Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

Orion 19

Orion 19

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 03.10.2012 16:30

Juonitiivistelmä ja keskustelua mangasta!

Kogat etsiskelevät putouksen mukana menneitä Orionia ja Blancaa. Koirat eivät tunnu löytävän pennusta jälkeäkään ja hyppivät kiveltä kivelle, kunnes huomaavat Orionin jääneen oksan alle. Kogat elvyttävät pentua ja Orionin keuhkot tyhjenevät vedestä. Blanca juoksee väsyneenä metsässä ja kaksi pentua sekä naaras yllättävät hänet. Blanca käy lähelle tulleen pennun kimppuun. Naaras ei uskalla tehdä mitään, vaan lähtee pentunsa kanssa toisaalle. Gennai törmää tähän kaksikkoon ja käykin narttuun kiinni hampaillaan. Orion on taas jatkanut matkaansa Kogien kanssa lähtien etsimään muita. Gennain joukot eivät katso hyvällä Blancaa, joka ei tunnu irrottavan otettaan pennusta. Gennain ja Blancan välille syntyy kunnon tappelu. Orion, Kogat ja Bon juoksevat hätäisesti taistelupaikalle. Blanca on historiaa. Myöhemmin Kenshin löytää kuolleen koiran uituaan rantaan. Koira päättää kääntyä takaisin muistellen Orionin joukkoja.

Kai-koirat juoksevat metsässä. Kamajiro törmää näihin koiriin ja alkaa taistella niitä vastaan. Kawasemi ja joku toinen Sanadan laumasta juoksee paikalle. Paikalle tullut Sanada onnistuu kuitenkin rauhoittamaan tilanteen. Akakama muistelee itkuisena isäänsä, joka pahoinpiteli hänen äitiänsä. Asia vihastuttaa irlannninsusikoiraa niin, että Akakama raatelee puuta ja takoo päätänsä siihen. Mangassa ei sen kummemmin muuta tapahdu, koirat liikkuvat vaan johonkin suuntaan.

Rigel ja Kotetsu ovat suunnanneet kylään. Mangan sivuilla näkeekin myös Hidetoshia ja Daisukea. Miehet juovat sisällä keskenään kahvia/teetä ja koirat jäävät ulkopuolelle. Ulkona kaksikko löytää häkin, jossa on joku koira. Arvatenkin tämä on Andy, vaikkei näykkään muuten kuin mustana hahmona. Hidetoshi jatkaa matkaansa autonsa luo ja näyttää Daisukelle Andyn otettuaan sen häkistä<3 Andy nuolee Daisukea ja Kotetsu sekä Rigel jäävät katsomaan, kun auto poistuu näkyvistä. (Tässä näkyi hyviä vertauskuvia Johnin ja Andyn välillä). Auto palaa pian takaisin ja Daisuke yrittää kutsua Kotetsua ja Rigeliä luokseen. Kaksikko juoksee miestä vain karkuun, vaikka Daisuke oli lähtenyt autolla perään. Andy seuraa myös metsään asti. Saksanpaimenkoira kinaa jonkun aikaa Kotetsun kanssa, mutta lähtee Hidetoshin kanssa suuntaan toisaalle.

Ilman muuta tässä oli parasta Andyn ensiesiintyminen ja Johninkin näkeminen siinä ohella<3

Edit: Jep ajattelin Kamajiroa puhuessani Akakamasta. Huomattavasti parempi ilmaisu, jota en kirjoittanut kumminkaan. U know.
Viimeksi muokannut Kiatsu päivämäärä 04.10.2012 15:19, muokattu yhteensä 1 kerran
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Re: Orion 19

ViestiKirjoittaja Kissa » 03.10.2012 22:27

Elimistön tyhjeneminen vedestä ois aika paha. Ehkäpä veden poistuminen keuhkoista riittää? :D

Se on Akakama, ei Kamajirou (se kuoli jo aiemmin).

Kotetsu ja Rigel eivät juokse karkuun, vaan koittavat houkutella Daisuken mukaansa.

Nartulla taisi olla jotain tekemistä Kurohabaki-klaanin kanssa, mutta Gennai päätti säästää ne ja auttoi vielä Blancan vankina olleen pennun karkuun.

Ne Kenshinin löytämät koirat oli jossain metsässä, jonne se yksi koira Kenshinin johdatti. Mitäköhän ne mahtoivat sanoa, että Kenshin lähti hakemaan(?) Orionia....
Avatar
Kissa
Taistelukoira
Taistelukoira
 
Viestit: 228
Liittynyt: 28.05.2011 18:51
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 3

Re: Orion 19

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 04.10.2012 19:16

Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Re: Orion 19

ViestiKirjoittaja Midorikage » 10.10.2012 14:11

Minua ihmetytti se kohta jossa Andy kertoo olevansa Oun soturi Johnin sukulainen. Miten Andy saattoi tietää Johnista yhtään mitään? Vaikka Andyn isä olisi kertonut hänelle nuoremmasta veljestään Johnista, ei hänkään olisi voinut tietää Johnin olleen Oun soturi. Vai kävikö John jossain vaiheessa Suomessa tapaamassa veljeään ja kertoi tälle kuulumisiaan? Vai kertoiko Hidetoshi Andylle Johnista? Ymmärtävätkö koirat ihmisten puhetta niin hyvin? Toivottavasti tälle on joku looginen selitys.
Hidetoshi ilmeisesti kouluttaa Andyäkin englanniksi, koska Andyn karatessa Hidetoshi huutaa:"return". Andy ei tosin joko ymmärrä tai muuten vaan tottele. Hyvä ettei Andy ole ihan suora kopio Johnista. Silmiin pistävin ero ovat Andyn silmät, jotka on piirretty aivan uudenlaisella tyylillä. Tähän mennessä Takahashin sarjoissa on ollut pari tyyliä jolla silmät on piirretty: tyyli jota käytetään yleensä aasialaisiin tummiin silmiin ja tyyli jota käytetään yleensä länsimaisiin vaaleisiin silmiin(näiden lisäksi silmissä on joskus vain musta piste valkoisessa silmämunassa). Andyn silmät on kuitenkin piirretty täysin uudella tyylillä: ne ovat tummat mutta niistä erottaa kuitenkin silmän keskustan. Takahashi on varmaan Suomessa käydessään huomannut että tuollaisiakin silmiä on olemassa.
Midorikage
Villikoira
Villikoira
 
Viestit: 163
Liittynyt: 30.08.2011 20:45
Paikkakunta: Nokia
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 9

Re: Orion 19

ViestiKirjoittaja Tundre » 10.10.2012 18:19

^Offia nytten, mutta repesin ja pahasti tuolle "Takahashi on varmaan Suomessa käydessä huomannut että tuollaisiakin silmiä on olemassa"
Noniin, taas aiheeseen! :)
Avatar
Tundre
Ōun sotilas
Ōun sotilas
 
Viestit: 316
Liittynyt: 26.04.2012 18:19
Paikkakunta: Keski-suomi
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 2

Re: Orion 19

ViestiKirjoittaja Raezla » 10.10.2012 23:55

On kyllä mielenkiintoinen havainto nuo Andyn silmät.. Jos se on joku tulkinta suomalaisten silmistä, niin on kyllä paljon imartelevampi kuin How to draw manga -kirjoissa joskus esitetyt rumat tihrusilmäsuomalaiset.. Hmm.. Nyt kurkin Andyn silmiä uudemman kerran ja pakko sanoa, että pidän tavasta, jolla ne on piirretty.

Jännittävää nähdä tällainen "nuori John" -hahmo, joka antaa vähän osviittaa siihen, miltä John todennäköisesti näytti pentuna. =)

Olisi kyllä kiinnostavaa kuulla, mistä Andy on kuullut Ohusta.. Kenties se on kuullut Johnin teoista Japaniin saavuttuaan joiltain koirilta? Tai olisiko huhut sukulaisen urotöistä kantautuneet maapallon pohjoiselle kolkalle saakka?

Joka tapauksessa, äärimmäisen siistiä, että suomalainen koira Ginga-saagassa on nyt täyttä totta! :D


Midorikage kirjoitti:Hidetoshi ilmeisesti kouluttaa Andyäkin englanniksi, koska Andyn karatessa Hidetoshi huutaa:"return". Andy ei tosin joko ymmärrä tai muuten vaan tottele.


Suomalaiselle jääräpennulle pitää tuossa tilanteessa huutaa

Spoiler:
PERKELE!

(varoitus: ruma sana)

- toimii ainaki meillä parhaiten. Pitänee kertoa asiasta tohtorille., kun käväisee ensikerran täällä päin.. :lol:
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1124
Liittynyt: 02.05.2011 11:38
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa