Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

Orion 25

Orion 25

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 10.10.2013 15:12

Tästäkin juttua sekä kuvia tulossa blogini puolelle. ~

Spoilereita ja keskustelua osasta!

Viimeksi oli jääty Sanadan ja Matheuksen joukkojen väliseen taisteluun, josta manga alkuun jatkuikin. Juuri kun Matheus on aikeissa hyökätä, juoksee Masamune paikalle ja tappaa kaksi koiraa. Sen jälkeen koirat lähtevätkin paikalta. Tenma yrittää juosta karkuun Matheuksen joukkoja ja törmää matkallaan Akakamaan. Syntyy uusi taistelu koirien välillä ja sivussakin on jommankumman osapuolen koiria tarkkailemassa tilannetta.

Koyuki muistelee pentujaan kylässä. Tesshin, Kojuro, Andy jne. ovat palanneet metsältä muiden Ohun sotureiden luo. Weed on kävelymatkalla metsässä ja näkee taistelua, jonka keskelle se säntää. Akakama on täysin verinen ja Weed keskittyy kuuntelemaan, mitä uroksella on sanottavaa. Takaa-ajo Matheuksen ja Tenman välillä sen kuin jatkuu ja jälkimmäinen törmää pian Gennaihin. Matheuksen ja Gennain joukot jäävät toviksi tappelemaan, kun Tenma saa lisää etumatkaa pakoonsa.

Kuolleita koiria kannetaan muualle ja Weed huomaa puiden varjoissa tarkkailevia koiria. Sen kummempaa ei tapahdu, vaan hahmot jakaantuvat eri teille. Ohun soturit keskustelevat ja näyttää hetken siltä kuin Kurotora olisi aikeissa suuttua Kojurolle. Paikalle näyttää ilmestyneen kai-koiria. Paha sanoa olisi yksi jopa mm. Shigure tai sitte aivan eri koiria.

Samat aiemmin varjostuksissa olleet koirat ovat lähteneet Weedin perään ja saartaneet hänet. Tilanne keskeytyy siihen, kun kaikki huomaavat Masamunen jolkottelevan esiin puiden välistä. Toisin sanoen Weedin ympärillä olevat koirat lähtevät lipettiin ja vuorostaan Masamunen koirat saartavat Weedin. Johtajat alkavat taistella ja muun muassa Masamune hyödyntää kieputtelevasti huiviaan. Weed meinaa kuristua, mutta kyllä toinenkin vastustaja lentelee. Akita kokee parhaaksi lähteä ja joukkojakaan ei lähde hänen peräänsä.

Tenma on juossut jokeen juomaan, kunnes joutuu Matheuksen joukkojen ympäröimäksi. Koiraa riepotellaan pahasti niin vedessä kuin maan puolellakin. Lopuksi näytetään Ohun sotureita ja etenkin paikalle ilmaantunutta Weediä. Linnut lentelevät Tenman ruumiin luo ja Sanada on järkyttynyt näkemästään.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa