Sivu 1/1

Orion 8

ViestiLähetetty: 17.03.2012 02:11
Kirjoittaja Kiatsu
Spoilereita!

Alussa nähdään Sanadan joukko ja Ohun soturit puhelemassa keskenään.

Ohun soturit juoksevat metsässä. Blanca on myös joukkonsa kanssa aivan heidän perässään. Sasuke kaatuu jolloin Blanca saa napattua hänet ruveten paiskomaan tätä maahan. Keeper yrittää napata kohti tulevaa Orionia, mutta ei onnistu. Lopulta Orion tekee ZTB:n ja Blanca irroittaa verisenä otteensa.

Yamabiko kulkee Kojūrōn ja jonkun kain rinnalla. Yamabiko katselee merelle päin, kuinka aurinko laskee. Hän selvästi miettii veljeään Masamunea ja Orionia. Luppakorvainen koira saapuu tuomaan viestiä Kamakirin pojista ja poistuu paikalta.

Ohut soturit kulkevat metsässä ja saapuvat pian tielle, jota pitkin kulkee kaksi muuta koiraa. Orion lähtee seuraamaan heitä. Orion tapaa metsässä Ehimeen tulleen Siriuksen, Kamakirin veljekset ja Rigelin & Bellatrixin. Orion palaa takaisin Ohun sotureiden pariin.

Matheus on vihainen veljensä Blancan kuolemasta. Hän höykyttää yhtä laumalaisistaan. Kakeru ja Hayato juoksevat paikalle. Matheus uhkaa tappaa kaksikon, jolloin molemmat ottavat jalat alleen. Kakeru jää kiinni paettuaan ja Hayato pääsee pakoon paikalle tulleen Tesshinin ansiosta. Tesshin suojelee Hayatoa ja heidän yläpuoleltaan hyppää Koga, joka saa Kakerua pitävän koiran irroittamaan otteensa. Molemmat poistuvat paikalta hyppien puusta puuhun.

Shirozaru on Raran ja Mūn kanssa katsomassa Bellatrixia, joka on nyt ihmisten hoivissa.
Hayato ja Kakeru kertovat myöhemmin Ohun sotureille Masamunesta. Tesshin ja muut varjostavat laumaa johon kuuluu mm. Shirozaru, Mū ja Rara. He jatkavat yhdessä matkaansa.

Yamabiko kai-koirineen ottaa yhteen Kamakirin poikien ja Siriuksen kanssa, joka myöhemmin pakenee paikalta. Kamakirin pojat taas jäävät alueelle.

Edit: Muokkasin tuon Blancaan liittyvän kohdan mehtpringin pohjalta. Huomasin tämän saman jutun vasta myöhemmissä osissa.

Re: Orion 8

ViestiLähetetty: 07.08.2012 09:51
Kirjoittaja WhiteBlue
Ai tapaako Orion Siriuksen, Bellan ja Rigelin? Se näytti mangassa jonkilaiselta muisti/kuvittelu kuvalta.

Re: Orion 8

ViestiLähetetty: 07.08.2012 10:04
Kirjoittaja methpring
^ Se on Siriuksen näkemä uni. Ja
Spoiler:
Blanca ei kuole, se esiintyy uudestaan Orionin 17. osassa.