Kuoleeko Monsoon Last Warsin aikana?
 
pollcode.com free polls
Kilpailu - Runoilua


Kilpailun aiheena on Ginga-aiheinen runo ja teemana hahmo! Toisin sanoen kirjoita runo, joka keskittyy kuvaamaan yhtä (tai useampaa) hahmoa. Runo voi olla omistettu Rikille, kertoa Hougenista, hehkuttaa Johnia, olla Sakuran viesti Ginille... Mitä vain mielikuvitus sallii!

Muistakaa myös, että runous on laaja ala eikä pääty vain loppu- ja alkusointuihin tai kalevalaiseen runomittaan, vaan moderni runo voi olla vain tajunnanvirtaa tai tekstin muodostama kuva.

Kilpailu päättyy 1. tammikuuta 2015 tai kun mukana on vähintään 30 kilpailijaa. Jos osallistujia on alle 30, tullaan aikarajaa jatkamaan.

Runot voi lähettää osoitteeseen uru@kaksoissola.net ja laita otsikoksi "Runokilpailu". Kilpailuun voi osallistua yhteensä kolmella runolla/per henkilö. Yhden runon maksimipituus on A4, fonttikoolla 12 kirjoitettuna.

Jos tahdot, voit mainita osallistumisen mukana ikäsi, koska tahdon huomioida kisassa myös nuoremmat osallistujat. Kisaan voi osallistua kuka tahansa eli ei tarvitse olla Kaksoissolan blogin seuraaja tms. osallistuakseen.

Voittajarunot julkaistaan Kaksoissolassa sekä Kaksoissolan blogissa.


Ginga-runokisan palkinnot

Voittajia valitaan kolme ja jokainen saa valita vuorollaan yhden alla olevista paketeista. Eli kisassa ensimmäiseksi tullut valitsee viidestä setistä yhden, toinen neljästä ja kolmas kolmesta erilaisesta. Yli jääneet palkinnot jäävät odottamaan seuraavaa kilpailua varten.

T-paidat ovat Takahashin henkilökohtaisesti lahjoittamia.

Settejä ei voi sekoittaa keskenään eikä palkintoja ottaa rahana. Tuotteet lähetetään postitse voittajille.

1. setti
Gin vs. Akakabuto t-paita (L-koko)

2. setti
Gin, Smith & Chuutora t-paita (L-koko)

3. setti
Takahashin Animecon-vierailun kunniaksi painettu juliste, koko A3. Kuvassa mangan 12 kansi.

4. setti
Ginga Nagareboshi Gin 1 Special Edition, jossa Takahashin nimikirjoitus ja WEED Gaiden suomeksi.

5. setti
Takahashin nimikirjoitus ja Sankaritarinat 1 & 2 suomeksi.