Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

Orion 27

Orion 27

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 05.02.2014 16:53

Spoilereita ja keskustelua tästä osasta!

Orionin ja Masamunen välinen kohtaus jatkuu ja Masamune onnistuu väistämään iskun. Kauempana Kenshinin porukka näyttäisi kuulevan ulvontaa (?) ja puhuvan muuten keskenään. Matheus juoksee kärjessä Ohun sotureiden luo ja ilmeisesti ääni keskeyttää lauman hetkeksi aikaa. Sanada juoksee myös äänen saattelemana lähettyvillä. Masamune on kiivennyt kallion toiselle puolelle ja häntä vastassa odottaa Akakama. (Luulinkin tätä ennen että Masamune kiipeäisi samaa puolta, jossa pennut ja naaraat ovat.) Irlanninsusikoira ei onnistu haastamaan Masamunea, jolloin se lentää alas muiden luo. Siellä odottaakin hengissä olevat Rocket, Orion, Andy tms.

Orion ajautuu virtaukseen yrittäessään pelastaa Akakamaa ja Ohun puolella aloitetaan tässä välissä taistelut. Irlanninsusikoira saadaan noukittua vedestä ja elvytettyä nielemästään vesimäärästä. Masamune on hypännyt virtaukseen, jolloin Orion seuraa perässä. Muita taas lähtee hänen peräänsä, Gin varsinkin. Koirat painivat jonkun aikaa veden alla, kunnes Masamune onnistuu pääsemään pois vedestä. Hmm, Andy näyttäisi hengailevan kauempana virtausta Gennain joukon kanssa. Orion kiskoo Giniä vedestä.

Weed ilmestyi aiemmin Kenshinille, muttei se johtanut taisteluun. Sen sijaan koiran ja muiden ilmestyminen saa käänteen, kun he menevät lisävoimiksi taisteluun. Vaan Kenshinpä seuraa perässä.

Rocket huomaa alhaalta käsin Masamunen jatkavan kiipeämistään. Koiran kohteena on Yamabiko, mutta Rigel suojeleekin häntä muistellen Terumunea. Manga loppuu siihen kun ei tiedetä miten Rigelille kävi kaaduttuaan Masamunen päälle.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Re: Orion 27

ViestiKirjoittaja Midorikage » 05.07.2014 20:56

Yksi asia häiritsi minua tässä osassa todella paljon. Selviääkö Matheus todellakin vain Joujin turhamaisuuden vuoksi? Jouji on jo upottanut hampaansa Matheuksen kaulaan, kun yksi vihollisista puree häntä korvaan. Jouji päästää irti ja näyttää huutavan: "Minun charmpoint". Eikö Jouji siedä että hänen kauniisiin korviinsa kosketaan? Päästääkö hän vaikka vihollisen mieluummin menemään? Häpeä Jouji.
Hieman häiritsi myös se kuinka Andy näyttää pelastuvan koskesta kahdesti. Alussa Andy seisoo kiven päällä muiden koskesta pelastuneiden kanssa, mutta myöhemmin Gennai joukkoineen onkin pelastanut Andyn vasta alajuoksulla. Unohtiko Takahashi, että Andy oli jo pelastunut, vai oliko joku Takahashin avustajista piirtänyt vahingossa Andyn aikaisemmin pelastuneiden joukkoon?
Ehdin jo pelästyä, että Jaguar menehtyisi tässä osassa. Hänet kaadetaan maahan ja Kotetsu joka yrittää auttaa häntä kokee saman kohtalon. Sitten pöllyävä lumi peittää taistelijat, eikä heitä enää näytetä. Jättikö Takahashi tahallaan tilanteen epäselväksi, vai unohtiko hän sen?
Midorikage
Villikoira
Villikoira
 
Viestit: 163
Liittynyt: 30.08.2011 20:45
Paikkakunta: Nokia
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 9

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa