Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

14. Kuoleman vuori

14. Kuoleman vuori

ViestiKirjoittaja methpring » 01.12.2017 18:08

Vuoden viimeinen Orion! Nyt ollaan jo yhtä kirjaa vaille puolivälissä, hurjaa. Vastahan sarja vuosi sitten alkoi. O_O

Hahmoesittelysivulla Sasuke on muuttunut Izouksi.

Sivuilla 51-52 Terumune ja pikkuinen Yamabiko yhdessä ovat suloinen näky. Terumunea ei uskoisi ulkoäön puolesta vanhukseksi. Sen turkki on hyvin tumma, eikä sillä ole sellaisia"partahaivenia".

Sivulla 99 Junnosuke tunnustaa Siriukselle rakkautensa! <3 Heh, ei sentään. Mutta tätä paritusta en ollut ajatellutkaan.

Sivujen 197-200 muistelossa Kamakirin poikien äiti osoittaa taas rohkeuttaan, kun uhkaa tappaa puolisonsa, jos tämä ei lopeta pentujensa hakkaamista. Akakamakiri näyttäisi käyvän läpi henkistä taistelua.

Takahashin hermoilu Suomenvierailulla jatkuu. Ja saamme tietää joitakin myyntilukuja! Hopeanuoli-animea, videoita ja DVD:tä, on Suomessa myyty yli 200 000 kappaletta, ja Hopeanuoli-mangan 1. osaakin yli 10 000 kappaletta! Täytyy huomioida, että nämä luvut ovat vuodelta 2011, joten ne lienevät moninkertaistuneet viimeisen kuuden vuoden aikana.
Kuva
Ginga-kokoelmani - Ginga Merchandise - Youtube-videoni

- He ovat todella erikoisia!
- Eivät sen erikoisempia kuin mekään heidän silmissään.
Avatar
methpring
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 936
Liittynyt: 11.02.2011 13:18
Paikkakunta: Vantaa
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 17

Re: 14. Kuoleman vuori

ViestiKirjoittaja Yamashita » 02.12.2017 17:41

En voi olla kuin miettimättä, ovatko nuo kansikuvan putoukset niitä Akame-vuoren vesiputouksia...mutta joka tapauksessa tämän osan kansi on hyvin kaunis! Oranssit lehdet ja taustan harmoninen, hieman turkoosinsininen sävy luo upean värikokonaisuuden.

methpring kirjoitti:Ja saamme tietää joitakin myyntilukuja! Hopeanuoli-animea, videoita ja DVD:tä, on Suomessa myyty yli 200 000 kappaletta, ja Hopeanuoli-mangan 1. osaakin yli 10 000 kappaletta!

Ei voi tietää miten tarkkoja tietoja nuo myyntiluvut ovat. Takahashi myös sanoo, että me suomalaiset olisimme katsoneet Hopeanuolta televisiosta liki kaksikymmentä vuotta. En tiedä onko itseltä mennyt jotain ohi, mutta en muista että Hopeanuolta oltaisiin ikinä esitetty Suomen televisiokanavilla ellei sitten sarjaa todellakin olla näytetty telkusta kasarilla enkä vain ole kuullut asiasta - olen ysärin lapsia.
Avatar
Yamashita
Ōun sotilas
Ōun sotilas
 
Viestit: 339
Liittynyt: 27.05.2011 14:48
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 9

Re: 14. Kuoleman vuori

ViestiKirjoittaja Uru » 02.12.2017 18:49

^Tuo telkkariesitys on sellainen, että siitä liikkuu jatkuvasti huhuja ja on aina joku tutuntuttu, joka näki Hopeanuolen ekan kerran telkkarista. Mitään todisteita (nauhoite, jossa näkyisi Ylen logo nurkassa tai olisi mainostaukoja) ei kuitenkaan varsinaisesti ole. Itse kuitenkin ajattelin, että tuossa sanottiin "katsottu televisiosta", koska se oli selkeämpi kuin "katsottu videolta ja DVD:ltä".

Noita myyntilukuja on julkaistu aiemminkin ja Ksolan Facebookissa oli niitä listattukin kerran. Pitää katsoa, jos löydän ne tässä pikaisesti.

Kokonaisuudessaan nämä Takahashin lopputekstit Suomesta on ollut tosi herttaisia. On jotenkin kiva ajatella, että Takahashi on ollut näin jännittynyt vierailuistaan.

Masashige otti saamansa iskut ja haukut aika tyynesti vastaan. Olisin toivonut sen nyt vähän murtuvan, kun pentu syytti sitä murhaaksi, mutta kaipa hän on koventunut niin paljon vuosien saatossa. Masashige on kyllä suosikkejani tässä. Joku oli aiemmissa osissa maininnut, että sivuhahmot ovat Orionissa huomattavasti "vahvempia" kuin WEED-mangan aikana ja Masashige on siitä melko hyvä esimerkki. Samoin Orionin kanssa liikkuva kaksikko, jonka nimeä en kyllä millään muista...

S. 23. Onko tuo alareunassa oleva kuva Kamakirin vedenheitto-ilme?

Koirien juoksennellessa ympäriinsä tuli sitä Japanin karttaa ikävä. Heräsi myös kysymys miten nopeasti nämä matkat oikein taitetaan. Erityisesti tässä osassa tunnuttiin ihan vain reilusti teleportailtavan.

Hideaki oli mielenkiintoisen näköinen hahmo. Harmillisesti sen rooli päättyi vain kovin nopeasti. Saavatkohan Kurokirimaru-veljekset pahankin pöllytyksen, kun menivät vihollisen juoneen?

Valtias alkaa myös vaikuttaa mielenkiintoiselta. Se on ilmeisesti venäjän sotakoiriakin parempi strategi. Gennai on minusta melkoisen epämiellyttävä hahmo. Sitä on pari kertaa kuvattu epämiellyttäväksi Hiroksi ja se on aika osuva.

Kamakirien lapsuus aukenee pikkuhiljaa ja uskollisuus isälle tuntuu tosiaan melkoisen turhalta. Kamakirin puoliso vaikutti urhealta, kun uskalsi uhmata puolisoaan. Kamakiristä itsestään alkaa kyllä tykätä vähemmän näiden juttujen jälkeen. Olin itse pitänyt sitä aina vähän Hougenia parempana pahiksena, mutta eipä tuo ollutkaan yhtään parempi.
Orion oli tosi herttaisen näköinen, kun se vain marssi veljesten leiriin.
Lue Last Warsin uusimmat tapahtumat täältä.
Avatar
Uru
Pomo
Pomo
 
Viestit: 5890
Liittynyt: 13.12.2010 21:46
Paikkakunta: Kuopio
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: 14. Kuoleman vuori

ViestiKirjoittaja Uru » 02.12.2017 18:55

Myynti-infot erilliseen postaukseen~

Antti-setä paljasti hetki sitten suosituimpian manga-taiteilijoiden teosten myyntilukuja~
Akira Toriyama (Dragon Ball) 500 000+ (ei ihan tarkkaa lukua)
Yoshihiro Takahashi (Ginga) 496 000
Eiichiro Oda (One Piece) 377 000
Masashi Kishimoto (Naruto) 345 000

Jos näitä laskeskelee raa'asti keskiarvoilla, niin kutakin julkaistua pokkaria on myyty keskimäärin:
Toriyama: 11 111
Takahashi: 5010
Oda: 4654
Kishimoto: 4726

Facebook

Huomioitavaa tietysti on, että ensimmäisiä osia myydään aina eniten.
Lue Last Warsin uusimmat tapahtumat täältä.
Avatar
Uru
Pomo
Pomo
 
Viestit: 5890
Liittynyt: 13.12.2010 21:46
Paikkakunta: Kuopio
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: 14. Kuoleman vuori

ViestiKirjoittaja Yamashita » 02.12.2017 19:49

^Jännää, että Dragon Ballia on myyty enemmän kuin Gingaa. Onko tuo ihan vain Hopeanuoli, vai Ginga yleisesti? Sillä Gingassa ylipäänsä on noin satakunta pokkaria, siinä missä Dragon Ballissa on "vain" 42.

Uru kirjoitti:Joku oli aiemmissa osissa maininnut, että sivuhahmot ovat Orionissa huomattavasti "vahvempia" kuin WEED-mangan aikana ja Masashige on siitä melko hyvä esimerkki. Samoin Orionin kanssa liikkuva kaksikko, jonka nimeä en kyllä millään muista...

Heizouta ja Tysoniako tarkoitat? Sillä ei niistä kumpikaan vaikuta erityisen vahvalta hahmolta, mitä nyt Heizou sarjan alkupuolella haastoi sen yhden Orionia mukiloineen porukan (mutta sai siinä itse nokkiinsa).
Avatar
Yamashita
Ōun sotilas
Ōun sotilas
 
Viestit: 339
Liittynyt: 27.05.2011 14:48
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 9

Re: 14. Kuoleman vuori

ViestiKirjoittaja Uru » 02.12.2017 23:38

Dragon Ballin suosio ei sinällään yllätä, koska se on maailman tunnetuin manga-sarja, se tuli ilmestyessään telkkarista ja oli tuolloin lisäksi yksiä harvoja suomeksi ilmestyviä sarjoja. Lisäksi se rantautui Suomeen massiivisen kohun kanssa.
Tuossa on kaikki Takahashin tekemät sarjat ja myyntiluvut ovat huhtikuulta.

Tarkoitin vahvoja (lainausmerkeissä) siinä mielessä, että ne on suunniteltu paremmin. Aiemmissa sarjoissa tällaiset pienessä roolissa olevat hahmot ovat saaneet hyvin vähän taustatarinaa tai jatkuvuutta.
Lue Last Warsin uusimmat tapahtumat täältä.
Avatar
Uru
Pomo
Pomo
 
Viestit: 5890
Liittynyt: 13.12.2010 21:46
Paikkakunta: Kuopio
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: 14. Kuoleman vuori

ViestiKirjoittaja Antti-setä » 07.12.2017 09:42

Jep, tällä hetkellä Takahashi johtaa tekijöiden välisessä vertailussa. Yksittäisistä tarjoista korkeintaan One Piece voi päästä Dragon Ballin ohi, jos jatkuu julmetun pitkään. Tosin en usko että onnistuu, ellei tule jotain OP-buumia niin että saadaan vanhoja osia rutkasti menemään ja uusia lukijoitakin.
Antti-setä
Taistelukoira
Taistelukoira
 
Viestit: 235
Liittynyt: 18.08.2011 10:32
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 1

Re: 14. Kuoleman vuori

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 27.12.2017 20:40

Yamabikoa kävi sääliksi, Takahashi kuvasi hahmon tunteita todella onnistuneesti eri ruuduissa. Tuo muistelu toi mieleen Leijonakuninkaan Mufasan ja Simban, kun he katselivat alueita. Orion otti todella hienosti huomioon Yamabikon tunteet. Vähän vaihtelua hahmon suorapuheisuudelle.
Masamune aina välillä yllättää vihollisena. Hänen tilanteensa oli vallan hyvä.
Hideaki alkoi kiinnostaa, kun se miettii vielä omaa puoltaan tilanteen mukaan.
Minua jännitti suuresti Gennain osalta, että miten tuossa käy. Varsinkin kun hahmo innostui vielä taistelemaan, mutta onneksi se kääntyi ihan hyvin. En koskaan älynnyt tai muistanut tätä Tenkan tekemää ratkaisua, mistä isot pisteet Takahashille.
Juonesta tuli entistä kiehtovampi, kun Masamune ei jakanut tietojaan alaisille. Ehkä vähän karmikin, kun Masamune valitsi Hideakin tiedustelemaan. Mahtoikohan Masamune nähdä Hideakin ailahtelavuuden läpi? Miksei tarvittaessa uhrata joku turha, jos ei ole välttämättä aidosti uskollinen..
Olen vähän järkyttynyt siitä, miten kuvani Kamakiristä on muuttunut mangan myötä. Toki onhan nämä selattu aiemmin japaniksi, mutta vasta nyt hahmon raakuus konkretisoitui.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa