Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Keskustelua Ginga Nagareboshi Gin -animesta/mangasta.

Mikä Battouga sopisi lemmikillesi ja miksi?

Mikä Battouga sopisi lemmikillesi ja miksi?

ViestiKirjoittaja Raezla » 08.10.2016 08:07

Mikäli hauvasi tai jossei hauvaa löydy, joku muu lemmikkisi, kuuluisi Siriuksen sotureihin, mikä soturi se olisi? Eli toisin sanoen, mikä Battouga sopisi lemmikillesi parhaiten? Miksi? Perustella voi joko vakavissaan tai leikillään.

Ellet muista, mitä eri tyyppejä kahdeksaan soturiin kuului, ne voi tarkistaa täältä.

Meidän Dingo on aina rakastanut keppien, varsinkin isojen sellaisten roudaamista. Niinpä ajattelisin, että Shuu Tossou Battouga voisi sopia Dingon iskuksi. Eli tuo käyttäisi sitä vähän samaan tyyliin kuin Akame, mutta paljon järeämmällä seipäällä.

Rokka puolestaan on nopealiikkeisenä selvä Ran-soturi eli käyttäisi samaa tekniikkaa kuin Hyakkiga ja Kurotora - Ran Daryushin-Battougaa.

Meidän hopeanharmaa tiikeriraitainen kissamme Schrödinger, kollien kokoluokassa keskikokoa hipova pieni ja ketterä, olisi tietenkin Zetsu-soturi. Toisaalta, myös Retsu Genmu Battouga voisi sopia tälle nopealiikkeiselle ja vahvalle katille.


Pakko mainita, että Geki-sotureitahan nuo kaikki kolme luulevat olevansa, eli koittavat käyttää tassujaan leikkiessään, jne. Olisin muuten laittanut sen jollekin niistä, mutta kukaan niistä ei ole erityisen isokokoinen ja sain Mukongan ja Benin perusteella käsityksen, että Geki Sentsuuhi-Battougan käyttäjän tulisi olla kookas yksilö.

Mites teidän lemmikkinne, jos sattuisivat Siriuksen sotureita olemaan? :D
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1103
Liittynyt: 02.05.2011 10:38
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10

Re: Mikä Battouga sopisi lemmikillesi ja miksi?

ViestiKirjoittaja Hatsuyuki » 28.12.2017 08:30

Ragdoll-pojallemme Santulle voisivat soveltua juuri nuo Ran Daryushin Battouga ja Geki Sentsuuhi Battouga - se on nopea kissa sille päälle sattuessaan (vaikka onkin yleensä aika laiska eikä reagoi juuri mihinkään) ja sitä on todella vaikea saada kiinni, jos se innostuu hippasille.

Geki Sentsuuhi sille soveltuu siitä syystä, että se on melko iso (kuitenkin ragdolliksi aika pieni) ja sillä on oikeasti tapana potkia takajaloillaan laatikoiden seiniä kun se hyppää niihin sisälle. Se on kirjaimellisesti sellaista Rumpalikani-tyylistä kopistelua eli todella nopeaa tututum-jytkettä (vähän kuin katsoisi Hokuto no Ken -kissaa... "ATATATA- you're already dead."). Se potkii myös hiekkalaatikon seiniä ja ovenkarmeja... siis ihan seisoessaan, ei makuulla.
"...Taistele kanssani jos uskallat, oi kärpästen herra Hougen. Minä en kavahda koiria, jotka piilottelevat suuren armeijan takana. Olen Hokkaidon koirasusi, Inazuman lauman johtaja Banrai ja varoitan sinua, kestävyyteni on sinulle kuolemaksi."
Avatar
Hatsuyuki
Uusi jäsen
 
Viestit: 12
Liittynyt: 11.08.2015 02:03
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 1

Re: Mikä Battouga sopisi lemmikillesi ja miksi?

ViestiKirjoittaja Valko » 25.11.2020 15:14

Koirani Koda olisi ehdottomasti Geki-soturi! Se on todella taitava käyttämään tassujaan esimerkiksi palloleikeissä, ja sillä on isot tassut. Voimaakaan siltä ei puutu, tunnen itseni toisinaan keilapalloksi, kun se innostuu liikaa :lol:
"Not all treasure is silver and gold, mate." - Jack Sparrow
Avatar
Valko
Ōun sotilas
Ōun sotilas
 
Viestit: 491
Liittynyt: 20.05.2013 14:33
Paikkakunta: Joensuu
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Paluu Hopeanuoli

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa