Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

Orion 26

Orion 26

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 09.01.2014 16:22

Spoilereita ja keskustelua tästä osasta!

Sanadan joukko on yhä lähes kuolleen Tenman luona, jota Sanada alkaa elvyttämään takomalla mm. rintakehän alueille. (Ihan tulee Akame mieleen) Tenma virkoaa siitä ja nousee ylös katsomaan taivaalla lentäviä lintuja.

Ohun soturien puolella näyttäisi siltä että sinne saapuisi mm. Mel, Sasuke, Kyoshiro, Ken, Tesshin ja Kotetsu etunenässä. Noiden jälkeen eräs koga juoksee paikalle, jolloin Weedille ja Orionille tulee vaikeat lukemat kasvoille. Gin puhelee jotain ja samalla näytetään Lydian pentuja. Liekö yksi Reikankin jälkeläinen mukana kun naaras suuntaa sen luokse. Orion taas näyttää kiivastuttavan tilannetta omilla puheillaan joka on ihmeellistä elehdintään ja huutelua. Mutta kyllä se siitä.

Kojuro kulkee jonkun koiraporukan kanssa ja huomaa samaisen kogan tarkkailevan heitä. Koga juoksee näiden eteen ja alhaalla odotteleekin Masamunen joukko. Kojuron silmät kiiltävät ja hän päättää hyökätä Masamunen kimppuun! Samalla Sanadan joukko rientää kiireen vilkkaan. Masamune heittää Kojuron maahan ja muut koiran jäsenet haluavat tulla avuksi tekemättä toistaiseksi mitään. Hänet isketään armotta maahan ja Masamune riepottelee koiraa huivillaan. Kylki vuotaa ja pahasti verestä. Masamune näyttäisi myös kieltävän omaa joukkoaan hyökkäämästä muiden kimppuun.

Gin, hänen lapsenlapsensa ja Cross katselevat alas kalliolta. Gin riepottelee Orionia ja on miltei valmis pudottamaan pennun. Sitten koira juoksee muiden luo, jolloin näytetään erityisesti Musashia, Rocketia, Siriusta ja Weediä. Kojuron mukana olleet koirat ovat ilmestyneet Ohun soturien luo ja ne kumartavat. Näköjään Rocket saa tehtäväkseen mennä heidän kanssa toisaalle. Niin lähtee myös Weed ja Siriuskin kahdestaan.

Matheus juoksentelee ryhmänsä kanssa Masamunen luo, joka alkaa riisua huiviaan. Kyoshiro ja pari muuta koiraa näyttäisivät menevän vihollisten lähettyville Weedin, Siriuksen ja kogan tarkkaillessa tilannetta. Todellisuudessa Matheus pitelee johtajansa huivia ja Kyoshiro varmaan huomaa sen juostessaan koiraa kohti. Hänkin ottaakin jalat alleen ja alkaa tehdä kaivuri-iskua rinteellä. Masamune on sillä välin alhaalla ja koittaa kiivetä kalliota ylös, jonka juurella on lähinnä Lydian ja Reikan pentuja sekä Cross. Kin meinaa jopa pudota, jolloin se huomaa Masamunen kiipeävän ylös. Muut eivät ole näkemäisillään mitään, mutta Orionilla riittää rohkeutta syöksyä alas Crossin yrityksistä huolimatta. Tai no, Orion menee oikeastaan toiselle puolelle ja juttelee Masamunen kanssa sieltä käsin.

Tässä välin Rigel näyttäisi törmäävän Rocketin joukkoon joka suuntaa muiden luo kallion reunalle. Andykin saapuu paikalle ja hän hyökkää Masamunen kimppuun. Silloin Rocket yrittää pelastaa pentua, mutta Andy putoaakin veteen. Orion itkee ja muutkin koirat koittavat käydä Masamunen päälle. Hän onnistuu jopa kutsumaan Matheuksen luokseen.

Manga loppuu siihen kun Rigel suuntaa Ginin ja muiden luo. Myös Masamune näyttäisi melkein päässeen ylös ja Orion syöksyy koiraa kohti.
Viimeksi muokannut Kiatsu päivämäärä 26.06.2014 12:05, muokattu yhteensä 1 kerran
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Re: Orion 26

ViestiKirjoittaja Midorikage » 26.06.2014 11:12

^Se koira jota Orion roikottaa kallion reunalla ei ole Mell, vaan Hiron ja Reikan poika Kin. Orion tuntuu olevan tyypillinen koulukiusaaja: ensin sitä kuritetaan kotona(tässä tapauksessa isoisä Ginin toimesta) ja sitten se kostaa tekemällä saman ikätovereilleen. Orionista on entistäkin vaikeampi pitää tämän tempun jälkeen. Rigel on ainoa oikea vaihtoehto seuraavaksi johtajaksi.
edit: Sivulla 196 Musashi sanoo jotain tyyliin:"Jouji 14...Minä 34" Onko tässä kyse iästä? Onko Musashi todella noin vanha? Tämä viittaa vahvasti siihen, että Gingan Musashi on sama kun Yamaton Musashi. Tiedän että niiden nimet kirjoitettiin eri merkeillä, mutta eikö Takahashi sanonut Meteor Ginissä, että se ei välttämättä tarkoita niiden olevan eri hahmot. Toinen vihje saattaisi olla se, että Ginga-sarjoissa koirat menettävät yleensä oikean puoleisen silmänsä, kun taas Yamatossa näin käy yleensä vasemmalle silmälle. Musashiltahan puuttuu nykyään vasen silmä.
Viimeksi muokannut Midorikage päivämäärä 26.06.2014 11:55, muokattu yhteensä 1 kerran
Midorikage
Villikoira
Villikoira
 
Viestit: 163
Liittynyt: 30.08.2011 20:45
Paikkakunta: Nokia
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 9

Re: Orion 26

ViestiKirjoittaja Shirotora » 26.06.2014 11:36

^Minun mielestäni Orion ei siinä tilanteessa mitenkään ilkeästi sitä siinä kiusaa, vaan pikemminkin vähän leikkimielisesti. Ja ei Ginkään tuskin sitä Orionia olisi sinne rotkoon pudottanut, vaan ilmeisesti se vain hermostui kun Orion jotain valitti siinä vieressä koko ajan. Niin Gin piti vähän kuria pojanpojalleen.
Kuva
"Aye, sir!" -Happy
Avatar
Shirotora
Kenraali
Kenraali
 
Viestit: 842
Liittynyt: 23.09.2012 10:46
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Orion 26

ViestiKirjoittaja silverfox » 26.06.2014 13:04

^Eihän Orion ilman syytä roikota sitä Kiniä rotkon reunalla, vaan Kin itse ärsytti Orionia tuuppaamalla sitä, kun tämä istui rauhassa ja puhui Bonin kanssa.
Kuva
"En anna lupaa luovuttaa! Luovuttaminen on antautumista pahan edessä!" -Weed
"Minä olen sinun haarniskasi." -Jerome
"Niin kauan kuin sydän lyö, loppu on tahdosta kiinni!" -Sasuke
Avatar
silverfox
Metsästyskoira
Metsästyskoira
 
Viestit: 117
Liittynyt: 24.03.2014 17:36
Paikkakunta: Pihtipudas
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 1

Re: Orion 26

ViestiKirjoittaja Midorikage » 27.06.2014 10:55

^Kin vain kiusoitteli Orionia. Se ei oikeuta Orionia vaarantamaan Kinin henkeä. Onneksi Cross tuli apuun, kun Reikakaan ei tehnyt tai sanonut mitään, vaikka hänen poikaansa roikotettiin kielekkeeltä.
Midorikage
Villikoira
Villikoira
 
Viestit: 163
Liittynyt: 30.08.2011 20:45
Paikkakunta: Nokia
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 9

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa