Sivu 1/1

Orion 30

ViestiLähetetty: 25.07.2014 16:00
Kirjoittaja Kiatsu
Keskustelua ja spoilereita Orionin 30. osasta.

Manga jatkuu siitä, kun Kenshin makaa maassa suuren koirajoukon keskellä ja saa ilmeisesti joitain kotikoiria avukseen. Kōsetsu juttelee Kenshinin kanssa ja koira yrittää selittää Masamunen olevan kuollut, jota Kōsetsun on hyvin vaikea uskoa. Tämän jälkeen koiria näyttäisi lähtevän ihan eri suuntiin, mutta Kōsetsua ja kahta muuta koiraa piiritetään. Kōsetsu hyökkää ja puree Kenshinin niskaan, kunnes koirat erottavat kaksikon toisistaan. Kōsetsu jää kyynelehtimään hangelle, kun Kenshinin porukka lähtee. Sen jälkeen kolmikko miettii mitä he aikovat tehdä seuraavaksi. Koirat näkevät yllättäen korppeja, jotka suuntaavat Kaksoissolaan. Etunenässä olevat Orion, Bon, Andy, Rigel ja Weed seuraavat myös niitä. He löytävät maassa makaavan Kojūrōn, jota vasten Yamabiko itkee jonkun aikaa, kunnes koirat alkavat kaivamaan Kojūrōlle hautaa. Ilmeisesti Andy huomaa puiden lomassa kolme varjoa, joiden suuntaan Yamabiko lähtee ensimmäisenä kävelemään. Kōsetsu ja kaksi muuta koiraa ovat ilmestyneet.

Koirat kääntyvät katsomaan jyrkänteeltä hyppääviä Toshimitsua ja Tsukikagea. Weedin porukka tarkkailee sillä välin kohtauksen etenemistä yläpuolella. Kôsetsu tärisee epävarmana ja kaksi hänen alaistaankin on aikeissa lähteä muualle. Gennai lähtee laskeutumaan alaspäin ja Kôsetsu yrittää käydä Yamabikon päälle, mutta Orion tulee väliin. Taistelun lopuksi Gennai tarttuu kaita niskasta ja nostaa ylös. Maassa oleva Kōsetsu kyynelehtii ja Ohun soturit huomaavat Tenkan poppoon saapuvan.

Sanadan porukka lähtee myös laskeutumaan alas Tenkaa vastaan. Tenka koittaa hypnoosia Orioniin, mutta se ei tuota tulosta. Lopulta muut Ohun soturitkin säntäävät paikalle ja Tenka kokeilee samaa temppua Weediin, tuloksetta. Igassa huomataan, että Bella on kadonut ja omistajat lähtevät koiran perään, mutta Bella onnistuu eksyttämään ne jäljiltään. Bella pysähtyy matkallaan juttelemaan jonkun kotikoiran kanssa, kunnes jatkaa matkaansa. Daisuke ja Hidetoshi ovat menneet hedelmäkorin kanssa sairaalaan tapaamaan Jinemon Kurohabakia ja miehet matkaavat autolla tovin, kunnes lykkäävät Jinemonia pyörätuolissa. Mies huutaa ilmeisesti vuorille Masamunen perään.

Bella matkustaa sillä välin autokyydillä, kunnes karkaa ihmisten luota. Bella pysähtyy purolle juomaan ja levähtämään, kunnes huomaa tummia hahmoa. Kamakirin poikien emon ja hänen peheensä. Helikopteri laskeutuu Ohun sotureiden keskuuteen sillä sen sisällä on tuttuja hahmoja: Daisuke, Hidetoshi ja Jinemon. Miehet käyvät hetken aikaa ja pian lähtemisen jälkeen Bella ilmestyy Kamakirin poikien emon ja perheen opastamana. Akakamakiri ja Kurokamakiri saavat viimein tavata äitinsä.

Re: Orion 30

ViestiLähetetty: 25.07.2014 16:26
Kirjoittaja Uru
Minua jäi eniten mietityttämään Tenkan ja vanhan pervokoiran keskustelu. Olen koko ajan olettanut Tenkan pahikseksi, mutta nyt se tuli Weedin ja muiden kanssa juttuun ihan mainiosti. Tenkahan kuitenkin hypnotisoi Kurokaman ja teki muutakin vastaavaa, joten oliko se lopulta kuitenkin hyvis?

Re: Orion 30

ViestiLähetetty: 25.07.2014 23:11
Kirjoittaja ujokaali
Uru kirjoitti:Minua jäi eniten mietityttämään Tenkan ja vanhan pervokoiran keskustelu. Olen koko ajan olettanut Tenkan pahikseksi, mutta nyt se tuli Weedin ja muiden kanssa juttuun ihan mainiosti. Tenkahan kuitenkin hypnotisoi Kurokaman ja teki muutakin vastaavaa, joten oliko se lopulta kuitenkin hyvis?


Ellen nyt vallan erehdy niin se hypnotisoi kylläkin Akakamakirin.

Re: Orion 30

ViestiLähetetty: 29.07.2014 12:38
Kirjoittaja Shirotora
Yksi asia minua jäi hieman häiritsemään: Koyuki. Eikö Weed hae puolisoaan takaisin muiden luokse, nyt kun vaaratkin ovat kerran ohi? Eikai Weed nyt hylännyt sitä ihmisten luokse vai eikö Takahashi muistanut koko hahmoa? Ei hahmoa ainenkaan muiden koirien seassa näkynyt, eikä sitä kyllä ole näkynyt sen jälkeen, kun se jäi yksin ihmisten luokse Weedin häivyttyä Ouun vuorille jalkansa parannuttua. Bella sentään tuli itse takaisin veljiensä ja isänsä luokse, mutta ei Koyuki. )8 Kun tavallaan ehkä saattaisi luulla että Weed hakisi heti ensimmäisenä rakkaansa takaisin, eikä jäisi mitään auringon laskua/nousua pällistelemään.