Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

Orion 24

Orion 24

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 09.10.2013 15:10

No niin. Nyt on tämäkin manga saatu ja se jota kiinnostaa esim. kuvat voi tarkkailla blogini päivämääristä, koska teen osasta ns. paremman juonitiivistelmän. Sama koskee 25. osaa, mutta tännekin se tulee. ~

Spoilereita ja keskustelua mangasta!

Heti alkuun mangassa näytetään, miten koirat liikkuvat Kyoshiron ja Melin suuntaan. Sanada Nyūdōunsai on kivennyt puuhun ja hänen laumalaisensa katsovat touhua alhaalta käsin. Koira tulee alas kuin kuperkeikkaa tehden ja Tenkakin ihmettelee tapahtunutta. Sanada kuiskaa Kawasemille jotain ja se lähtee kiireen vilkkaan juoksemaan muualle päin.

Akakama kuljeskelee itsekseen ja löytää äitinsä kalastelemasta. Naaras ei ole kuitenkaan yksin, vaan hänellä on uusi perhe, jota koira pyrkii ruokkimaan. Näky saa irlanninsusikoiran voimaan pahoin ja Akakama kyynelehtiikin maassa lannistuneena. Perhe säikähtää, kun irlanninsusikoira putoaa kalliolta alas maahan ja Akakaman äiti nuolee poikansa veristä päätä. Hän kääntää koirille selkänsä ja liekö Akakama aikoo suunnata Siriuksen sekä Orionin luo tämän jälkeen.

Kawasemi lähti varjostamaan Masamunen joukkoa. Ohun soturit metsästävät mm. lintuja ja niin vanhemmat kuin uudemmat koirat kerääntyvät yhteen. Crossia riepotellaan oikein toden teolla Orionin ja Siriuksen kautta. Jopa Musashi ja Jaguar nähtiin saapuvan paikalle Georgen kanssa! Rigel on myös iloinen jälleennäkemisestä.

Kawasemi on jatkanut matkaamistaan ja törmää Kenshiniin, jolloin Masamunen joukko alkaa piirittää koiraa. Kawsemin jokaisesta raajasta on otettu kiinni ja hän onnistuu pakenemaan paikalle saapuneen kogan ansiosta. Sen jälkeen koira pistäytyy Ohun sotureiden luona ja Orionkin haluaa jutuuttaa Kawasemia.

Masamunen joukko saapuu Kenshinin perään ja koirat lähtevät liikkeelle lumisateen keskellä. Mangassa Andy juoksee metsän poikki kylään, Hidetoshin luokse, kunnes se jatkaa matkaa takaisin päin.

Cross nukkuu pentujen Orionin, Rigelin, Siriuksen ja Bonin kanssa. Vanhemmat soturit kuten Akame ja Kurotora ihmettelevät, minne Kojuro ja joku toinen koira ovat menossa. Yksi koga tarkkaileekin kaksikkoa ja huomaa Kojuron menneen Masamunen puheille. Uros suivaantuu, kun huomaa puussa olevan koiran. Pian myös Andy saapuu paikalle ja ottaa yhteen luppakorvaisen koiran kanssa. Mutta kyllähän häntä saadaan olla pelastamassa.

Manga loppuu siihen, kun Matheus on piirittänyt Sanadan joukkoja mm. Tenman ja heidän välille syntyy kahakka. Masamune saa myös kuulla asiasta ja suuntaa paikan päälle.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa