Sivu 1/1

27. Orionin rynnäkkö

ViestiLähetetty: 04.01.2019 20:02
Kirjoittaja Murder
Ensimmäisen luvun kansi on siisti. On se Masamune ihme koira, kun kaikki iskut väistää. Viime pokkarissa mm. Rocket, Andy, kai-koirat, nyt Orion. Viimein päästiin viimeiseen taisteluun, onhan tässä jo 25 pokkaria jo odotettu sitä.

Sivulla 41 kertoja sanoo Rocketin pelastaneen joesta Andyn ja hän näkyykin siellä, mutta myöhemmin sivulla 124 Gennai onkii Andyn ylös joesta. Osaako Andy teleporttausta? Enkä sivuja selattuani mielestäni nähnyt että Andy olisi uudestaan hypännyt jokeen eikä häntä muutenkaan näy kuin yhdessä kuvassa (juurikin tuolla sivulla 41), muissa kuvissa näkyy vain Orion, Amon ja Takashi (valkoisen kain nimi paljastui viimein).

Pokkarin lopussa Rigel pääsi loistamaan, mutta tietysti sen isku epäonnistui. Rigel jää kyllä liikaa veljiensä varjoon, huoh.

Re: 27. Orionin rynnäkkö

ViestiLähetetty: 07.01.2019 18:14
Kirjoittaja methpring
Joujilla on hampaat Mateuksen kurkussa, mutta päästääkin yllättäen irti. Syy: toinen koira kehtasi purra Joujia korvaan. Eiih, Jouji, älä ala turhamaiseksi kesken taistelun!

Orionin huti ja rotkoon putoaminen alkoi naurattaa. Kerrankin tämä superpentu epäonnistuu ja kunnolla.

Gin alkoi itkeä, ja kertoja sanoi, että "oli kuin Gin olisi nähnyt Ouun armeijan lopun". Tämä sen jälkeen, kun Orion ilmoitti, että taistelisi ja kaatuisi muiden rinnalla. Ajattelikohan Gin, että Orion tuhoaisi Ouun armeijan...

Re: 27. Orionin rynnäkkö

ViestiLähetetty: 13.04.2019 16:34
Kirjoittaja Kiatsu
Nyt sitten vihdoin nähtiin Kenshin kyseenalaistamassa omaa puoltaan. Kojuron tempulla oli siis jotain vaikutusta.. Onneksi Kenshin tarttui tähän tilaisuuteen olla Ohun puolella, eikä miettinyt yhtään enempää.

Akakamakiriä oli ihan mahtavaa nähdä. Tykkäsin siitä, että hän ryhtyi haastamaan Masamunea. Ei Akakamakiri kuitenkaan mikään heikko ole. Kohtauksenahan tämä olikin todella hieno, kun mitattiin myös näiden uroon mielenlujuutta.

Harmi, etteivät Masamune ja Gin ottaneet tuon enempää yhteen. Onneksi Rigel pääsi taistelemaan Masamunen kanssa ja tarjosi sitäkin erinomaisemman taistelun.