Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

24. Petoksen merkkejä

24. Petoksen merkkejä

ViestiKirjoittaja Murder » 07.10.2018 10:28

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tämä osa oli samaan aikaan surullinen ja jännittävä. Alun kohtaus, jossa Akakama tapaa emonsa, oli koskettava vaikken kys. hahmosta pidäkään. Aukeaman 46-47 kuva Akakamasta on hieno. Ouun armeijan kokoontumista oli mukava katsoa. Yllätti että Kojuurou tapasi Masamunen, mietin että miksi se ja Kihee haluaisivat pettää Ouun armeijan, saati Yamabikon. No toivottavasti asiaan saadaan selko seuraavassa osasssa.

Seuraavaa osaa odotellessa~
Avatar
Murder
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 591
Liittynyt: 14.08.2013 15:54
Paikkakunta: Turku
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 11

Re: 24. Petoksen merkkejä

ViestiKirjoittaja Uru » 08.10.2018 22:15

Akakaman ja sen emon kohtaaminen oli hieno. Orionin tunteikkain kohtaus, jos minulta kysytään. Tämä taisi olla myös ensimmäinen kerta, kun narttukoira osasi pyydystää ruokansa?

Pidin siitä, miten Akakama yritti pysyä koviksena, vaikka se olikin sisimissään aika pehmo. Pidin myös itse tosi paljon siitä aukeamakuvasta, jossa Akakama lähtee juoksemaan kohti Ouuta.

Ouun armeijan kohtaamisesta pidin. Cross oli oikeastaan näissä lempparini ja täytyy sanoa, että naurahdin pitkästä aikaa/ekaa kertaa Orionin kommelluksille, kun se alkoi puhua fetissistä. Kuva, jossa pennut nukkuvat kasassa Crossin kanssa oli kyllä ihan äärettömän suloinen.

Unsain viestin toimittaminen oli vähän hassua, kun paikalle pyydettiin Izouta. Tesshinhän seisoi siinä ihan Ginin vieressä muutama sivu sitten! Miksi Tesshin piti kutsua erikseen?

Kojuuroun tempaus meni minulta ohitse, koska -rehellisesti sanoen- mietin koko ajan, kuka Kojuurou oli. Jostain syystä en saanut sitä hetkeen yhdistettyä oikein. Unsain alaisessa (Kawasemi?) yllätti se, että Kenshin kutsui sitä nuorukaiseksi. Olin jotenkin kuvitellut, että kaikki Unsain erikoisjoukot olisivat sellaisia vanhuksia tai ainakin veteraaneja.
Lue Last Warsin uusimmat tapahtumat täältä.
Avatar
Uru
Pomo
Pomo
 
Viestit: 5890
Liittynyt: 13.12.2010 21:46
Paikkakunta: Kuopio
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: 24. Petoksen merkkejä

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 09.02.2019 16:01

En ollut ennen tajunnutkaan, että Akakaman äiti oli elossa. Tähän asti olin luullut, että se on kuollut. Tämä juonikuvio toi kivasti syvyyttä Akakamaan. Hieman ärsytti emon valmius antaa vaikka oman lapsensa tappaa hänet. Akakama on kyllä kasvanut paljon tämän sarjan aikana.
Hieman vähän ihmettelin Ginin reaktiota ”antaa lasten vähän mellastaa.” No, eiköhän Gin osaa tarpeen tullen kuriakin pitää.
Nyt sain vihdoin vastauksen sille, miksi Crossilla on kieli ulkona sivulla 124.
Jännää, että Gin vihjaili vähän tappavansa Masamunen, jos hän osottautuu Hougenin kaltaiseksi. Hougenin kohdalla Gin kuitenkin testasi mm. Weedin johtajuutta. Katuikohan Gin sitten kuitenkin vähän, ettei tappanut Hougenia itse.. Toisaalta kaipa Hougenin kohtalo riitti sitten Ginille.
Mahtavaa, että Andy pääsi vähän taistelemaan.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa