Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

Orion 29

Orion 29

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 09.06.2014 16:00

Keskustelua ja spoilereita Orionin 29. osasta.

Manga jatkuu siitä, kun Masamune on vahingoittanut Yamabikoa kaulan alueelle jolloin ollaankin huolissaan siitä miten kävi. Masamune juoksee Weediä kohti ja molemmat tarraavat toistensa kauloihin sinkoutuen suurella voimalla ympäri. Kun Masamune on maassa Sanada, Jerome ja Kyoshiro tarraavat häneen kiinni. Myös Tesshiniä ja Kagetoraa nähdään riepottelemassa koiraa. Jerome hyökkää Masamunen kimppuun ja kaikki kääntyvät katsomaan Yamabikoon päin. Akame pitää Matheuksen kurkusta kiinni ja ninja ilmeisesti irrottaa Bonin pyynnöstä.

Muut ovat ilmeisesti vetääntymässä Masamunen luota, mutta Orion katsoo häntä vihaisesti ja hyökkää ZTB:lla. Masamune lentää ihan kiitettävästi, mutta Weed tulee poikansa luokse. Orionilla on mielessä se kuinka moni on joutunut kuolemaan Masamunen seurauksena. Weed viskaa vain poikansa sivuun eikä anna tämän puremisesta huolimattakaan tehdä mitään. Orion juoksee eteenpäin ja huomaa Andyn ja Akakamakirin. Izou juoksee alhaalle kyynelehtien muiden Ohun sotureiden viereltä ja menee Masamunen lähettyville. Masamunen suusta puhkeaa verta ja se päättää avata oman mahansa suolia ulos repien. Yamabiko katsoo veljensä ruumista. Sirius peittä sen huivilla. Sanada juttelee Matheuksen kanssa ja on tehdä saman kuin johtajansa, itsemurhan. Mutta Sanada ei salli sitä. Weed puhuu myös koiralle jotain.

Tässä vaiheessa Kenshiniä kannetaan paikalle, hän ei olekaan kuollut. Weedistä tuttu, Vanhin, Chōrō kyynelehtii Matheuksen kanssa. Koira nousee ylös ja lähtee toiseen suuntaan, Bon saapuu vierelle. Mutta hän jää katsomaan isänsä lähtöä.

Mitähän ihmettä. Hiro ajaa Orionia takaa ja hän menee piiloon Crossin taakse. Hehheh, Reika ottaa kuin miestään rinnuksista kiinni ja Hiro osoittaa alistumistaan.

Joukon matkatessa Matheus kaatuu maahan. Ylhäällä olevat igat ja kogat tarkkailevat heitä, mutta lähtevät melko pian. Lopussa Gennai hakee Rocketin joesta ja huomataan mm. Kurotoran ja Ginin palaavan. Sanada ja Cross punastelevat melkoisesti, voi voi ja näköjään Georgelle/Joujille selviää vähän tarkemmin näitä asioita. Itse asiassa lopussa näytetään tarinaa siitä, miten Ben kantaa Crossia selässään Sanadan luo. Sanada metsästelee Crossille, mutta naaras taitaa kaivata enemmän Benin luo.

Manga päättyy siihen, kun luvassa on taistelua Kenshinin porukan ja muiden koirien kanssa.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Re: Orion 29

ViestiKirjoittaja methpring » 09.06.2014 16:31

En osaa olla ajattelematta, että Masamunen itsemurha on piiloviittaus siihen, että itse sarja tajusi ettei se johda mihinkään, ja päätti että sen luvut on nyt luettu. Tosin Takahashi nähtävästi tahtoo päästä pokkarien määrässä 30:en, ja saapa nähdä, millä viimeinen manga on täytetty.
Kuva
Ginga-kokoelmani - Ginga Merchandise - Youtube-videoni

- He ovat todella erikoisia!
- Eivät sen erikoisempia kuin mekään heidän silmissään.
Avatar
methpring
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 935
Liittynyt: 11.02.2011 13:18
Paikkakunta: Vantaa
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 17

Re: Orion 29

ViestiKirjoittaja Juudi » 09.06.2014 21:23

Yleensä en ole ollut kauhean kiinnostunut näistä Orionin osista, mutta tämä vaikuttaa melkoisen mielenkiintoiselta osalta. Siis, ymmärsinkö oikein, Sanadalle, joka on Gingapedian mukaan varsinkin punainen ja "erakkomainen" versio Georgesta, ja Crossille on muodostumassa uudelleen suhde? Mielenkiintoista tästä tekee varsinkin sen, että jos Cross on myöskin vähän lääpällään, kun luulisi että hän olisi Benille uskollinen elämänsä loppuun asti. Tosin GNG:ssä tuli pikkuisen flirttailtua Musashinkin kanssa, joten ehkä uuden miehen löytäminen ei ole ihan mahdotonta.. Mutta jos Orion tosiaan loppuisi osaan 30, niin en usko että noille kahdelle tulisi ihan erityisen vakavaa suhdetta yhden osan aikana. Varmaan?

Tuo itsensä syöminen/tappaminen elävältä itsemurhatarkoituksessa kuulostaa ihan mahtavalta. Tällaista raakaa omiin ruumiinosiin kajoamista ei ollakaan taidettu varmaan nähdä sitten Johnin kuoleman.

Weedin ja Orionin suhde näyttää menneen myös todella mielenkiintoiseen suuntaan. Jos Orion saapuisi tänne meillekin asti, pidän mielessä että tätä osaa on syytä odottaa suurella uteliaisuudella.
deviantart & tumblr: taikaraita
ex-Judzle.
Avatar
Juudi
Kenraali
Kenraali
 
Viestit: 702
Liittynyt: 07.07.2013 19:27
Paikkakunta: Tampere
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Orion 29

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 10.06.2014 17:22

Tosiaan lopussa nähdään tarkemmin Crossin ja Sanadan tarinaa.

Etenkin George/Jouji ihmettelee, mistä hänen äitinsä ja Sanada tuntevat toisensa. Sanada näkee samaa yhdennäköisyyttä Georgessa/Joujissa kuin Benissä ja tarinan kertominen alkaa, se sijoittuu ilmeisesti kymmenen vuoden päähän. Tuona päivänä Ben toi Crossin Sanadan luokse selässä kantaen, kun naaras oli satuttanut jalkansa. Ben pyytää Sanadaa huolehtimaan salukista ennen kuin lähtee ja uroshan huolehtii Crossista. Salukin parannettua Cross juoksentelee Sanadan kanssa ja he näyttävät viihtyvän muutenkin hyvin yhdessä. Ben käy myös myöhemmin katsomassa Crossia ja on tyytyväinen nähdessään naaraan voivan hyvin. Ben joutuu tovin kuluttua palaamaan takaisin omistajansa luokse ja koiran mielestä on parempi, että Cross jää Sanadan kanssa. Cross itse asiassa yrittää lähteä, mutta Sanada ei salli tätä parantumisen takia. Ja näin Crossin tunteet Beniä kohtaan voimistuvat.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Re: Orion 29

ViestiKirjoittaja silverfox » 14.06.2014 13:30

Tämä osa tuntui niin kiinnostavalta, että oli itsekin pakko tilata se. Eilen se sitten kolahti postilaatikkoon.

Täytyy sanoa että sääliksi kävi Masamunea. Joukolla päälle vaan. Ja minua harmittaa se, että se päätyi tekemään itsemurhan. Ensimmäinen pääpahis, josta minä pidin, tekee itsemurhan. Ja se ei ollut hirveän kivan näköistä... Toisaalta tuskin Masamune olisi selvinnyt kauaa vammojensa takia. Onneksi Matheus ei sentään päässyt tekemään samaa temppua kuin pomonsa, kiitos Sanadan.

Orion näytti olevan todella raivoissaan, kun Weed esteli sitä menemästä repimään Masamunen kappaleiksi. Weed kylmän viileästi heittää Orionin kauemmas ja yrittää puhua järkeä sille. Pidän Weedin ajattelutavasta ja siitä, että se yrittää opettaa pojalleen oikeudenmukaisuutta, mutta ymmärrän myös Orionia hyvin.

Tämän kaiken jälkeiset tapahtumat ovat aika huvittavaa katseltavaa. Yhtäkkiä Orion ja Sasuke kinaavat jostain ja Hiro lyö niiden "viisaat" päät yhteen. Sitten Hiro jahtaamassa Orionia jne.. :D
Kuva
"En anna lupaa luovuttaa! Luovuttaminen on antautumista pahan edessä!" -Weed
"Minä olen sinun haarniskasi." -Jerome
"Niin kauan kuin sydän lyö, loppu on tahdosta kiinni!" -Sasuke
Avatar
silverfox
Metsästyskoira
Metsästyskoira
 
Viestit: 117
Liittynyt: 24.03.2014 17:36
Paikkakunta: Pihtipudas
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 1

Re: Orion 29

ViestiKirjoittaja BemBem » 14.06.2014 14:54

Vieläkö Weedillä on pallosilmät, vai näyttääkö se jo edes vähän aikuisemmalta?

Hmmm, tuo Cross-juttu vaikuttaa mielenkiintoiselta. Voih kunpa Crossista tulisi shin gaiden -tyyppinen tarina, jossa kerrottaisiin sen elämänvaiheista enemmän.
Look donuthole, why don't WE float around here looking hot and heavy and YOU go roto-root the pipes!
Avatar
BemBem
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 508
Liittynyt: 07.01.2013 21:43
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 11

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 1 vierailijaa