Sivu 1/1

5. Tottelematon

ViestiLähetetty: 06.09.2019 21:14
Kirjoittaja Murder
Vähän pelotti ettei tuossa lähi-Citymarketissa olisi ollut näitä mangoja kun viime osaa sinne ei jostain syystä tullut mutta onneksi tämä ja Lassie olivat siellä!

Kansi on hieman hassu koska nämä hahmothan eivät vielä ole ottaneet yhteen Monsoonin kanssa Orionia lukuunottamatta Takakansi sen sijaan on hieno, Setsuman väri varmistui sen ansiosta harmaaksi.

Ihme että Koyukia ja Bellaa nähtiin vielä mutta sitten ne hylättiin taas. Huokaus. Ai että vihaan Orionia koko ajan vain enemmän. Sen kuumapäisyys on nyt tarttunut jo Boniinkin. Onneksi sentään Yamabiko totteli Unsain käskyä. Kyoushiroun tokaisu "Kasvata kassiesi kokoinen sielu, senkin valkotursas" olisi lennättänyt mehut suustani jos olisin juonut. Akame on tosi suloinen rekan kyydissä ja lapsen tervehdys "Moikka, hauva!" on ihana

Miksiköhän Monsoon luuli Unsaita ja muita isännällisiksi? Eihän niillä ole kaulapantaakaan. Ja tietysti Orion tulee taas pilaamaan kaiken. Oi miksi? Unsai onneksi pisti sen ruotuun ja tajuttomaksi mutta tajuihinsa palattuaan mikään ei ole muuttunut. Taas rikotaan käskyä. Ihanaa, Moleakin näkyy. Ihme ettei esiintynyt jo GDWO:ssa kun silloinkin Futago-sola oli hyökkäyksen kohteena. Voi Shion ja sen sinisilmäisyys.

Re: 5. Tottelematon

ViestiLähetetty: 07.09.2019 21:03
Kirjoittaja Kiatsu
Oli vähän tympeää nähdä tuo Gennain asenne, ettei auttaisi Kyoshiroa ja Rocketia. Eihän Gennailta toki kauaa mennyt suostua. Valtiaan alaisuuteenko kuuluminen muka hienompaa kuin olla "vain" juoksupoika? Aluksi en tiennyt, olinko tyytyväinen siihen ratkaisuun, että Gennain alaiset ottivat asian kontolleen. Olisin halunnut Gennain kohtaavan Akamen tai nähdä sen muutenkin toimimassa yksin. Mutta onneksi Gennai sai vuorostaan lähteä Shionin perään.

Orionin niskuroiminen ei haitannut vielä. Tykkäsin nähdä häntä, Bonia ja Andya liikkumassa kolmistaan.

Pidin siitä, että karhut väijyivät puissa. Enimmäkseen koirien on nähty tätä tekevän, jolloin karhut pääsivätkin vähän yllättämään. Aika jännää, että Monsoon luuli Unsain väkeä isännällisiksi. Samalla Monsoonista näytettiin vähän toista puolta: pelokkuutta ainaisen ärjymisen sijaan.

Oli ärsyttävää, että Orion ilmestyi tässä kohtaa. Juuri kun tilanne oli rauhoittunut. Minua ei olisi haitannut, vaikka Monsoon olisi antanut Orionille yhden iskun turpaan ja sitten paennut. Onneksi Unsai ei päästänyt Orionia tekonsa jälkeen mitenkään helpolla. Nähtiin jopa heidän välinen taistelu. Oli jotenkin ironista, ettei Orion uskaltanut Unsain niskoja taittaa.. Olevinaan niin kova.

Yllättävää, että Molea nähtiin pitkästä aikaa. Jonkin aikaa olin ajatellut, että kyseessä olisi Molen jälkeläinen. Toivottavasti Molea nähdään vielä toistamiseenkin.

Olisipa Cross lähtenyt vielä Bobin perään.

Re: 5. Tottelematon

ViestiLähetetty: 11.09.2019 11:24
Kirjoittaja Uru
Kansi on tosiaan hämäävä, koska ei tässä ole taistelu vielä edes alkanut... Naurahdin muuten nimelle. "Tottelematon". Tavallisesti tällaiset pelkäämättömät-nimet ovat olleet jotain hienoa ja dramaattista.

Voi pojat, että minulla on kivinen tie edessäni, kun Orion ärsyttää minua jo nyt. Armeija on marssimassa sotaan ja Orion jaksoi odottaa 12 tuntia ennen kuin rikkoi selvää käskyä. 12 tuntia! Lisäksi Orion on aivan liian vahva muihin verrattuna. Weed ja Gin alkavat näyttää vertailussa ihan normaalilta koirilta. Ensin Orion juoksee 12 tunnin etumatkan supernopeasti kiinni eikä ole edes hengästynyt, on ensimmäinen koira, joka haavoittaa Monsoonia ja sitten pärjää Unsain kanssa taistelussa. Juonihaarniska on tehokas hänellä... Mutta millainen ääliö siis hyökkää suoraan päin vihollisia tiedustelutehtävällä ja alkaa sitten tapella johtajan kanssa? Tämä on oikeasti Sniper-tason tyhmyyttä. Ollaan aika syvällä suossa, kun Sasuke on se vastuullinen aikuinen armeijassa.

Daisuke on aika herttainen, kun lappaa koirille ruokaa. Ei arvaakaan, kuinka paljon niitä on lähistöllä odottamassa.
Ja Mole! Tapaamme taas vihdoin.

Minkähän takia Monsoon luuli Unsaita ja muita lemmikeiksi? Ehkä se oletti, että vieraat koirat ovat kaikki lemmikkejä. Kutsuihan Ouun armeija omat joukkonsa jo aiemmin kokoon.

Shion on tosiaan kovin viaton. Mielenkiintoista, että kertoja sanoi karhua nuoreksi urokseksi. Se tarkoittaa, että karhu on Monsoonin tai jonkun sen sisaruksen pentu.

Jos voisin ottaa Orionin pois, olisi tämä ollut yhä tosi hyvä ja olisin pitänyt tästä yhtä paljon kuin edellisistä. Orion vain raivostuttaa minua...