Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

6. Taistelun kutsu

6. Taistelun kutsu

ViestiKirjoittaja Murder » 04.10.2019 14:08

Spinen kieltä näyttävä Unsai on aika söpö ja takakansi jälleen kerran hieno.

Ensimmäisen luvun nimi on hieno, mutta en voi olla miettimättä miksi "sankarivainajien" annetana mädäntyä luolaan hautaamisen sijaan. Ja Tsuyoshin kuono on muuttunut sitten GDWO:n. Silloin se oli sellainen bulldoggimainen ja nyt se on pitkä. Kertoja kuvaa vahtikarhun olevan paljon suurempi mitä Gennai. Minusta näyttää että ne taas ovat samankokoiset tai karhu on pikkusen isompi.

Ihme että Orion pysyi paikoillaan kun Andy oli hakemassa joukkoja. Ja vitsit nuo Mole ja muut mäyräkoirat ovat aivan älyttömän suloisia! Harmi kun
Spoiler:
ne eivät saaneet nimiä Hankia lukuunottamatta eivätkä esiinny enää pelastettuaan soturit.

Sivulla 113 on kirjoitustypo. Fuyuki mainitaan jälleen kerran Mejirona. Harmi kun Fuyuki ja Hiromitsu meni kuolemaan. Mihinköhän Jirōta ja se oikea Mejiro katosivat? En olisi halunnut että Kenshin kuolee. Pahisten puolelta hypänneet hyvikset on vähissä. Vähän naurattaa miten Monsoon luulee että uroskoirat voivat tuottaa jälkeläisiä. Narttuja ei ole kuin Cross, Reika, Koyuki ja Bella. Aika pentukoneita joutuvat sitten olemaan.

Ja öhm, essee oli aika... yksityiskohtainen.
Avatar
Murder
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 590
Liittynyt: 14.08.2013 15:54
Paikkakunta: Turku
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 11

Re: 6. Taistelun kutsu

ViestiKirjoittaja Uru » 05.10.2019 14:59

Tämä oli taas hyvä osa ja pidin paljon. Täytyy sanoa, että nämä kannet tuovat sarjaan niin paljon tunnelmaa. On ihan omituista, miksei tällaisia ole muissa sarjoissa. Toki näissä ei ole ekan osan jälkeen hahmoja, jotka esiintyvät juuri tässä osassa ja eivät mene yksin tapahtumien kanssa, mutta nämä on tosi hienoja ja vetävät puoleensa. Myös takakansi ja musta selkämys ovat hienot toki.

Tässä taas korostuu, miksi pidän TLW:stä niin paljon: tämä on ensimmäinen kerta 60:n kirjaan, kun Hougen-saagan aikaisia tapahtumia otetaan kunnolla esiin ja Chuutoran pojat mainitaan. Itse pidän luolaan jättämistä ihan luontevana hautapaikkana: olihan Rikinkin ruumis vain vuoren sisällä olevassa luolassa. Ilmeisesti näitä luolia on useampia, koska Cross ja Ben asuivat aikoinaan sellaisessa.

Ja Mole! Nämä mäyrikset ovat aina niin liikuttavan näköisiä. Molella on myös mäyriksen luonnekin, mistä pidän. Bonin ja muiden reaktio oli hyvä, koska eiväthän ne ole ennen tuollaisia koiria nähneet. Mäyrispartio pääsikin hyvin murtautumaan karhujen linnakkeeseen. Siriusta ja Rigeliä oli mukava nähdä, mutta harmittaa, miten Rigel jää jo nyt syrjään, vaikka se on ihan yhtä hyvä ja taitava kuin Siriuskin...

Bobista pidän entistä enemmän. Se yrittää auttaa muita ja laittaa henkensä peliin, vaikka ei oikeastaan itsekään tajua sitä. On suorastaan sääli, että Kenshin ajoi sen noin umpikujaan. Kenshinin suunnitelma haastaa Monsoon ja opettaa näin Unsaille sen heikot paikat oli hyvä, mutta olen niin hirveä ihminen, että kun Kenshin oli huutanut ääneen Monsoonin olevan vasenkätinen ja sitten 20 sivun kuluttua Unsai tuijottaa taistelua ja ajattelee "tuota vasenta kättä täytyy oikeasti varoa" nauroin ääneen. Myös kommentille siitä, että "jos kaikki olisivat yhtä päättäväisiä, mikään vihollinen ei voittaisi meitä" tuli pyöriteltyä silmiä. Unsai, kaikki Ouun armeijassa olivat yhtä päättäväisiä ja he ovat nyt karhujen jääkaapissa... (Antispoileri)
Spoiler:
Kenshinin suunnitelman isoin harmi on se, ettei siitä ole mitään hyötyä. Unsai ei oppinut mitään tästä taistelusta.


Olenko muuten ainoa, joka kiinnitti huomiota siihen, että Akamen avaaman kaapin päällä on sähköpora? Se olisi aika hieno ase Monsoonia vastaan. Sitten koirat voisi viedä sen Daisukelle ladattavaksi.

Ja... Takahashi-sensei, kai sinä tiedät, että pari miljoonaa ihmistä lukee nämä jutut?
Lue Last Warsin uusimmat tapahtumat täältä.
Avatar
Uru
Pomo
Pomo
 
Viestit: 5890
Liittynyt: 13.12.2010 21:46
Paikkakunta: Kuopio
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: 6. Taistelun kutsu

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 03.11.2019 15:59

Luvun 41. kuva Benistä, Crossista ja Kenistä oli aivan upea. Keniä kävi sääliksi, miten se oli ihan loppu. Ehkä ihan hyvä, että Tsuyoshi törmäsi ja häneen ja yritti vähän kannustaa Keniä, kun olihan Benkin aikanaan suuri soturi.
Itselläni meni ihan kylmät väreet, kun Gennai ihan pokkana kävi karhun päälle välittämättä mistään. Ainakin Gennai osaa karhujakin vastaan taistella. Tätä itse ainakin mietin monien kohdalla, että mitenkäs sitten noiden karhujen kohdalla. GDWO:ssa kun ei karhuja ollut vastustajina.
Hieman ehkä oli rasittavaa, ettei määräyksiä toteltu. Unsaikaan ei mielestäni loppupeleissä itsekään tiennyt, että mikä on viisainta.
Molen joukko oli äärettömän söpö marssiessaan. Heistä tulee olemaan vielä hyötyä.<3
Monsoonin ilmestyminen sen jälkeen, kun Bob oli yrittänyt auttaa - oli yksiä mangan parhaita kohtauksia. Voimakas kohtaus, joka onnistui vähän järisyttämään. Mutta myös Kenshin ei yhtään perääntynyt ja pelännyt.
Itseäni harmitti paljon Fuyukin ja Hiromitsun kohtalo siinä missä Kenshininkin. Suorastaan miettii, että olisiko tältä voitu välttyä sillä yhteisellä linjalla..
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa