Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

2. Paholaisen raivo

2. Paholaisen raivo

ViestiKirjoittaja Murder » 07.06.2019 11:44

Odotan Last Warsia innolla enkä millään malta odottaa kuukautta. Pidän niin näistä kansista, spineistä ja takakansista.

Sisällyslistassa on virhe. Luvun 9 nimi on oikein, mutta loppujen lukujen nimet ovat samat kuin ensimmäisessä osassa.

Orionin "ruskosuulan lento" näyttää ja kuulostaa hassulta,
Spoiler:
eikä sitä tarvittu kertaakaan.

Yamabiko näyttää komealta aikuisena, kuten myös Andy, Ja hei, nyt mainittiin Andy Valkama. Miten Orion ja Sirius ovat voineet unohtaa Bonin?! Ja Weediä vaan operoidaan väärältä puolelta. Sotureiden joukkoloukkaantuminen on surullista katseltavaa, mutta Kyoushirou vaan puree Monsoonia. Levätkää rauhassa, Jaguar ja Saburou. Vähän nauratti kun soturit ryntäsivät Monsoon luo suojellakseen Giniä mutta nyt kun ne loukkaantuivat ja Gin katosi metsikköön, niin nyt voidaankin suojella pentuja kuten Gin aluksi käski. Hiro-parka. Olen vieläkin katkera
Spoiler:
ettei Hiron kuolemasta kerrottu Reikalle ja pennuille.

Jee, Bob! Se näyttää hienolta arpineen päivineen mutta
Spoiler:
hieman harmittaa että myöhemmin Bobista paljastuu pelkuri.

Tuntuu että loppuosissa
Spoiler:
Monsoon on piirretty paljon isompana kuin nyt näissä alkuosissa. En tiedä tai sitten vain näyttää siltä.
Avatar
Murder
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 590
Liittynyt: 14.08.2013 15:54
Paikkakunta: Turku
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 11

Re: 2. Paholaisen raivo

ViestiKirjoittaja Midorikage » 09.06.2019 11:25

Hiro sentään sai merkittävän kuoleman, toisin kun Jaguar ja Saburoo. Mietin olisiko ollut parempi jos Jaguar olisi kuollut jo tappaessaan Bozlevin, kuten Takahashi varmaankin aikoinaan suunnitteli, mutta pidän kuitenkin siitä että Jaguar sai jäädä henkiin kostettuaan isänsä kuoleman. Eniten harmittaa, ettei Jaguarilla ollut pentuja, joten Mossin suku pääsi sammumaan. Alkuperäisessä Gorakussa olleessa versiossa Saburoo näkyy hengissä saamansa iskun jälkeen, mutta pokkarissa hänen tilalleen on piirretty joku tuntematon koira. Myöskään maassa ei näy hänen ruumistaan, vaikka kertojaääni puhuukin siitä.
Midorikage
Villikoira
Villikoira
 
Viestit: 163
Liittynyt: 30.08.2011 20:45
Paikkakunta: Nokia
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 9

Re: 2. Paholaisen raivo

ViestiKirjoittaja Uru » 27.06.2019 00:58

Huh, miten en ole ehtinyt kommentoimaan? Pokkaria on kuitenkin tullut jo pari kolme kertaa luettua läpi.

Pidin pikaisesta rauhallisesta pyrähdyksestä Orionin ja muiden luona. Antispoilerina voidaan kertoa, että ruskosuulan lentoa ei tosiaan nähdä enää koskaan, ainakaan tässä sarjassa. Aikoinaan sitä pohdittiin paljonkin, sillä isku näytti hömelöltä, mutta siitä olisi voinut kehittää jotain.

Hiron pennuista tiedetään nyt siis nimeltä kolme: Kin, Tama ja Kinta. Se on ilmeisesti tuo täysvalkea tai sitten Tama on saanut uuden nimen. Täytyy muuten sanoa, että Hiron pojille on hienot ulkonäöt, vaikkakin melko yksinkertaiset. Pidän siitä, miten pennuissa sekoittuu kummankin vanhemman ulkonäköä tasaisesti. Jeromen pentujen ulkoasut ovat paljon geneerisimpiä ja tylsempiä etenkin näiden kolmen elossa olevan.

Hidetoshi on selkeästi luovuttanut ja kouluttautunut eläinlääkäriksi. Ei taida vain tuosta työstä kukaan maksaa, kun suurin osa potilaista on villikoiria. Taitaa olla yksi isoimpia piirrosmokia tämä Weedin leikkaus väärältä puolelta? Kyoshiron tuplahäntää odotellessa.

Tuo aukeama, jolla Monsoon iskee kaikki Ouun soturit syrjään kylmäsi kyllä ekalla lukukerralla. Nyt toivoisi, että voisi lukea tämän uudestaan tietämättä tapahtumia... Saburoon kuolema ei itseäni liikuttanut, koska en osaa edes tunnistaa sitä, mutta Jaguarin kuolema harmitti. Olisin myöskin toivonut sen kohdanneen loppunsa jo WEED-mangan sotakoirien kanssa, koska tässä sen kuolema on vain turha. Marmatan tästä lisää vielä myöhemmin. Harmi, että Mossin suku sammui nyt kokonaan.

Se, että Monsoon kutsui Akakabutoa isäukoksi, oli hieman erikoista. Oliko Akakabuto koskaan sille isä vai oliko se vai etäinen, ihailtava isähahmo?

Ruutu, jossa Gin seisoo sokeana ja haavoittuneena Monsoonin iskun lähestyessä, on todella upea.

Bob saapui... Pidän Bobista nyt huomattavan paljon enemmän kuin vain ensi esiintymisen perusteella. Jo tässä siitä saa selkeän kuvan: se yrittää oikeasti auttaa muita koiria ja päästää edes muutaman pakoon. Tilanteessa kuvastuu myös hyvin hetken kaoottisuus eikä se tunnu jankkaukselta, kuten monesti voi tällaisessa kohtauksessa käydä.

Huh, enää muutama päivä kolmososan saapumiseen!
Lue Last Warsin uusimmat tapahtumat täältä.
Avatar
Uru
Pomo
Pomo
 
Viestit: 5890
Liittynyt: 13.12.2010 21:46
Paikkakunta: Kuopio
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: 2. Paholaisen raivo

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 10.08.2019 21:04

Bonia, Andya ja Yamabikoa nähtiin hyvissä merkeissä. Vitsi, että olen pitkään inhonnut Yamabikon silmiä tässä sarjassa. Mutta nyt niihin on ehkä vähän alkanut tottua suomimangan puolella. Aiemmin ovat näyttäneet niin luonnottoman kireiltä.
Gin oli täydellisin vaihtoehto hyökkäämään ensin. Onneksi kukaan ei ehtinyt tehdä tätä. Gin sai turpiinsa ja tällöin vanhoja hahmoja lähti vaikuttavasti liikenteeseen. Jaguar, Musashi. En oikein tiedä, mitä ajatella Jaguarin kuolemasta. Tähän asti hahmo on selvinnyt vaikka mistä. Mutta toisaalta kuoleman raakuus korosti sitä, millaisen vastustajan kanssa sitä ollaan tekemisissä. Kovin häävithän Jaguarin ja Musashin roolit ovat olleet pitkään..
Lydian pennut eivät halunneet lähteä äitinsä luota. Tässä kohtaa ärsytti taas, miten avuton Crossista tehtiin. Toki olisihan tämä ollut enempi itsemurhaa, mutta silti..
Olen odottanut pitkään Ginin kohdalla sellaista oikeaa "nyt on loppu lähellä" - kohtausta ja sellaista ei vielä ole oikein omaan mieleen ollut. Aina on nähnyt ja tiennyt, että selviää jollain tapaa. Nyt vihdoin sain haluamani.. Gin kokikin myös itse sen, ettei välttämättä elä kauaa ja taisteli sen mukaisesti. Vitsi, että olisin toivonut tähän vielä jotain Gohein, Daisuken ja Johnin muistelua.. vähän vahvistamaan Ginin taisteluverta.
Voi Hiro, miten paljon hänen toimintansa nostattikaan tunteita. Todella vahvasti kuvattuja piirroksia ennen koskeen putoamista.. Takahashi osasi valita Hirolle kyllä juuri oikean hetken. Vähän jäin kaipaamaan Hirolta enemmän puheenvuoroja, olihan hän sellainen tosiuros.
Jännää, ettei Monsoon enää viskonut kiviä Hiron ja Ginin perään. Ginistä kyllä kertoi paljon se, ettei hän irrottanut otetta Hirosta.<3
Pidin Bobin tulosta ja Takahashi oli hyvin ajatellut sen, että juuri Jerome törmäisi Bobiin. Itse kun on ammattitappaja..
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa