Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

6. Yliherruuden tavoittelijat

6. Yliherruuden tavoittelijat

ViestiKirjoittaja Murder » 08.04.2017 12:03

Kannen tausta on hieno, mutta hiukan varjoinen. Hieman harmittaa, kun peittyy koirien alle. Lisäksi hämmästyttää, että Unsai on jo päässyt kanteen.

Jee, Kenshin! *Hehkuttaa* Myös Unsai vaikuttaa vakuuttavalta hahmolta. Hieman tuli naurahdettua sivun 85 Unsain ensimmäiselle puhekuplalle. Osan alku oli hieman rauhallisempi, mitä nyt yksi koira tapettiin mutta päästiinhän sitten loppuvaiheessa taisteluunkin. Ja tupsahtihan se Bonikin sieltä! Innolla taas odottamaan seuraavaa osaa.
Avatar
Murder
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 591
Liittynyt: 14.08.2013 15:54
Paikkakunta: Turku
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 11

Re: 6. Yliherruuden tavoittelijat

ViestiKirjoittaja Uru » 09.04.2017 15:35

Kansi oli taas Japani-versiota parempi. Alkuperäisi takakansia kaipaan kuitenkin yhä...

Unsai taisi olla yksi Takahashin suosikkihahmoja Orionissa? Muistelen, että hän olisi kertonut, että Unsain piirtäminen on tosi kivaa.

Monet ovat kehuneet Orionia siitä, että siinä sivuhahmot on reilusti uniikimman näköisiä ja paremmin toteutettuja, mihin kiinnitti tässäkin huomiota. Kenshinin varapäällikkö ja Unsaille villisian metsästänyt koira olivat mukavan erinäköisiä aiempiin verrattuna. Tavallisesti sivuhahmot ovat kuitenkin aika geneerisen näköisiä pystykorvia. Toivoisin vain, että tällaisia reilusti eri näköisiä hahmoja tulisi myös pysyviksi hahmoiksi, mutta niin ei taida käydä...

Pahikset saivat tässä osassa reilusti huomiota, mistä pidin. Masamune sekä Kenshin nousivat heti paljon mielenkiintoisemmiksi hahmoiksi kuin mitä olin vain ihan juonikuvausten perusteella odottanut. Masashige alkaa olla oma suosikkini pahiksista. Sillä tuntuu kyllä menevän huonosti: ensin Izou melkein tappoi lumivyöryssä, arvon aleneminen laumassa, nyt haavoittui pahasti ja jäi vangiksi...

Unsai... Olin odottanut jotain järjellistä selitystä tuohon Orionin ahdisteluun, mutta eipä sitä tullut. Unko kääntyi ihan näppärästi Urpoksi.

Siriusta oli mukava nähdä pitkästä aikaa. Se vaikuttaisi vielä jääräpäisemmältä kuin Orion... Myös Bonin ilmestymistä oli odoteltu aika kauan. Se kun on vielä rääväisuisempi kuin Orion... Muistuipa samalla mieleen, miten aikoinaan noista Bonin palvelijoista närkästyttiin ihan kympillä, koska toisella on *gasp* korvakoru.

Takahashin essee yllätti. 42 000 jeniä (n. 400 euroa) eläkettä Takahashille? :shock: Minä olen aina olettanut, että Takahashia odottaisivat leppoisat eläkepäivät, mutta eihän tuollaisella summalla pärjää mitenkään.
Lue Last Warsin uusimmat tapahtumat täältä.
Avatar
Uru
Pomo
Pomo
 
Viestit: 5890
Liittynyt: 13.12.2010 21:46
Paikkakunta: Kuopio
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: 6. Yliherruuden tavoittelijat

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 02.06.2017 09:53

Jäin miettimään sitä, miksi Jinemonin kirjoituksessa ainakin esittelyn kohdalla käytettiin ’-merkkiä.
Aloin välittömästi pitää Unsaista, kun se lähestyi kolmikkoa niin kylmänviileästi ja johtajamaisesti. Olihan tilanne kieltämättä vähän huvittava, kun Kurohabakin sotilaat yrittivät saada heitä puolelleen. Varsinkin kun mahdollisuudet tähän olivat aika huonot. Hyvin Unsai osasi puhua, mikä kertoi vuorostaan hänen älykkyydestään.
Itseäni aina nolottaa nuo tilanteet, joissa hyökätään ja huudetaan toisen kimppuun niin kovaäänisesti. Sitten kun se vielä päättyy tappioon. Toisaalta tämä oli taas Unsain puolelta aika cool, kun ei tarvinnut tehdä tuon enempää.

Ilahduin erilaisen rodun puolesta varapäällikön näkemisestä ja siitä, miten Kenshin ja Masamune olivat vähän toisiaan vastakkain.
Oli aika erikoinen tuo tilanne koirasta ja villisiasta. Voihan siinä noinkin käydä, mutta yllätyin tästä positiivisesti. Vaikka vähän pelotti koiran kunnon puolesta, että selviääkö. Hauskaa, että Orionkin pääsi vähän osallistumaan tähän sian riehumiseen, mutta häntä ei kuitenkaan laitettu viimeistelemään sitä.
Minulle tuli uutena, että sormia jouduttiin amputoimaan. Lähinnä, että tuollaista en olisi osannut ajatella ensimmäisenä, vaan kaikkea muuta pahempaa.

Kenshin näytti kyllä Masamunea fiksummalta siinä, ettei luottanut vain voimaan ja lukumäärään. Ilmankos hän oli johtaja itsekin. Varapäällikkö sen sijaan ei vakuuttanut, kun oli tiukan paikan tullen kääntämässä selkänsä. Tässä toisaalta taas näki sen, miten Masamunekin osasi pelata. Masamune alkoi taas muistuttaa arvaamattomuudellaan Hougenia. Mutta hienoa, miten asiat menevätkin vähän eri tavalla.
Huvitti vähän Unsain höperyys. Poikahan Orion on. Muistaakseni Riki-mangassakin oli jotain vastaavaa tiirailua Gohein puolelta. Heh.
Nautin tuosta syvällisestä keskustelusta Unsain ja Orionin välillä. Hyvä, että Unsai laittoi Orionia vähän ajattelemaan.

Kamakirin poikien luona meno oli taas vähän kovempaa ja kyllähän siinä vähän ihmettelin, että miksi Sirius suostuu olemaan heidän kanssaan tai hyväksyy tuollaisen kohtalonkin. Kiitollisuudenvelka vielä hengen pelastamisesta, noilleko se pitää maksaa?
Hyvin näytti ZTB-isku purevan Masashigen joukkoihin ja siinä näki iskun tehoa, voimakkuutta. Olisikin ollut paha, jos Shirozarun joukkoja ei olisi ollut siihen päälle. Puolensa ja puolensa iskussa. Tesshin sen sijaan toimi fiksusti, kun ei jatkanut taistelua turhaan.
Bonin ulostamisesta tuli mieleen, että olisihan Hougen voinut pyytää Giniä hautaamaan jätöksensä. Aika erikoinen hahmo. Lopussa näytti vielä muille suorastaan pelottavalta. Selvästi hänestä on moneksi.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa