Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

25. Weedin paluu

25. Weedin paluu

ViestiKirjoittaja Murder » 03.11.2018 11:00

Osat vähenee, vielä viisi niin Orion on taputeltu. Pidin tämän osan nimestä "Weedin paluu".

Masamune sai sitten nopeasti tapettua Sanadan shinobit. Ryou joukkoineen on oikea tuuliviiri, milloin ovat Ouun joukoissa, milloin taas Kurohabakissa. Akakamasta olen nyt alkanut pitämään enemmän kun se muuttui vähän niinkuin hyväksi. Tervehtynyttä Weediä oli taas mukava nähdä. Tenma törmää sitten kaikkiin koiriin samalla reitillä, ensin Akakamaan ja nyt Gennaihin. Kun Weed ilmoitti olevansa ylipäällikkö, hetken luulin että Akakama käy sen kimppuun - sivulla 104 on varsin uhkaava kuva Akakamasta.

Oletin että Gin olisi karkottanut vain Kojuuroun mutta että Yamabikonkin. Onneksi Yamabiko päätti palata takaisin. Masamune voitti Weedin helposti kaulaliinallaan, ei taida uskaltaa taistella ilman sitä. Tenman kohtalo suretti mutta nyt onneksi Unsai ryhtyy sotaan.
Avatar
Murder
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 591
Liittynyt: 14.08.2013 15:54
Paikkakunta: Turku
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 11

Re: 25. Weedin paluu

ViestiKirjoittaja methpring » 03.11.2018 18:20

Tämän osan kannestä pidän. Orion ja Sirius kahdestaan vuoristomaisemassa.

Weed luuli Akakamaa Kamakiriksi, niinkuin muutama muukin on tehnyt, vaikka Akakama on punaturkkinen ja Kamakiri oli harmaa. Tosin mustavalkokuvissa niihin on käytetty samaa rasterointia, jolloin ne ovat identtisen näköisiä.

Kamakirin kuolemaa käytiin taas läpi. Weed sanoi sen kuolleen taistelussa (vaikkei itse ollut silloin paikalla), mutta oikeastihan se jätettiin eloon, tosin kulmahampaita ja säkkejä kevyempänä. Kuolettavia nuo vammat eivät olleet, mutta Kamakirin ylpeys oli murskana, joten kai se jäi paikoilleen kuolemaan.

Kun Weed ja Sirius alkavat esiintyä yhtäaikaa, niiden erottamisesta voi tulla vaikeaa, jos näytetään pelkkiä lähikuvia. Weedin pupillit ovat ehkä aavistuksen pienemmät kuin Siriuksen.
Kuva
Ginga-kokoelmani - Ginga Merchandise - Youtube-videoni

- He ovat todella erikoisia!
- Eivät sen erikoisempia kuin mekään heidän silmissään.
Avatar
methpring
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 936
Liittynyt: 11.02.2011 13:18
Paikkakunta: Vantaa
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 17

Re: 25. Weedin paluu

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 09.02.2019 16:46

Masamunen vihasta nähtiin jälleen esimerkki.
Tässä osassa parasta oli kyllä Akakamakirin taistelu Masamunen väkeä vastaan ja Weedin näkyminen ihan kunnolla. Pääsihän Weedkin vähän ottamaan yhteen Masamunen kanssa.
Minua häiritsi Matheuksen johtajantaidot - hän ei saanut muita tapettua ja oli vähän laiskasti komentamassa Kosetsuakin. Oli vähän noloa nähdä Kosetsu edempänä juoksemassa ja johtamassa ja Matheus sitten vähän taaempana. Ehkä tästä syystä pidinkin siitä, että Gennai vähän höykytti Matheusta.
Ymmärrän Kojuron toimintaa joltain osin.. ainakin hän onnistui tuomaan mukanaan vähän draamaa. Nyt kiinnostaakin, että mitä seuraavaksi tapahtuu kerta Yamabiko "laski" heidät vapaiksi.
En oikein tykännyt siitä, että Matheus sai Tenman kiinni ja pääsi muutenkin piruilemaan hänelle. Ehdin jo tykästyä Tenmaan hänen pakonsa aikana.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa