Sivu 1/1

18. Oikeuden hetki

ViestiLähetetty: 07.04.2018 09:57
Kirjoittaja Murder
Osa lähti verisesti käyntiin ja vähän harmitti, kun Masashige kuoli. Olisin toivonut sen palvelevan Ouun armeijassa kauemmin, mutta todennäköisesti Izou ei sitä olisi sulattanut. "Kotetsu! Rigel! Kaadun kivetäkseni teille tien!" Masashige huutaa sivulla 24 eikä ole harmainta aavistustakaan, mitä "kivetäkseni" tarkoittaa. Kotetsun ja Rigelin tapaama hylätty narttu suretti, varsinkin kun ei halunnut todeta pentujensa olevan kuolleita. Lisäksi yllätti, kun Masashige sai murrettua nikamia Kousetsun niskasta. Miten lie mahtaa tervehtyä tuosta ilman eläinlääkäriä.

Valtias ja sen alaiset ovat hyvin ärsyttäviä, metsästäisivät itse eikä käskyttäisi muita. Ryou porukoineen ei todella osaa päättää, kumman puolelle liittyy. Ärsyttävää. Unsain taistelutapa oli hassu ja varsinkin kun tunki koipensa Akakaman suuhun. Osa jäi kyllä niin jännittävään paikkaan ettei millään malta odottaa.

Re: 18. Oikeuden hetki

ViestiLähetetty: 07.04.2018 11:05
Kirjoittaja Uru
Kivetä elikkä luoda pohja tielle. Tässä tapauksessa siihen malliin, että antaa Rigelille ja muille mahdollisuuden luoda paratiisi uudestaan. Ja pohjana on sitten Masashigen jalo uhrautuminen eikä esim. Jerome niittaamassa vakoojia.

Re: 18. Oikeuden hetki

ViestiLähetetty: 10.04.2018 19:02
Kirjoittaja Yamashita
Tämä on melko outo asia johon kiinnitin huomioni, mutta tämä on melkein ainoa kerta Gingassa kun koirat käyttävät sotasuunnittelussa maahaan piirrettyjä merkkejä. Ben esitteli GNG:ssä Futago-solan linnoitusta hiekkakasalla ja tassunjäljillä.

Ja toivottavast Takahashi on saanut kuulla, ettei venäläiset Weedissä ole aiheuttanut yleistä närää. ;)

Re: 18. Oikeuden hetki

ViestiLähetetty: 11.06.2018 23:35
Kirjoittaja Kiatsu
Masashigen kohtalo oli kyllä pohjaveto. Noinkin vahva hahmo pilattiin sellaisilla vastustajilla, jotka hän varmasti olisi voinut voittaa. Masashige luovutti kokonaan ja ikään kuin antoi itsensä kuolla, koska sitä hän halusi. Noista tunteistaan Masashige ei oikein tahtonut päästä. Olisipa hän osannut ajatella järjellä, eikä alentua kuolemaan omasta mielestäni tavallisille rivisotilaille. Uskon, että Masashigelle olisi löytynyt vielä vaikka mitä mielenkiintoista, mutta tässä toimittiin hätiköidysti.
Minusta oli myös hyvin outoa, että Masashige mietti hetken - kaatuuko sittenkään ja sen jälkeen kuolee. Myös tuo vatsaan kajoaminen ajatuksena oli liikaa. Kuitenkin Sanadan puheet olivat todella kauniita, olisipa ne kuultu aiemmin.
Sivun 94 koirassa oli ihan Heulerin näköä.
Valtiaan näkeminen ärsytti, kun hän oli olevinaan tärkeänä ja ei itse jaksanut omaa ruokaansa hankkia.
Sanada teki kunnon paini-iskun Akakamalle. Oli aika ällöttävää, miten hän laittoi raajansa niin syvälle toisen kurkkuun. Vähän erilaisia menettelytapoja. Valtiaalta oli tyhmää kommentoida, että Sanada voi tappaa Akakaman. Aivan kuin Sanada ei osaisi ajatella yhtään omilla aivoillaan. Akakama näytti vähän pehmenevän, saa nähdä kuinka kauan moinen pysyy yllä.
Daisukea nähtiin toistaiseksi vain vilaukselta.
Olin tyytyväinen siihen, ettei Orionin ZTB-isku onnistunut Blancaan. Varsinkin kun hän oli jo aiemmin sillä päässyt iskemään. Eli vähän jotain tasoitusta, eikä niin että Orion jyrää koko ajan päälle.
Osa itsessään oli aika synkkä ja väkivaltainen (ne kuolleet pennutkin), jolloin seuraavalta osalta odotan enempi keveyttä ja huumoria.