Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

Orion 3

Orion 3

ViestiKirjoittaja Matto » 05.05.2011 15:15

Keskustelua kolmannesta osasta: millaisia ajatuksia manga herätti? Mitä hyvää ja mitä huonoa? Mitä jäi odottamaan ja millainen kuva hahmoista jäi?

Juonitiivistelmä & spoilereita!

Kai-ken koira jatkaa taisteluaan kolmea aikuista vastaan, mutta nopeasti se jää tappiolle. Orion ei kestä katsoa epäreilua taistelua, vaan syöksyy avuksi. Lyhyen taistelun jälkeen pentu on vapaa ja kolmikko ei ole enää kiinnostunut jatkamaan taistelua. Kai-ken esittäytyy Yamabikoksi ja mukaan liittyy myös pennun kouluttaja Kojuro.

Samaan aikaan Kisaragia lähestyy loppuaan. Kisaragi on asettunut lumimyrskyä suojaan karhunpesään, kun Kurohabaki-joukon jäsenet yllättävät sen. Yksi koirista tiputtautuu Kisaragin lepopaikkaan ärsyttäen tätä ja karkaa sitten ylös. Raivostunut Kisaragi syöksähtää koiran perään ja ei pääse yhdellä hypyllä ulos pesästä, vaan jää kiinni lumeen. Kun Kisaragi roikkuu avuttomana pesän suuaukolla, hyökkää sen kimppuun kolme koiraa, jotka repivät sen kurkun auki ja potkaisevat sen ruumiin alas. Tämän jälkeen joukko jatkaa matkaansa ja pakottaa mukaansa ryhmän narttuja ja nuoria koiria.

Orion ja Yamabiko ystävystyvät nopeasti ja tämä kertoo aluetta uhkaavasta uudesta vaarasta: isoveljestään Kurohabaki Masamunesta, jonka tavoitteena on vallata Ou.

Samaan aikaan Sasuke, Shirozaru ja Izo kohtaavat Yamabikon hakanneet kai-koirat, jotka ovat hyökänneet karhun kimppuun ja repivät sen nopeasti kappaleiksi. Joukot kuitenkin väistävät toisiaan eikä taistelua synny. Sasuke jatkaa matkaansa ja lopulta se näkee edessään tutun hahmon, Orionin! Orion ei tahdo lähteä Sasuken ja muiden mukaan, vaan jatkaa taisteluitaan Oun puolustamiseksi. Izo kuitenkin iskee sen tajuttomaksi ja Orion viedään siskonsa Bellan luokse.

Orion saa kuitenkin suostuteltua aikuiset koirat ottamaan sen mukaansa ja lauma lähtee taas liikenteeseen. Pian koirat kuitenkin hiljentävät vauhtiaan, kun Izo kompastuu maassa lojuvaan ruumiiseen. Pian koirat löytävät jotain muutakin: Izon isän, Kisaragin ruumiin. Koirat löytävät myös yhden eloonjääneen, joka kertoo tappajat, mutta kuolee vammoihinsa. Izo kantaa ruumiit karhunluolaan ja lauma jatkaa matkaansa tappajia etsien, kunnes kaikki ovat liian väsyneitä jatkamaan.

Orion nukahtaa pian Izon viereen, mutta herätessään tämä on poissa. Izoo on jatkanut matkaa laumansa kanssa ja jättänyt Orionin jälkeen, jotta tämä ei joutuisi osallistumaan taisteluun.
Matto
Uusi jäsen
 
Viestit: 17
Liittynyt: 16.12.2010 12:38
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Orion 3

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 16.03.2012 19:50

En spoilaile kerta kyseessä on spoilerivapaa alue.

Kannessa komistaa Sasuke, Orion ja Yamabiko. Pyörre sopii kanteen jossa kolmikko on hyppyasennossa. Ikään kuin he hyppäisivät siitä pois tai siihen. Pyörteen väri lähinnä korostaa Yamabikon ja Orionin silmien väriä. Sasuke on monessa kannessa, tässä hän kuitenkin erottuu ärsyttävästi silmääni. Kisaragi olisi toiminut parempana kannen hahmon edustajana, onhan hän alussa varsin merkittävässä osassa...

Alussa ainakin on varsin typerää miten kolme muuta kaita käy yhdessä Yamabikon päälle juuri tämän epäreiluuden takia. Ihanaa pentuenergiaa on luvassa Orionin saavuttua paikalle.. melkeinpä nauruksi muuttui selaaminen nähdessä näiden kai-koirien lentävän.

Ihan tulee mieleen GNG:n tapahtumat Kisaragin ollessa lumen alla kuolleen karhun kanssa. Ja jälleen arvottomia vihollisia luvassa - käydään ryhmällä Mutsun kenraalin kimppuun. En ymmärrä miksi näinkin hyvästä hahmosta piti päästä eroon.. eikä tuo tunnu itsestäni uskottavalta miten helposti Kisaragi pääsee hengestään.
Masashigen silmistä kyllä tulee mieleen kissa. o_O

Tarinassa mennessä nopeasti eteenpäin.

Izoun puolesta rupesi surettamaan hänen nähdessään isänsä kuolleena ja saatuaan myöhemmin tiedon puolisonsa ja pentujensa kuolemisesta. Hellyyttävä kohtaus oli juuri tuo Izoun ja Orionin halailu. Masamune ei säästä perässään kulkiessaan ketään.

Ja manga loppuu siihen kun Orion lähtee jyräämällä eteenpäin.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa