Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

Orion 18

Orion 18

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 16.08.2012 15:11

Keskustelua ja juonitiivistelmä mangasta!

Masashige on jäänyt taistelemaan kai-koirien ja takana häämöttävän lauman kanssa. Kolme kaita ovat tarrautuneena koiraan eri kohdista. Lopulta Masashige kiskaisee itsensä irti, mutta kolmikko käy uudelleen koiran kimppuun veri roiskuen. Kotetsu ja Rigel ovat löytäneet jonkun vanhan asumuksen, jossa on pentuja imettävä naaras. Ne oikeastaan taitavatkin olla kuolleita (?). Tovin kuluttua Kotetsu ja Rigel jatkaa matkaansa lähtemällä etsimään Masashigeä. Verinen koira iskee vastustajiaan puuhun ja yrittää saada kai-koiria hampaisiinsa. Maassa makaava Masashigen kimppuun hyökkää yksi kai-koirista ja vetää Masashigen sisälmyksiä ulos. Myös muita koiria sekaantuu tähän ja Masashige vetää itsensä hypähtäen kauemmaksi. Hän näkee pian ilmestyksen Sanadasta ja kuvittelee muitakin Ohun koiria. Rigel ja Kotetsu näkevät tapahtuneen ja hautaavat Masashigen. Sen jälkeen he suuntaavat ihmisasutuksen luo ja saavat mm. leipää syödäkseen.

Tenkan ja Sanadan joukot metsästävät lintuja. Akakamakaan ei näytä olevan hyvällä tuulella, vaan tappaa yhden laumalaisista. Joku laumalaisista tuokin Tenkalle ja Sanadalle viestiä (?) muualla kokoontuneista koiralaumoista ja kahdesta kuolleesta koirasta (?). Sanada ja Akakama ottavat yhteen ja irlanninsusikoira jää tappiolle. Akakama tarjoaakin joukolle villisikaa.

Masamune joukkoineen on myös metsällä syömässä lintuja ja törmää pentujen kanssa kulkevaan naaraaseen.

Ohun soturit ovat metsässä ja mm. Bon säikyttelee Yamabikoa ilmestymällä yllättäen puunrungosta. Blanca muistelee aiempia tapahtumia Bonin kanssa ja harhailee metsässä. Mangan lopussa Orion juoksee kahta Kogaa pakoon päätyen Blancan luokse. Hän muistaa Orionin hyvin aiemmasta kohtaamisesta ja akitan pentu tekeekin uudeleen ZTB:n. Molemmat putoavat putouksen mukana alas mihin manga päättyykin.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Re: Orion 18

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 14.04.2014 15:34

Nopeasti tuli otettua.

Spoiler:
Kuva
Kuva
Kuva
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa