Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

17. Raivoisa aave

17. Raivoisa aave

ViestiKirjoittaja Uru » 13.03.2018 21:13

Tähän osaan liittyen selvisi pientä nippelitietoa: valtias eli japaniversioita lukeneille Tenka on nimetön hahmo, kuten kenraali (Shogun) ja hirviö (Kaibutsu) olivat. Tenka tarkoittaa yksinkertaisesti keisaria, hallitsijaa tai valtiasta. Täytyy sanoa, että tuli itsekin ihmeteltyä, miksei hahmoa koskaan kutsuttu sen nimellä missään vaiheessa.

S. 11 kuva oli tosi nostalginen. Kyoshiro ja isoksi kasvanut Mer olivat joskus aikoinaan Orionin ilmestyessä tosi erikoinen näky. Mer on tosin tainnut jäädä ikuisesti pentusilmät-ikään.

Daisuke ex machina lähtee tässä osassa taas käyttöön. Koirien paraneminen tuntuu epäloogiselta, kun Kyoshiro on yhä kykenemätön lähtemään liikkeelle, mutta kuuma lähde parantaa kyllä kaikki.

S. 98 Mikä on tämä Weedin muistelema hahmovalikoima? Ymmärrän Kurotoran ja Akamen, mutta mitä Sasuke tuolla tekee? Eikö huoli paina enemmänkin Jeromea ja muita kohtaan? Toki Sasuke on ollut Jeromea enemmän tarinassa mukana, mutta silti.

Täytyy sanoa, että Tenka on menossa omien inhokkihahmojen listalle. Ihan kuin Bonista olisi aikuinen, ärsyttävä versio, jolla supervoimia ja jota kaikki tottelee.

Kokonaisuudessaan tämä osa tuntui aika filleriltä. Oli pitkästä aikaa sellainen, että ei houkuttanut alkaa selata toista kertaa läpi edes puolihuolimattomasti.
Lue Last Warsin uusimmat tapahtumat täältä.
Avatar
Uru
Pomo
Pomo
 
Viestit: 5890
Liittynyt: 13.12.2010 21:46
Paikkakunta: Kuopio
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: 17. Raivoisa aave

ViestiKirjoittaja methpring » 13.03.2018 21:58

Akakamalla tuntuu olevan jokin henkinen kriisi meneillään, kun se vain haahuilee Valtiaan kannoilla, muttei kuitenkaan lähesty niitä. Vielä kun se tavoistaan poiketen antoi kohti juoksevalle Kenshinille tietä.

Sivulla 35 annetaan kolmen viikon aikaikkuna tuleville tapahtumille, kun Ouun joukot pohtivat Masamunen armeijan liikkeitä.

Sivulla 54, kaksimielisyys kukoistaa: "Valtias, Masamunella on suurempi sydän kuin teillä". :D

Blancan haava näyttää siltä kuin siinä olisi jokin sammalkasvusto päällä.
Kuva
Ginga-kokoelmani - Ginga Merchandise - Youtube-videoni

- He ovat todella erikoisia!
- Eivät sen erikoisempia kuin mekään heidän silmissään.
Avatar
methpring
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 936
Liittynyt: 11.02.2011 13:18
Paikkakunta: Vantaa
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 17

Re: 17. Raivoisa aave

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 11.06.2018 19:12

Bon jaksoi nirsoilla, kun Sasuken tuomat sammakot ja käärmeet eivät kelvanneet. Niin, aikanaanhan ne eivät kelvanneet edes Nerolle. Kummasti oli Boninkin mielipide isästään muuttunut, mikä oli kyllä hyvä asia. Ymmärsin hyvin, miksi Izou oli hänen suhteen vähän epäluuloinen. Kasvaisipa Bon..
Sivulla 51 oli näköjään kirjoitusvirhe: ”Olisittenkin elossa.”
Vihdoin Gennailla oli selkärankaa vastustaa Valtiasta. Olisivatpa muutkin tajunneet jättää hänet samalla.
Oli ilahduttavaa nähdä, kuinka Bon nousi hieman hahmona. Näytti muille taistelutekniikkaa ja Vanhinkin uskoi hänestä olevan apua/hyötyä.
Minusta oli hienoa, miten Masashige teki yhteistyötä Kotetsun ja Rigelin kanssa. Hän vielä ilmestyi myöhemmin heidän avukseen ja nolasi nuo kai-koirat, jotka Masamune oli lähettänyt Masashigen perään. Suorastaan mahtavaa.
Oli tylsää, että Gennain kohtaaminen Ohun joukkojen kanssa ei johtanut oikein mihinkään. Mutta sinänsähän tuo oli ihan ymmärrettävää, ettei Gennai lähde noin vain liittoutumaan.
Hieman ehkä ärsytti, ettei Bon kertonut Blancasta muille mitään. Toisaalta tuo jo itsessään vei juonta mielenkiintoiseen suuntaan. Paljastuukohan Bonin salailu myöhemmin ja syytetäänkö häntä siitä?
Valtias tuntui todella heikolta ja oikeastaan säälittävältä tapaukselta, jolla ei ole rahkeita tehdä yksin mitään Masamunen suhteen. Siksi en oikein pitänyt siitä, että hän aivopesi Sanadan puolelleen. Valtias on kyllä täysin turha hahmo, vaikka niin pitkään ajattelin hänestä kaikkea muuta.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa