Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

Orion 28

Orion 28

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 17.04.2014 15:18

Keskustelua ja spoilereita Orionin 28. osasta.

Manga jatkuu Rigelin ja Masamunen taistelutuloksen selvityksellä ja Gin ilmestyy näiden luo. Masamune vuotaa n. suun kohdalta verestä ja Rigelissä ei toistaiseksi näy elonmerkkejä.
Rocket on alhaalla rotkossa ja huomaa Sanadan ilmestyneen eteensä kivelle. Masamune riepottelee heräävää Rigeliä ja muut Ohun soturit ovat levittäytyneenä sivuilla. Masamune on aikeissa heittää Rigelin rotkoon, mutta Sanada nappaa pennun syliinsä takajaloilla seisten. Tähän väliin täytyy mainita, että Cross on punastuksissa. Takahashi on siis alkanut täydentää hahmoon liittyviä taustoja. Lopulta Masamune hyppää koirien keskeltä pois ja Orion yrittää hetken napata häntä. Orion tekee ZTB:n, mutta Masamune vain hyppää ylös. Orion on tympääntynyt Sanadan estelyihin ja jälleen hän juoksee Crossin vierellä.

Muut Ohun soturit käyvät taistelua Matheuksen porukan kanssa, jonne Masamune saapuu. Hän alkaa taistella Kenshinin kanssa ja yhdellä naamaan/kaulaan kohdistuvalla iskulla on tuhoisia seurauksia. Kenshin on kuollut.
Orion juoksee muun porukan kanssa ja on jo kiilaamassa Masamunen luo, mutta Akame nappaa hänet talteen. Sanada sen sijaan käy Masamunen kimppuun, joka ottaa huiviaan esille. Sanada on sotkeutunut huiviin, jolloin Masamune näkee parhaaksi hyökätä. Mutta Orion puskee hänet sivuun.
Tässä välissä näyttäisi kantautuvan joku ääni, joka saa Gennain porukan liikkeelle ja jatkamaan taistelua. Itse asiassa Matheus ja Bon ottavat yhteen, johon Akame menee puuttumaan. Valkoiset koirat taistelevat, hoo.
Tsubakuro juoksee lauman kanssa ja pysähtyy koirien lähettyville. Matheus päättää ottaa Masamunen huivin ja lähteä livettiin. Tesshin näyttäisi muistelevan Kurojakia yhden hahmokuvan kera.
Masamunen joukko hyökkää ilmeisesti Sanadan porukan kimppuun koska Tsubakuro ja edellä mainittu näyttääkin kuolevan siinä. Gennai tarkkailee tilannetta tuonempana.
Sanadan joukko lähtee perään ja huomaa Masamunen ja Gennain pyörivän tiuhaan tahtiin huivista hampain pidellen. Masamune ja muut eivät välitä Gennaista sen enempää, mutta Orion on jälleen aikeissa hyökätä. Mutta Weed saa tämän estettyä ja Masamune vaihtaa hänen kanssaan katsekontakteja. Yamabiko itkee veljensä nähdessään.
Koirat kääntyvät ylhäälle ja näkevät siellä Ohun sotureiden lisäjoukkoja. Weed on kääntymässä jo pois ja aivan viimeisillä minuuteilla Masamune aiheuttaa veljelleen pahat haavat kaulalle..
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2990
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Re: Orion 28

ViestiKirjoittaja methpring » 17.04.2014 15:57

Jotenkin minusta on alkanut tuntua, että Takahashi aikoisi tieten tahtoen saada Orionista, tai ainakin Masamune-saagasta, 30 osan mittaisen kuten Hougen-saaga oli WEED-mangassa. Harmi vain, että Orionin tarina ei vaikuta yhtä selkeältä ja yhtenäiseltä. Suurimman osan ajasta kaikki ryhmittymät tuntuivat vain juoksentelevan ympäri japania, ja vasta aivan viimeisimmissä osissa alettiin kerääntyä takaisin Ouun. Toivottavasti suomennos joskus tulevaisuudessa antaa juonesta paremman kuvan.

Sitten hieman tästä osasta:

- Sanadan ja Crossin menneisyydestä olisi hienoa saada lisää tietoa, toivottavasti kumpikaan ei menetä henkeään.

- Weed näyttäisi aikovan päästää Masamunen ja tämän seuraajat menemään.

- Mikä muuten on Masamunen motiivi? Sehän jo valtasi Ouun sarjan alussa, mutta lähti sitten joukkoineen Japanin kiertueelle, eikä Ouun jäänyt ketään.

- Orionin ilme sivun 171 alalaidassa. =D

- Sivulla 31 Sanada pitelee Rigeliä sylissään kuin vauvaa. <3

- Aukeamalla 10-11 on kaikki neljä Hiron ja Reikan pentua ja kaikki kuusi Jeromen ja Lydian pentua. Eikös aiemmin kerrottu, että kummastakin pesueesta olisi menehtynyt osa?

- Koushiro taitaa olla kuollut kuten isänsä? En ole ainakaan havainnut sitä ykkösosan jälkeen, vaikka se silloin juoksi muiden mukana. Tai sitten se on siirtynyt liiankin tuttuun kadonneiden hahmojen ulottuvuuteen.

- Weedia ja Siriusta on melkein mahdoton erottaa toisistaan, mitä nyt Weedin silmät tuntuvat pienentyneen hieman. Saisipa toinen jonkinlaisen arven, naamaan mieluiten.

- Sivun 105 Weed on jotenkin outo, liian pitkä kaula kenties?
Kuva
Ginga-kokoelmani - Ginga Merchandise - Youtube-videoni

- He ovat todella erikoisia!
- Eivät sen erikoisempia kuin mekään heidän silmissään.
Avatar
methpring
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 936
Liittynyt: 11.02.2011 13:18
Paikkakunta: Vantaa
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 17

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa