Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Keskustelua Ginga Nagareboshi Gin -animesta/mangasta.

Aivan sekot ja epärealistiset Ginga-haaveet

Aivan sekot ja epärealistiset Ginga-haaveet

ViestiKirjoittaja Raezla » 14.04.2012 11:08

...Joskus aikoinaan suomenkielinen Hopeanuoli-manga ja Yoshihiro Takahashin suomenvierailu muutes kuuluivat tähän kategoriaan, mutta..

Aikoinaan vanhalla Hopeanuoli-foorumilla mietittiin, millainen olisi Ginga-koulu, Ginga-huvipuisto ja mitkä kaikki erikoiset Hopeanuoli-jutut olisivat siistejä, jos sellaisia toteutettaisiin. Niistä kaikista voidaan yhdessä haaveilla tässä topicissa.

Juolahti vaan mieleen, kun tässä kirjustelin Muumifoorumille, että:


Äffä kirjoitti:
Euva kirjoitti:Ja aikoinaan Muumien kuvat laivan ja lentokoneen kyljessä yllätti.


Höh, epistä! Mäkin haluun lentää Muumilentsikalla! :o

Se olisikin hieno lentoyhtiö: Moominair

Ja stuertit tarjoilisivat siellä muumilimpsaa muumiasut päällään ja lennon aikana näytettäisiin muumeja... :mrgreen:Tuollainen GINGAIR-lentoyhtiö olisi myös siisti... Lentsikoiden kyljessä olisi Hopeanuoli-hahmojen kuvia, Atlanttinylilennoilla näytettäisiin Hopeanuoli-maratoneja ja lentokoneen henkilökunta olisi pukeutunut Ginga-hahmoiksi. GINGAIRilla olisi myös halpislentotytäryhtiö (tai poikayhtiö - onhan Ginga miehinen sarja! :lol: ) WEEDAIR, jossa Atlanttin ylittäjät joutuisivat tyytymään Studio Deenin kauniiseen Weed-animeen. :lol: Miettikää tyyppi Jerome-asussa tarjoilemaan kahvia lennolla.

GINGAIRin lennoilla voisi lukea uusimmat Weed Worldit (suomeksi, tietty) ja muuta Ginga-aiheista. Lennoilla toimisi myös tax free -myymälä, joissa voisi ostaa Ginga-tuotteita...


Ja tax free -myymälöistä puheenollen... Miten olisi GINGA LINE -risteilylaivat? Niillä pääsisi perinteisten Tukholman ja Tallinan risteilyjen lisäksi myös pitkille risteilymatkoille aina Japaniin saakka. Siellä olisi tietty tax free -shoppi täynnä verovapaata Ginga-krääsää ja mangaa. XD Laivan elokuvateatterissa näytettäisiin Hopeanuolta... Tiedätte laivoilla kiertävät muumicostuumit? Sellaisia Hopeanuoli-versioita olisi tietty myös. Laivalla olisi Ginga-ohjelmaa kaikenikäisille. Hopeanuoli-teatteri (jonka näyttelijöiksi myös matkustajat voisivat halutessaan yrittää päästä ja treenata näytelmää siinä Helsinki-Tokio -risteilyn aikana.. :lol: ), pallomeressä olisi iso Kaksoissola, laivan baarissa olisi Ginga-aiheisia drinkkejä (Zetsu Tenrou Battouga pistää pääsi pyörälle!) ja karaokessa voisi loilottaa oman tulkintansa Hopeanuolen tunnarista... Niin ja voisihan siellä olla oikeiden Ginga-biisien esittäjät livekeikoilla joskus... Laivassa olisi myös kylmiöhalli, jonka luistinradalla olisi toisinaan Ginga-jääshow, ja kylmiöhallissa olisi pieni laskettelurinne, jonka hissityöntekijä ja välinevuokraamon työntekijä olisivat pukeutuneet Daisukeksi, Shinjiksi ja Daisuken vanhemmiksi. Toisaalla Goheen näköinen vanha vaari vetäisi pelihallissa muratalla ampumiskursseja ja erehdyttävästi Hidetoshia muistuttava heppu opettaisi jousiammuntaa ja järeämpien aseiden (tietty peliversioiden, ei oikeiden) käyttöä. Pelihalli olisi muutenkin täynnä Ginga-pelejä. Rahalla ja ilman pelattavia. Run&jump -pleikkariversio, seikkailupelit, "laskettele Daisuken kanssa" -peli, jossa seistään aidolla lumilaudalla.. Ginga-versiot pajatsosta ja hedelmäpelistä... Erillisessä hallissa voisi olla myös Ginga-liveroolipelipaikka, jossa voisi tunnin ajan seikkailla valitsemanaan hahmona puku päällä. Niin ja oma Ginga-megazone, jossa voisi kuulua Kogiin, Igoihin, karhuihin, Empiren tai Palacen susiin, Oun sotureihin...

Lähes kaikki tietty sisältyisi risteilylipun hintaan, lähinnä ostettavat tuotteet maksaisivat erikseen.

Laiva olisi tietty varustettu myös muuten anime&manga, sekä koiraeläin-teemalla. Asiaan kuuluisi totta kai, että matkustajat voisivat tuoda omat koiransa mukaan risteilylle. (Japanissa maissakäynnin ajaksi lemmikit jäisivät laivaan, ettei tule karanteeniongelmia.) Aurinkokannella olisi koirien oma virikekoirapuisto ja kannella olisi puisto, jossa lemmikit voi käyttää tarpeillaan. Laivalla toimisi myös oma eläinlääkärikilinikka ja eläintarvikeliike ja siellä olisi erilaisia koiraharrastuskursseja. Agilityesteet olisivat tietysti Ginga-henkisiä, siinä pitäisi esim. normaalin A-esteen sijaan kavuta pienen talon katon tai vuoren ylitse, loikkia aitojen ja rotkojen yli... PK-kentällä suojelukoirien maalimiehet olisi puettu Akakabutoiksi, joiden käpälään koiran pitää hypätä roikkumaan. :lol: Laskettelukeskuksen yhteydessä olisi myös oma pikkupuisto koirille, jossa ne voisivat käydä telmimässä lumessa. Jostain syystä Ginga-ihmisillä olisi paljon akitoja, huskyja ja muita viileässä viihtyvien pystykorvarotujen edustajia.

Yleisesti japaniteemaan rakastuneille olisi Ginga-laivoilla muihinkin anime- ja mangasarjoihin liittyvää ohjelmaa... Jokunen muita sarjoja myyvä shoppi, mangacafe, animedisco (klo 17-20 lasten limudisco, klo 22-05 aikuisten animedisco...), japaninkielen kursseja, manganpiirtokerho, piirtovälineshoppi, FF-fight -areena... Ja tietty iso sushiravintola ja muutenkin laivalla voisi olla hyvät valikoimat erisorttisia aasialaistyylisiä ruokia kiinalaisista makeista kastikkeista tulisiin thairuokiin.

Vitsit minä hakisin tuollaiselle laivalle loppuiäkseni töihin. Menisin vaikka siivoamaan koirankakkaa sieltä aurinkokannen koirapuistosta. :lol:

(Murh.. Olen autonhakureissuilla Saksaan saanut ihan tarpeekseni Ryanairista ja Finnlinesista.. Haluan HETI WEEDAIRIN ja GINGA LINEN liikennöimään niiden tilalle..!)
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1099
Liittynyt: 02.05.2011 10:38
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10

Re: Aivan sekot ja epärealistiset Ginga-haaveet

ViestiKirjoittaja Satanica » 15.04.2012 18:22

Hahaa! Hauska topic, Äffä :D Tässä saa taas käyttää oikein kunnolla mielikuvitustaan.

Mitenhän olisi Ginga huvipuisto? :'D Olisiko laitteet tyyliin jotakin "Zetsu tenrou battoga" nimisiä ja sitten niissä mentäisiin kuin oikeastikin battogassa, mutta tietysti istuttaisiin jossain penkissä turvajuttujen takana ja sitten laite pyörisi kuin hullu. Laitteita voisi keksiä myös joistakin muistakin battogoista, mutta luulenpa että suurin osa niistä ei oikein soveltuisi huvipuistolaitteeksti. Sitten tietysti olisi joku vesiseikkailu, joka olisi viittaus kohtaukseen, jossa Gin pelastaa Smithin vesiputouksesta :D Olisi aika jännä. Sitten joku Iga- ja Kogakylät, joissa saisi tyyliin pelata jotain softausta ja saisi valita olisiko Iga vai Koga :D

Huvipuistossa voitaisiin myydä kaikkea Hopeanuoli oheistuotteita, kuten pehmoja ja sellaista ja niitä voisi voittaa joistain peleistä - Ginga aiheisia tietysti.
Avatar
Satanica
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1555
Liittynyt: 03.02.2012 09:48
Paikkakunta: Tampere
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 8

Re: Aivan sekot ja epärealistiset Ginga-haaveet

ViestiKirjoittaja Chika » 19.04.2012 15:34

Voisin itse kuvitella jonkin ns. lentäväänmaton jossa olisi kuitenkin joku sotureista kyljessä. Samoin jokin battouga laite. minkähänlainen sellainen huvipuisto olisi? :D Kiitos Äffä hyvästä ideasta. :mrgreen:
Kaikkien kanssa pitää tulla toimeen, mutta kaikista ei tarvitse pitää.
Onneks...
Avatar
Chika
Taistelukoira
Taistelukoira
 
Viestit: 233
Liittynyt: 11.02.2011 10:42
Paikkakunta: jossain pohjanmaalla
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 1

Re: Aivan sekot ja epärealistiset Ginga-haaveet

ViestiKirjoittaja Raezla » 20.04.2012 22:02

Se oli myös hieno, millaiseksi sitä Hopeanuoli-aiheista koulua mietittiin. Ruokalassa lausuttaisiin Riki meidän -rukous ennen syömisen aloittamista... Matematiikassa tehtävät olisivat sellaisia "Hopeanuoli saa laumaan 25 koiraa ja John 33 koiraa. Paljonko koiria laumassa on, kun niitä oli ennestään 15 Gin ja John mukaanluettuna?" Äikässä, enkussa yms. olisi sellaisia "Kirjoita tarina aiheesta Merin vaiheikas kotimatka", ympäristötiedossa/biologiassa vertailtaisiin Gingan suhdetta reaalielämään... "Oikeasti harmaakarhuja ei elä Japanissa ja mikään laji ei kasva kerrostalon kokoiseksi..." :lol:
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1099
Liittynyt: 02.05.2011 10:38
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10

Re: Aivan sekot ja epärealistiset Ginga-haaveet

ViestiKirjoittaja allu » 20.04.2012 22:13

Äffä kirjoitti:ympäristötiedossa/biologiassa vertailtaisiin Gingan suhdetta reaalielämään... "Oikeasti harmaakarhuja ei elä Japanissa ja mikään laji ei kasva kerrostalon kokoiseksi..." :lol:

Ja samalla suunniteltaisiin retkiä ympäri japania ja terveystiedossa opeteltaisiin parannuskeinoja Akamen ja Tesshinin malliin :lol: Ois aika makee koulu. Tylsiä nää nykyiset...
Viimeksi muokannut allu päivämäärä 21.04.2012 09:10, muokattu yhteensä 1 kerran
Kuva
Avatar
allu
Ōun sotilas
Ōun sotilas
 
Viestit: 478
Liittynyt: 17.11.2011 19:24
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 2

Re: Aivan sekot ja epärealistiset Ginga-haaveet

ViestiKirjoittaja Karok » 20.04.2012 22:45

Heh, sellanen Muumimaailman tyylinen "Gingamaailma" olis kyl kiva! :mrgreen:
"gotta gotta be damned, because I want it all."
Avatar
Karok
Villikoira
Villikoira
 
Viestit: 181
Liittynyt: 17.09.2011 12:10
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Aivan sekot ja epärealistiset Ginga-haaveet

ViestiKirjoittaja Anttu » 21.04.2012 22:15

Fenris kirjoitti:Heh, sellanen Muumimaailman tyylinen "Gingamaailma" olis kyl kiva! :mrgreen:

^ Tai oikein valtava Disneyland-tyylinen teemapuisto ♥

Hopeisella Foorumilla jo mainitsinkin asiasta, enkä "sekosta" tiedä, mutta epärealistisena Ginga-haaveena saada pehmot ja vaikkapa vohvelit takaisin myyntiin.
Avatar
Anttu
Kenraali
Kenraali
 
Viestit: 1565
Liittynyt: 03.02.2012 10:22
Paikkakunta: Helsinki
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Aivan sekot ja epärealistiset Ginga-haaveet

ViestiKirjoittaja Uru » 21.04.2012 22:34

Minun epärealistinen Ginga-haaveeni on omistaa joskus lisenssit GNG-oheistuotteisiin, niin ihmiset voisivat ostaa tarroja, julisteita, pehmoja ja muita tavaroita ja käyttää niitä tarroina, julisteina ja leluina eikä niitä tarvitsisi säilyttää keräilyharvinaisuuksina mylaariin käärittynä. Tällä hetkellä minulta puuttuu haaveestani vain kontaktit ja 50 000 euroa. Eli kaikki. :lol:

Nyt, kun ajattelee mennyttä kolmea vuotta, niin normaaleita epärealistisia haaveita on oikeastaan mahdoton keksiä. Siis sellaisia, jotka voisivat melkein toteutua, jos jotain hienoa tapahtuisi. (Eli Takahashi tulee Suomeen ja kaikki mangat käännetään Suomeksi ja ruotsalaiset Ginga-fanit on kivoja.)

Pari minulle tulee kuitenkin mieleen:

- GNG-animen uudelleenjulkaisu.
Ei uudelleenpiirrettynä tai mitään, vaan uusintaversio suomijulkaisusta. Tähän voitaisiin käyttää sitä japanilaista remasteroitua versiota, jossa astetta parempi kuvanlaatu. Ja samalla voitaisiin vetää ne tekstitkin uudestaan, niin ei tarvitsisi katsoa Akame-saneja ja muita.

- GNG-manga spesiaalisuomijulkaisu
Kovakantinen, 10 osainen erikoisjulkaisu, jossa mukana kaikki ikinä ilmestyneet värisivut, varhaisia luonnoksia, kommentteja ja syväluotausta tapahtumiin, juliste, postikortteja ja palanen Takahashin sielua.

Sitten niitä tosi epärealistisia olisi:

- Koko Ginga-sarjan uudelleen animointi.

GNG, GDW, GDR, Shin Gaidenit ja kaikki suoraan Gingaan liittyvää animeksi! Uudestaan! Animointijälki voisi olla uudistettua eli ei sitä, mitä on GNG:ssä tai GDW:ssä käytetty, vaan parempaa. Ei derppaavia Weedejä, ei sinisiä Hakuroita ja ei Madaraa juoksemassa kuutta kertaa samalla animaatiolla. Kaikki uudestaan ja jollakin Prinsessa Mononoke -laadulla! Ja tähän tulisi tietenkin kaikki saagat mukaan susia ja karhuja myöten sekä mukana olisi lisätietoa Sniperin, Billin, Hyenan, Mossin, Sakuran & Ginin ja ziljoonan muun hahmon tiedoista.

Nämä näytettäisiin tietenkin ensin telkkarista paitsi Shin Gaidenit ja GDR, jotka voisi käydä katsomassa elokuvateattereissa normaalina tai 3D:nä. Sitten näistä julkaistaisiin Sormusten herra-tyyliset nahkakantiset versiot, jossa on haastateltu kaikkia, jotka ovat edes hengittäneet tämän animen suuntaan ja nopealle ostajalle tulee kaupanpäälle Gohee-halityyny.
Lue Last Warsin uusimmat tapahtumat täältä.
Avatar
Uru
Pomo
Pomo
 
Viestit: 5865
Liittynyt: 13.12.2010 20:46
Paikkakunta: Kuopio
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Aivan sekot ja epärealistiset Ginga-haaveet

ViestiKirjoittaja Katyusha » 21.04.2012 22:47

Uru kirjoitti:- GNG, GDW, GDR, Shin Gaidenit ja kaikki suoraan Gingaan liittyvää animeksi! Uudestaan! Animointijälki voisi olla uudistettua eli ei sitä, mitä on GNG:ssä tai GDW:ssä käytetty, vaan parempaa. Ei derppaavia Weedejä, ei sinisiä Hakuroita ja ei Madaraa juoksemassa kuutta kertaa samalla animaatiolla. Kaikki uudestaan ja jollakin Prinsessa Mononoke -laadulla! Ja tähän tulisi tietenkin kaikki saagat mukaan susia ja karhuja myöten sekä mukana olisi lisätietoa Sniperin, Billin, Hyenan, Mossin, Sakuran & Ginin ja ziljoonan muun hahmon tiedoista.


OI! Hemmetti tätä mäkin haluan! Sellasella kunnon laadulla ja ehkä hieman muuttuneella tarinankerronnalla ja kaikilla herkuilla. :mrgreen: Varsinkin susiosa, sehän kruunaa koko sarjan. Tosin mietin oikeasti, että miten kaikki battougat toteutetaan, kun repsahtalen niille jo välillä mangassa. :D
Itselläni ei ole oikeestaan mitään kummosempia haaveita kuin tyyliin "kumpa mulla olisi kuulokkeet, joide nappie selässä olis vaikka pienet Ginin päät" tasoiset jutut. Tottakai jokin isomman luokan hopsunäyttely & tapahtuma jossain lähellä olis nannaa.
KATыSA
Avatar
Katyusha
Ōun sotilas
Ōun sotilas
 
Viestit: 477
Liittynyt: 14.08.2011 12:43
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 4

Re: Aivan sekot ja epärealistiset Ginga-haaveet

ViestiKirjoittaja Raezla » 21.04.2012 23:03

Hopeanuolesta 3D-animaatio tai oikeiden koirien näyttelemä elokuva - tai noiden kahden yhdistelmä. Ja minä tietysti pääsisin siihen mukaan tekemään sitä. Jos en nyt ihan projektin luovana johtajana ja organisaattorina, niin voisin keittää kahvia ja huolehtia elokuvan koiranäyttelijöistä. Ehkä omatkin sesset voisi tehdä siinä jotkut roolit sivuhahmoina? Ja tosiaan 3D-jälki sellaista Narnian Aslanin tasoista. 2 elokuvaa, joista toinen kertoisi lauman kokoamisesta ja Akakabuton voittamisesta, jälkimmäinen elokuva olisi näyttävä pidennetty versio susisaagasta. Myös Weedistä voisi tehdä leffan tai pari. Upeat erikoistehosteet.

Sitten oheistuotepuolelta, sellaiset älykkäät Ginga-hahmoja esittävät robotit, jotka osaisivat kävellä, hyppiä, haukkua ja murista... (Semmoinen aidon kokoinen örisevä Akakabuto autotallissa ois aika cool. :lol: )

Ja Hopeanuolen pärstä Gin-lonkeroon! 8-) (Ei, älkää itkekö juoppojen vihaajat: sitä saa kans alkoholittomana.)
Myös Gohee-kossun voisi joku lanseerata... :lol:

Ja Akakabuto sinne karhukaljatölkin kanteen. Vähänkö jäisi kaikki löydetyt pullot palauttamatta, hamstraisin niitä vaan. :mrgreen:
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1099
Liittynyt: 02.05.2011 10:38
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10
Seuraava

Paluu Hopeanuoli

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa