Sivu 1/1

26. Pienen soturin tehtävä

ViestiLähetetty: 08.12.2018 11:03
Kirjoittaja Murder
Tämä osa oli taistelurikas ja vauhdikas.

Tenman sydämenpysäytystekniikasta tulee mieleen Samu. Kaikkea ne shinobit osaavatkaan. Hassua kun GDWO:ssa Weed päättää jättää Siriuksen etulinjaan mutta Last Warsissa
Spoiler:
karkotti sen.
Orionin itsepäisyys ärsytti taas, Rigel ja muut pennut tottelivat mukisematta mutta Orionin on aina valitettava. Kojuurou päätti sitten tappaa itsensä että hänen alaisensa pääsisivät Ouun armeijaan.

Ginin palopuhe Orionille hyvä, harmi vain että Orion ei sitä tajua. Luulisi että Weed olisi nähnyt valkoisen Mateuksen peräpään, Masamune kun on ruskeavalkoinen. Orionin ylittäessä rotkoa ei mainittu mitään, että pentu oli ylittänyt sen jo aiemmin, nimittäin osassa 4. Ärsyttävän kauan Masamune roikkui rotkon seinämässä ja Orion huusi sille samoja juttuja koko ajan. Sivun 165 kuva Masamunesta ja Andystä roikkumassa sen takalistossa on hauska. Masamunen ilme kruunaa kaiken. Miksi Orion ja muut luulevat Andyn ja Rocketin kuolleen, kun ne putosivat Kotobukiin? Ginihän oli aiemmin niitä käskenyt nimenomaan hyppäämään sinne pakoon, jos he häviäisivät taistelun. Jännää.

Taistelu alkaa viimein!

Re: 26. Pienen soturin tehtävä

ViestiLähetetty: 08.12.2018 11:50
Kirjoittaja Ren
Mulle tuli myös mieleen Samu tuosta Tenman tekniikasta, tosin sehän pystyi itse käynnistämään sydämensä uudestaan. Tekniikan nimi on hieno :D Oli tosi kiva kun Tenma ei sitten vielä kuollutkaan.


Kyoshirou vähän ärsytti mangan alussa mutta maininta siitä että hänellä on paras sihti koko Japanissa oli hauska. Ja se pose :D

Kojuuroun ja Masamunen taistelu oli mielestäni vähän surullinen. Itseeni iski se kuinka Kojuurou kutsui Masamunea vielä kerran nuoreksi herraksi ja kuinka työnsä valui hukkaan. Myös se miten Masamune sanoi tätä viimeiseksi oppitunniksi. Katkera kohtalo Kojuuroulla. Nämä tosi pienet jutut tekivät taistelusta mielestäni hyvän...

Maininta Rikistä oli kiva, hihi. Tykkään näistä pienistä jutuista :D

Mua ärsytti se kun Orion ja Masamune tuntuivat jumittavan hetken täysin paikoillaan, juuri esim. tuo Orionin jatkuva huutelu.
Todella odotin Crossin hyppäävän rotkon yli! Vaan eipä sitten tietenkään...
Ja tietenkin juuri Andyn kohdalla ilmavirta päätti sanoa itsensä irti xD Ei niin toki voisi käydä päähenkilön kohdalla ikinä...

Tuli itselle myös tuo sama mieleen tuosta että Rocketin ja Andyn ja Yamabikon alaisten oletettiin kuolleen vaikka joki juuri on se viimeinen toivo elämään...

Odotan taistelua innolla!

Re: 26. Pienen soturin tehtävä

ViestiLähetetty: 08.12.2018 17:36
Kirjoittaja methpring
Gin pääsi selkämykseen! <3

Sivulla 25 Kyoushiroun ja Weedin keskustelu nauratti:
- Weed: Törmäsin matkalla Masamuneen. Siitä tämä kuhmu otsassa.
- Kyoushirou: Mitäh?! Vetikö se sinut kylmäksi?!
- Weed: Ellet huomannut, olen yhä hengissä.
Weed harvoin vitsailee. :D

Gin yrittää opettaa Orionia olemaan, mutta ei oikein onnistu. Orion ei vain tajua.

Sivulla 115 Sirius on vaikuttunut Kyoushiroun kivihyökkäyksestä, Weed taas vaikuttaa kyllästyneeltä. Ongelma on siinä, että Sirius ja Weed ovat niin samannäköiset, että nopeasti luettuna näyttää kuin sama hahmo olisi ensin innoissaan, mutta seuraavassa ruudussa jo kyllästynyt.

Yllätyin, kun kertoja vertasi Masamunea Rikiin. Masamune kieltämättä on älykäs, kun se keksi kiivetä kallioseinää vihollisensa selustaan.

Re: 26. Pienen soturin tehtävä

ViestiLähetetty: 09.02.2019 18:50
Kirjoittaja Kiatsu
Tenma näköjään saatiin takaisin elävien kirjoon. Ei tämä nyt ihan yllätyksenä tullut, kun Akame on kai joskus vastaavaa tehnyt.
Minua vähän harmitti Kojuron ajattelemattomuus hyökätä noin vain Masamunen päälle. Ainakin hän todisti oman puolensa, mutta olisin halunnut nähdä Kojuroa vielä vähän myöhemminkin.
Minun puolestani Gin olisi voinut vaikka pudottaa Orionin suustaan. En tiedä, menikö Orionin päähän yhtään järkeä – mutta hyvä, ettei Ginkään ihan kaikkea hyväksy.
Se oli kieltämättä jännää, ettei kukaan erottanut Matheusta. Toisaalta Masamunen hiipiminen selustaan muualta toi samalla mukavaa jännitystä. Kyoshiron hermojen pettäminen ei tullut yllätyksenä..
Orionia Cross ei paljoa pystynyt estelemään. Olisipa ollut hienoa, että Cross olisi pysynyt vahvana taistelijana vielä myöhemminkin. Silloin nämä kohtauksetkin olisivat olleet ihan toisenlaisia.