Sivu 1/1

Onko täällä roolipelejä?

ViestiLähetetty: 22.07.2015 20:40
Kirjoittaja pinsku2211
Elikkäs onkos täällä mahdollista tehdä roolipelejä? Vai onko se kiellettyä?? En oo törmänny vielä ainakaan sellasiin.. :?:

Re: Onko täällä roolipelejä?

ViestiLähetetty: 14.02.2017 23:14
Kirjoittaja Anofan
Olen itse hyvin uusi jäsen, mutta näyttää siltä ettei täällä paljoa roolipelata. Tiedän kuiten yhden nettisivun, mutta aika epäaktiivinen sekin on. Ja jos siihen haluaa osallistua, hahmon backstory, luonne ja ulkonäkö pitää olla hyvin tarkasti sanoiteltu. Olisi hyvä jos saataisin jonnekkin jokin hyvä roolipeli paikka. Itse olen ihan yksityisviesteillä roolipelannut yhden henkilön kanssa, että ei muutakun halukkaita (Minä xD) etsimään niin kyllä sitä roolipeli sessiot saa hyvin aikaiseksi. 8-)

Re: Onko täällä roolipelejä?

ViestiLähetetty: 15.02.2017 19:11
Kirjoittaja Uru
Tämä on melko epäaktiivinen, mutta jos ropetus kiinnostaa useampiakin, voidaan sille toki alaosastoa luoda esim. Viihdenurkkaan. Jos osaa heittää toiveita siitä, mitä alueelta toivoo, niin se tietysti auttaa.

Re: Onko täällä roolipelejä?

ViestiLähetetty: 15.02.2017 21:00
Kirjoittaja Anofan
Voisihan sitä käydä ihmisiltä kysymässä, että ovatko kiinnostuneita ropetuksesta ja olisihan se hyvä että saataisiin aktiivinen hopsu aiheinen ropetus paikka pystyyn. Itse en ainakaan ole mitään aktiivista löytänyt, kaikki kuolleita tai epäaktiivisia.
Aika tunnettukkin paikka tämä vaikuttaa olevan, ettei ihmisistä olisi lainkaan puute. Olisi hyvä jos saataisiin joku juttu joka toisi tämän asian päivän valoon täällä foorumilla, ettei tarvitsisi jokaisessa eri viesti ketjussa käydä erikseen kysymässä että kiinnostaako tämmöinen.

Re: Onko täällä roolipelejä?

ViestiLähetetty: 16.02.2017 16:52
Kirjoittaja Yuriko
Uusi Legenda on aktiivinen Gingaan liittyvä roolipeli. Siellä ei pelata kylläkään itse Ginga-hahmoilla, vaan niiden jälkeläisillä, mutta samat alueet ja samoja laumoja löytyy sieltä.

Re: Onko täällä roolipelejä?

ViestiLähetetty: 16.12.2020 18:33
Kirjoittaja Raezla
Jos Kaksoissolaan tulee jonkinlainen Ginga-roolipeli niin meikäläistäkin voisi kiinnostaa. :mrgreen: