Sivu 1/1

22. Ouun armeijan paluu

ViestiLähetetty: 03.08.2018 12:26
Kirjoittaja Murder
Osat vain vähenevät ja kohta Orion on pulkassa.

Hyvä, että yksi kolmosista selvisi. Nauratti Kenshinin ja Kousetsun keskustelu joka eteni suurin piirtein näin:
"Tapa se"
"En tapa"
"Tapa se"
"En tapa"
"Tapa se"
"En tapa"

Ja tuo kun Orion luuli Kenshinin tappaneen toverinsa. Todellako Kenshin kourallisen sotilaan kanssa saisi Tesshinit, Izout sun muut hengiltä? Orionilla ei aina kyllä leikkaa. Oli mukavaa nähdä takaumia ensimmäisen osan tulivuorenpurkaukseen, jossa kerrottiin miten Ouun soturit vangittiin. Hieman vain oli outoa, kun Akame ja Gin jakoivat joukot ja takaumassa näytettiin Ginin joukko ja Lydian piti olla Akamen joukoissa. Kuitenkin myöhemmin myös tämä toinen jakautunut, Akamen johtama ryhmä oli Ginin kanssa vangittuna. Ja onpa akita pieni rotu, kun Jinemon kantoi Giniä ja kai-koira Kurotoraa molempia! Yllätti kun Gin ehdotti Rigelille lemmikiksi ryhtymistä. Rigel on parempi kuin Sirius ja Orion. Ja tietysti Orion ei taaskaan voinut totella käskyjä vaan palasi ninjakoirien luo ja hyökkäsi suoraa päätä Kenshiniä kohti vaikka ne eivät olleet edes taistelemassa.

Unsai ja Orion sivulla 165: "Tuon mittaisella ei vielä mahtailla." Ehh, Unsai? Really? Ihanaa on Weediäkin nähtiin taas. Toivottavasti sekin pääsisi kohta vapauteen.

Suomi-esseet ovat olleet näistä esseistä nyt mielenkiintoisempia. Hehe, kehuu Karhu-olutta. Mahtaako mainita Hopeanuoli musikaalin kun eikös se ollut tuolla Animeconissa?

Re: 22. Ouun armeijan paluu

ViestiLähetetty: 03.08.2018 16:43
Kirjoittaja methpring
Tämän osan kansikuva on yksi suosikeistani. Gin! <3 Selkämyksen Orionkin on söpö.

Andyn kommentti Ginistä sivulla 109: "Aika komea vanhukseksi", ja Ginin nuolaisu Andyn kuonosta seuraaavalla aukeamalla saivat aikaan Gin x John viboja. Johnin henki on tosiaan siirtynyt Andyyn!

Orionin ja Unsain pervoilu huvitti. Tiedän, huumorintajuni on aika likainen...

Re: 22. Ouun armeijan paluu

ViestiLähetetty: 03.08.2018 17:46
Kirjoittaja Midorikage
Nyt on näytetty melkein kaikki hahmot jotka selvisivät tulivuorenpurkauksesta, ja minua harmittaa ketkä eivät ole mukana. Chuutoran poikaa Shigurea ja Joen poikaa Koushirouta ei enää sarjassa nähdä, mikä ei ole vain surullista, vaan myös huonoa tarinankerrontaa, koska näitä kahta hahmoa ei mielestäni pysty hävittämään ilman minkäänlaista mainintaa. Kurotoralle oli tärkeää, että hänen veljensä viimeinen poika pysyi hengissä, mutta nyt kun hän on poissa, Kurotoran ei näytetä reagoivan tilanteeseen millään tavalla. Myöskään Koushirouta ei voi hävittää ilman mitään reaktiota, sillä vaikka hänen isänsä onkin kuollut, hänellä on kuitenkin paljon sukulaisia, joiden pitäisi olla surullisia. Vaikka Shigure ja Koushirou olisivatkin selvinneet ja ajautuneet seikkailuihin johonkin kaukaiseen paikkaan(kuten minun päässäni), pitäisi heidän sukulaistensa silti edes ihmetellä mitä heille tapahtui. Muutama muukin hahmo on kadonnut sarjasta samalla tavalla, mutta näitä kahta ei mielestäni olisi voinut näin hävittää.

Re: 22. Ouun armeijan paluu

ViestiLähetetty: 04.08.2018 01:22
Kirjoittaja Tupi
Orionin edesottamuksia on kyllä rasittavaa lukea. Pelkää päätöntä räksytystä luvusta toiseen ilman mitään hahmokehitystä. Joku voisi antaa Orionille vaihteeksi kunnon läksytyksen.

Akakamakiria on näytetty harmittavan vähän viime luvuissa. Akakaman ympärille rakennettu sivujuoni kuitenkin vaikuttaa suhteellisen mielenkiintoiselta.

Ouun armeija pääsi viimein vankeudesta ja kaikki joukot lähestyvät Futago-solaa. Lopputaistelu on siis käsillä.

Karhu-olut teki näköjään Takahashiin vaikutuksen. :P

Re: 22. Ouun armeijan paluu

ViestiLähetetty: 06.08.2018 13:50
Kirjoittaja Ren
Tuntuu, että aika on mennyt tosi nopeasti Orionin ilmestymisen kanssa. Weedin aikana tuntui, että osaan 30 pääseminenkin kesti aivan älyttömän kauan.

Kansi on mielestäni hieno, tykkään hahmovalinnoista! Orion on tosi söpö selkämyksessä minunkin mielestäni :D .


Tämä osa on varmaankin lempparini tähän mennessä ilmestyneistä, näiden muutamien kohtausten takia:
Takauma tulivuorenpurkaukseen oli mielenkiintoinen, yllätyin iloisesti kun selvisi että se oli Terumune joka auttoi koirat pois.

Ehdoton lempparini oli kohtaus Andyn ja Ginin kanssa. Mulle tuli myös John x Gin vibat siitä. "Aika komea vanhukseksi!" on varmasti lempisitaattini koko Ginga-sarjassa, Masamunen "Käskin teidän kuolla!" tokaisun ohella xD. Töykiää.

Pidin Unsain ja Orionin sananvaihdosta, vähän kuin kaksi parasta ystävää kohtaisi pitkän ajan jälkeen.

Orionilla on kyllä ärsyttävä pakkomielle aina yrittää tappaa viholliset käskyistä välittämättä...
Silti toisaalta pidän Orionista sen erilaisuuden Giniin & Weediin verrattuna (varsinkin Weediin ja varsinkin kun meillä on nyt myös Weed 2.0, Sirius...).

Mua harmittaa myös paljon se, että Koushirou on unohdettu sarjasta...

Oli muuten kiva nähdä Ron pitkästä aikaa, vaikka sillä mitään roolia enää olekaan.

Re: 22. Ouun armeijan paluu

ViestiLähetetty: 23.08.2018 16:42
Kirjoittaja Kiatsu
Orion se ei millään malttanut jättää Kosetsua rauhaan. Mahtoihan tuo olla aika koomisen näköistä Kenshininkin mielestä. Minusta oli varsin noloa, että Kosetsu yritti saada Kenshinin tappamaan Orionin. Ei hyvänen aika.. Tuo tilanne Kenshinin ja Orionin välillä tuntui vähän liioittelulta voimien puolesta, jolloin en oikein pitänyt siitä. Miksi Orionia ei ikinä nolata?
Vanhin osasi hyvin päättää, ketkä lähtevät etsimään Orionia. Hahmo osasi hyvin toimia johtajana, vaikka muutkin olisivat halunneet lähteä etsimään. Selitti vielä omaa toimintaansa, eikä vain käskenyt olla hiljaa.
Jinemonin näkeminen oli varsin hyödyllistä, koska itselleni selvisi varsin monia juoniaukkoja.
Andyn kommentti Ginin ulkonäöstä oli jotenkin hauska. Löytyihän tästä osasta muutenkin enemmän huumoria, mikä oli hyvä asia.
Ikävää, ettei Masamune ruvennut sen enempää höykyttämään Kosetsua. Sen sijaan Masamune keksi jotain muuta hänen varalleen. Täytyy siis jäädä mielenkiinnolla odottamaan, mokaako Kosetsu enää.