syy on oletettavasti siinä, että tämän julkaisun kirjat on tarkoitettu vain markettimyyntiin eikä niitä ole ollut myynnissä nettikaupoissa, jolloin fanit eivät ole saaneet niitä käsiinsä silloin, kun ne olivat helposti saatavilla.

Mangat ovat myös melko halpaa painosta ja niiden paperin laatu on keskivertoa. Japanissa kertakäyttökulttuuri on surullisen yleistä ja tapana on, että kirjat saatetaan heittää roskiin kertalukemisen jälkeen. Painoksen joutuminen roskiin on siis myös iso syy sen harvinaisuutta.

Ensimmäinen ja toinen painos ovat kutakuinkin yhtä yleisiä, mutta kolmas painos on fanien eniten tavoittelema juurikin sen sisältämän lisämateriaalin vuoksi.