Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Keskustelua Ginga Densetsu WEED -animesta/mangasta.

Kenet hahmoista muuttaisit naiseksi?

Re: Kenet hahmoista muuttaisit naiseksi?

ViestiKirjoittaja Bon » 05.04.2014 20:23

Täähän on kiva keskustelu! xD (En keksiny parempaakaan alotusta.)

Sasuke: Hahmo on muutenkin hieman taistekyvytön ja usein sitä ollaan paapomassa :shock: Olisi kiva jos Sasuke olisi naaras, nimittäin luulin Sasukea ensin muutenkin naaraaksi. (mangassa) Joten nyt tämä ajatus on jäänyt päähäni kummittelemaan.

Kamakiri: Hihii! Tämä pahis olisi kiva nähdä naaraana. Olisi kerrankin jokin naaras, joka pistäisi kaikki mataliksi. Vai tuliskohan siitä tämmöstä:
"Mitä?! Sinäkö hävisit muka naaralle! " en tiiä?

Mer: Mer on muutenkin jotenkin tyttömäinen. Joten se, että sen muuttais nartuksi ei varmaankaan muuttaisi mitään?
"I'll accept this as your love. And I will accept your anger with my affection."
Avatar
Bon
Taistelukoira
Taistelukoira
 
Viestit: 254
Liittynyt: 29.03.2014 22:10
Paikkakunta: Vihti
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 5

Re: Kenet hahmoista muuttaisit naiseksi?

ViestiKirjoittaja Juudi » 16.04.2014 11:39

Yuriko tuolla Hopeanuolen puolella mainitsi luulleensa Joeta monen muun kanssa tytöksi aikoinaan ja nyt kun rupesin miettimään asiaa, niin Joe olisi ollut tosi hyvä hahmo naaraana.
Spoiler:
Pentujen pelastaminen on Ginga-maailmassa aika usein noiden narttujen hommaa ja Joehan pelasti Orionin joesta.. Ja väkivaltaisuus omaa pentua kohtaan olisi ollut jotenkin tosi jännää, kun yleensä nuo naaraat palvovat maata pentujen alla.. : D Tiukka täti.


Jeromen ammattitappajien joukossa olisi voinut olla myös yksi narttu. North tai Heuler, ehkä? Kai siellä laboratoriassa nyt narttujakin oli. (tai sitten ei, jos kukaan uros ei ollut leikattu.)

Ja nuo kogat. Saako ne tosiaan vaan urospuolisia jälkeläisiä, vaan mitä niille narttupennuille käy? Lähetetään jonnekin kauas oppimaan lääketiedellä? Lål. Tsukikage tai Toshimitsu olisi voinut hyvin olla narttu.

Minua muuten ketuttaa ihan kamalasti kun Minnie kuoli. Se olisi ollut niin mielenkiintoinen hahmo, olisi varmaan päässyt yhdeksi suosikkihahmokseni.. Ikuinen katkeruus Takahashille.
deviantart & tumblr: taikaraita
ex-Judzle.
Avatar
Juudi
Kenraali
Kenraali
 
Viestit: 702
Liittynyt: 07.07.2013 19:27
Paikkakunta: Tampere
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Kenet hahmoista muuttaisit naiseksi?

ViestiKirjoittaja Yuriko » 16.04.2014 12:31

Judzle kirjoitti:Ja nuo kogat. Saako ne tosiaan vaan urospuolisia jälkeläisiä, vaan mitä niille narttupennuille käy? Lähetetään jonnekin kauas oppimaan lääketiedellä? Lål. Tsukikage tai Toshimitsu olisi voinut hyvin olla narttu.

Herää kysymys, että kenen kanssa ne niitä ylipäätään tekee, jos koko klaani on vain uroksia täynnä. Sama igojen kanssa.

Olisin muuttanut Melin nartuksi, koska siltä se jo vaikuttaa. Judzlen tavoin olisi ollut kiva nähdä ammattitappajien joukossa narttu. Joe olisi ollut myös kiva narttuna, kieltämättä petyin kun kuulin, että se on uros.

Olisi ollut mielenkiintoista, jos vaikkapa Genba olisi ollut narttu. Miten Hougen olisi kohdellut tätä? Hougenhan käski alaistensa menemään hakemaan narttuja tälle, olisiko se kohdellut omaa siskoaankin kuin jota kuta narttua, vai olisiko se saanut "erityiskohtelua" ja välttynyt Hougenin irstailuilta? Hougen oli kyllä niin ällöttävä ja sekopää, etten yhtään ihmettele, vaikka se olisi siskoonsa sekaantunut.
When cries were met with silence and the last breath was drawn.
~
Avatar
Yuriko
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 639
Liittynyt: 15.04.2013 22:20
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 3

Re: Kenet hahmoista muuttaisit naiseksi?

ViestiKirjoittaja ChewChew » 02.05.2014 21:36

Ehdottomasti Merin, sillä Weed animen ilmestyessä luulin aluksi sitä tytöksi :D Mer olisi sellainen poikamainen tyttö, joka ehkä ihastuisi Weediin, mutta Weed ei katsoisi tätä samalla tavalla. Mer tulis mustasukkaseksi Weedin löydettyä Koyukin. Toinen hahmo olisi ehkä GB, jonka muuttaisin naiseksi, sillä voisihan tämä olla sellainen Cross tyyppinen kummitäti, jolle Weed voi puhua kaikesta.

Toisaalta myös Joe olisi voinut olla naaras, jotta Ginillä olisi sellainen "isin pikku tyttö" :D Mutta toisaalta taas Sakura on nyt perheen ainoa naaras, ja jos koko perhe olisi koossa, häntä varmasti kohdeltaisiin kuin kukkaa kämmenellä, koko perheen "lellikkinä" :3
Kuva
"Ihmiset valehtelevat, koirat eivät" Yoshihiro Takahashi
Avatar
ChewChew
Villikoira
Villikoira
 
Viestit: 175
Liittynyt: 07.08.2012 20:57
Paikkakunta: Oulu
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 4

Re: Kenet hahmoista muuttaisit naiseksi?

ViestiKirjoittaja chifu » 12.05.2014 16:57

Weed.Olisi tosi kiva jos gingatarinan päähenkilö olisi naispuolinen.Jerome.En osaa perustella. :roll:
chifu
Pentu
Pentu
 
Viestit: 34
Liittynyt: 26.01.2014 13:36
Paikkakunta: Ilmajoki
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Kenet hahmoista muuttaisit naiseksi?

ViestiKirjoittaja Daiya » 23.08.2014 14:40

Hiro tai Kyoushirou. Jos nämä, tai jompikumpi näistä olisi narttu, niin saataisiin muutama kova taistelijanarttu mukaan sarjaan :mrgreen:
- Jos haluatte elää vanhoiksi, ei kannata koskea minuun!
John
Avatar
Daiya
Kotikoira
Kotikoira
 
Viestit: 63
Liittynyt: 20.05.2014 15:39
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Kenet hahmoista muuttaisit naiseksi?

ViestiKirjoittaja Juudi » 23.08.2014 20:25

Minä olisin myös pitänyt Kyoshirosta naishahmona. Se on pieni mutta sisukas, vahva taistelija ja paha suustaan, minkä lisäksi se pitää huolta itseään nuoremmista koirista. Muutenkin Kyon laumalaiset palvovat sitä, niin voisin nähdä tämän ylistyksen myös poikien ihastuksena. Terukin voisi olla ihan hullaantunut nais-Kyoshiroon. Sen lisäksi Kyo on koko ajan Weedin perässä, joten
Spoiler:
Koyukin
olisi voinut pudottaa kokonaan pois ja laittaa Kyoshiron ja Weedin yhteen. Mielestäni se olisi aivan uskomattoman suloinen pariskunta. :3 Arpinen tiukka tyttö ja lempeä, puhtoinen poika. Orionin ärhäkkyydenkin voisi hyvin selittää syynä, että äitikin on sellainen päällepäsmäri.
deviantart & tumblr: taikaraita
ex-Judzle.
Avatar
Juudi
Kenraali
Kenraali
 
Viestit: 702
Liittynyt: 07.07.2013 19:27
Paikkakunta: Tampere
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Kenet hahmoista muuttaisit naiseksi?

ViestiKirjoittaja Lapin » 02.12.2021 23:22

Lähden reippaasti siitä lähtökohdasta, että perimmiltään aivan kuka tahansa hahmo olisi toiminut Weedissä myös naaraana. Ehkä tuota monien hehkuttamaa Hiroa kuitenkin itse välttäisin. Limpun mainitsema nättipoika-Reika ja ämmänköriläs-Hiro olisi tietty komea pari, mutta tuo kivesten repiminen on sen verta hirveä teko, että en näe siinä mitään siistiä. Jopa uroksena Hiron "erityisisku" on suoranaista seksuaalista väkivaltaa, ja jos tämä olisi naaras, tuntuisi nimenomaan vastakkaiseen sukupuoleen kohdistuva silpominen vielä nykyistäkin pahansuovemmalta. Takahashin maailmassa on niin paljon arvomaailmaltaan erilaisia hahmoja, että kyllä sinne yksi raivokas telaketjufeministikin mahtuisi, mutta tällaisen hahmon voisi toteuttaa myös ilman ääriraakuuksiin menevää väkivaltaa. :B

Oma suosikkini nartuksi olisi ehdottomasti Hougen johtuen niistä mielenkiintoisista tarinallisista mahdollisuuksista, joita muutos avaisi. Yksi syy siihen, miksi Hougen on niin hyvä vastus Weedin joukoille, on hahmon sekopäisyyteen asti räävitön käytös. Tanskandogin uskottavuutta lisäisi entisestään se, jos sen sukupuoli löisi ohulaisille ylimääräisen luun kurkkuun - näen jo silmissäni, miten ritarilliset sankarimme kerta toisensa jälkeen aliarvioisivat Hougenin, tai kuinka jo valmiiksi äitikompleksista kärsivä Weed haluaisi loppuun asti uskoa nartun hyvyyteen. Toki olisi vähän masentavaa, jos sarjan ainoa räväkkäämpi naishahmo kuvattaisiin läpeensä paheellisena tapauksena, mutta riettaan narttu-Hougenin ja kunniallisten ohulaisten välinen dynamiikka voisi olla parhaimmillaan todella herkullinen.
Avatar
Lapin
Kotikoira
Kotikoira
 
Viestit: 68
Liittynyt: 06.01.2015 20:11
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 4

Re: Kenet hahmoista muuttaisit naiseksi?

ViestiKirjoittaja Raezla » 12.04.2022 12:28

Lapin kirjoitti:Oma suosikkini nartuksi olisi ehdottomasti Hougen johtuen niistä mielenkiintoisista tarinallisista mahdollisuuksista, joita muutos avaisi. Yksi syy siihen, miksi Hougen on niin hyvä vastus Weedin joukoille, on hahmon sekopäisyyteen asti räävitön käytös. Tanskandogin uskottavuutta lisäisi entisestään se, jos sen sukupuoli löisi ohulaisille ylimääräisen luun kurkkuun - näen jo silmissäni, miten ritarilliset sankarimme kerta toisensa jälkeen aliarvioisivat Hougenin, tai kuinka jo valmiiksi äitikompleksista kärsivä Weed haluaisi loppuun asti uskoa nartun hyvyyteen. Toki olisi vähän masentavaa, jos sarjan ainoa räväkkäämpi naishahmo kuvattaisiin läpeensä paheellisena tapauksena, mutta riettaan narttu-Hougenin ja kunniallisten ohulaisten välinen dynamiikka voisi olla parhaimmillaan todella herkullinen.


Ihan mahtava idea tuo rietas narttu-Hougen! :lol: Tahtoo sellaisen hahmon!

Ja totta murisit tuosta, että tuo Hiron pipanankeräilyjuttu on aika kammottava, suorastaan sairas ja että hahmon sukupuolen vaihtaminen antaisi vielä oman hirveän lisäaspektinsa asiaan. :?

Aloitin muuten tuonne Takahashin muu tuotanto -puolelle uuden langan tästä samaisesta aiheesta käsittämään pelkän Weedin sijaan koko Takahashin tuotannon. Aihe, jota sietää tarkastella laajemminkin kuin pelkän GDW:n osalta. :3
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1129
Liittynyt: 02.05.2011 11:38
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10
Edellinen

Paluu Ginga Densetsu WEED

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa