Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Yamato, Lassie, Ginga no Inutachi, Great Horse... Kaikki muut Takahashin sarjat.

Mitkä hahmot toimisivat paremmin narttuina?

Mitkä hahmot toimisivat paremmin narttuina?

ViestiKirjoittaja Raezla » 12.04.2022 12:23

Pohdiskelin tässä hiljattain Hammasnurkkaan tekemässäni Noahin kuudetta pokkaria käsitelleessä artikkelissa, että melko tylsistä ja toisiaan liikaa muistuttavista Aka-arin veljeksistä olisi saanut roimasti kiinnostavamman pahiskolmikon tekemällä yhdestä siskon. Miettikää nyt: karhunkokoinen pahisnarttu ränttäilemässä oikukkaasti ja mättämässä kaikkia turpaan. Se olisi ollut mielenkiintoisella tavalla jotain uutta!

Ginga-saagassa ja Takahashin muussa tuotannossa on noin ylipäätään liuta hahmoja, jotka toimisivat mielestäni paremmin narttuina.

Tuossa Last Warsin viimeistä lukua käsitellyttä keskustelua lukiessani tuli mieleen, että Orion olisi miljoona kertaa parempi hahmo, jos sen sukupuolen vaihtaisi. Uroshahmojen keskuudessa noita itsepäisiä räyhääjiä nyt on nähty kyllästymiseen saakka, samoin voimakkaita hahmoja. Heitän vielä lisää vettä myllyyn, että saman tien olisi voitu tehdä Bellasta nössö itkupillipoika. Tai sitten se olisi voinut toimia kontrastina tyttö-Orionille.

Ja jos nyt on pakko pitää kiinni tästä urospäähenkilöhommasta niin olisihan tuohon Orionin neljän hengen porukkaan - Yamabiko, Andy tai Bon - voinut hyvin ympätä yhden vahvan rämäpäisen kovisnartun mukaan. (Toki tässä tulisi sitten kiusaus shipata kyseinen hahmo Orionille myöhemmin, mutta saisi siitäkin ihan oman juonenkulkunsa. Ärsyttää ajatella, jos tämäkin rämäpää aikuistuttuaan löytää rinnalleen jonkun Sakuraa ja Koyukia muistuttavan tylsän pullamössönartun...)

Pahisten puoleen palatakseni... Mitä, jos Monsoon olisikin ollut naaraskarhu? En totta puhuen tiedä, toimisiko juuri tämän hahmon kohdalla. Olihan tuo traumatisoitunut nalle toki hirvittävä, mutta jotenkin näitä hahmon henkisiä heikkouksia alkaisi sitten verrata Akakabutoon ja alkaisi vain harmittaa, että tämän tytär olisi jotenkin heikompi versio isästään. (Hei, tässä haaste, joku nyt tekemään fanitarina Akakabuton tyttärestä!)

Ja tässä kun päästiin vanhojen Ginga-hahmojen puoleen, niin mitäpä, jos Gohee olisikin ollut vanha ja kiukkuinen sakea kittaava metsästäjäakka? Mennään ehkä liian kauaksi japanilaisesta tai edes suomalaisesta kulttuurista, mutta jotenkin viihdyttävä idea. :lol:


Annan nyt puheenvuoron muille, vapaata pohdintaa läpi Takahashin sarjojen (myös ei-Ginga), mitkä hahmot olisivat mielenkiintoisempia naaraina?

(Weed-sarjan hahmoja koskeva vastaava ketju löytyy täältä.)
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1124
Liittynyt: 02.05.2011 11:38
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10

Paluu Takahashin muu tuotanto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa