Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

Orion 9

Orion 9

ViestiKirjoittaja Matto » 28.05.2011 14:40

Keskustelua yhdeksännestä osasta: millaisia ajatuksia manga herätti? Mitä hyvää ja mitä huonoa? Mitä jäi odottamaan ja millainen kuva hahmoista jäi?

Juonitiivistelmä eli spoilereita kansalle. Voi sisältää epäloogisuuksia, koska minulta jäi kaksi osaa välistä:

Kartan tilanne:
Rigel on yhä aloillaan pohjoisessa, Sanada on siirtynyt aavistuken pohjoiseen paikalta, jossa kohtasi Orionin. Masamune on siirtynyt etelään laumoineen ja on Kouga-koirien alueella. Kaikki muut olennaiset hahmot, Orion, Izo, Sirius, Tesshin, Kamakirin pojat, Yamabiko ja kylkiäiset ovat Shikokussa.
Kutsun tästä eteenpäin Kamakirin poikia nimellä: Valko, Harmo ja Mustis, koska ei niille kuitenkaan parempia nimiä saada. Valko on vaalein, Harmo on harmaa ja Mustis on tummin. Loogista!

Harmo rökittää jotain random-koiraa, kun Sirius juoksee paikalle ja saa sen lopettamaan. (Harmo oli muuten veljeksistä se, joka heitti Siriuksen vasten puuta ja se näyttäisi olevan veljesten johtaja, sillä se kulkee aina lauman etummaisena ja muut veljet kohtelevat sitä kunnioittavasti.) Sirius tuo veljeksille ilmeisesti uutta tietoa ja lauma lähtee liikenteeseen ja ne uivat meren ylitse, oletettavasti Shikokuun.

Samaan aikaan Masamunen joukot liikkuvat Kougien alueella ja myös Matheuksen poika, Bon, on mukana. Bon jättäytyy laumasta jälkeen ja törmää Kougien rokonarville palaneeseen vanhimpaan. Kun Matheus näkee lauman jättäneen pennun jälkeensä, se komentaa ne takaisin etsimään, mutta ennen kuin koirat ehtivät liikkeelle, paikalle ilmestyy Masamune. Masamune lyyhistyy yllättäen maahan ja koirat huomaavat sen haavoittuneen.
Vanhin on samaan aikaan hyökännyt Bonin kimppuun ja pennun otsaan on tullut pieni naarmu. Pentu alkaa huutaa lapsenvahtejaan/henkivartijoitaan paikalle, jolloin vanhin hyökkää tosissaan ja iskee Bonin tajuttomaksi ja ottaa sen mukaansa.

Masamune on samaan aikaan saatu kuumille lähteille, jossa se aiemmissa osissa ilmestynyt, musta korvainen, muuten vaalea koira pitelee sen päätä pinnalla. Myös Mattheus on valvomassa tilannetta, mutta se ryntää pois paikalta, kun se saa kuulla pentunsa kadonneen. Yksi Matheuksen lauman jäsenistä katsoo tilaisuutensa tulleen ja se hyökkää haavoittuneen Masamunen kimppuun ja painaa sen pinnan alle. Hetken päästä pystykorva nousee täristen pintaan - ja jää sitten kellumaan kuolleena. Masamune nousee pintaan ja näyttää toipuneelta.
Matheus raivoaa pentunsa katoamisen vuoksi, mutta Masamune heittää sen kuumaan lähteeseen vaatien selitystä murhayrityksen vuoksi.

Samaan aikaan Orion johtaa laumaansa Shikokussa tietämättä, että myös Sirius on siellä. Sasuke näkee Siriuksen juoksevan metsässä ja lähtee juoksemaan sen perään. Koirat tervehtivät toisiaan iloisesti, mutta Sirius ei lähde Sasuken mukaan. Orion kohtaa paikalla myös yhden ystävistään, kai-koira Yamabikon ja ystävykset tervehtivät toisiaan riemuisasti Siriuksen seuratessa tilannetta kaukaa kyynelet silmissä.

Laumat kohtaavat ja keskustelevat keskenään. Laumojen mukana oli kuitenkin ilmeisesti kaksi vakoojaa, jotka paljastuvat ja pakenevat paikalta puoli laumaa perässään. Orion jää pian jälkeen, kun aikuiset koirat Izo ja Tesshin etunenässä jahtaavat kaksikkoa. Perässä tuleva Orion huomaa kuitenkin pian, että yksi koirista on jäänyt piiloon toisen jatkaessa matkaansa ja lähtee jahtaamaan piilottelevaa mustaa koiraa. Orion on melkein saada koiran kiinni, kun yllättäen Sirius ilmestyy paikalle ja pysäyttää Orionin.

Samaan aikaan muu lauma on napannut toisen vakoojan ja Tesshin huomaa Orionin puuttuvan ja lähtee sen perään. Orion ja Sirius ovat tällä välin tunnistaneet toisensa ja Sirius on kertonut Kamakirin pojista. Sirius hyökkää Tesshinin kimppuun ja hetken kuluttua veljekset taistelevat keskenään ja Sirius pakenee paikalta. Se yrittää näyttää vihaiselta, mutta Orionin juostessa sen kiinni, on veljen silmissä kyyneleitä. Sirius iskee Orionin pois tieltään ja juoksee itkien pois. Sirius palaa Kamakirin veljesten laumaan, mutta lähettää kuitenkin viestin Orionin laumalle Kouga-koiran välityksellä.

Pohjoisessa Rigel metsästää ruokaa sairaalle kai-koiralle. Ne eivät kuitenkaan ole yksin, vaan seudulla on kolme muuta, huomattavasti rotevampaa kai-koiraa.

Myös pohjoisessa nuori nainen taistelee tiensä läpi lumimyrskyn mukanaan avain, jonka hän on saanut vanhalta mieheltä, jonka Masamune työnsi alas kalliolta. Nainen pääsee vanhaan rakennukseen ja avaa oven nähden lukkojen takana lauman koiria. Varjokuvista on tunnistettavissa ainakin Kyoshiro, Hiro, Jerome ja Rocket.
Matto
Uusi jäsen
 
Viestit: 17
Liittynyt: 16.12.2010 12:38
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Orion 9

ViestiKirjoittaja ande » 28.05.2011 18:38

tosi kiinnostava osa tää ysi olikohan se mies tarkoituksella lukinnut koirat sinne ja pyysi mennä avaaman sen etteivät koirat kuolisi nälkään

Kiinnitäthän tulevaisuudessa huomiota oikeinkirjoitukseen!
-Matto
It don't matter if you don't like me. 너나 잘하세요.」
Avatar
ande
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 794
Liittynyt: 27.04.2011 14:04
Paikkakunta: Mäntsälä
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 1

Re: Orion 9

ViestiKirjoittaja Matto » 28.05.2011 22:17

Itse voisin olettaa, että mies oli auttanut niitä tulivuoren purkautumisen jälkeen ja oli tulossa vapauttamaan niitä, kun Masamune esti häntä. Mies varmaan lähti seuraamaan Masamunea, kun oletti sen olevan koirien kaveri. Vanhus kuitenkin näytti tosi määrätietoiselta mennessään koirien luo lumipyryssä.
Matto
Uusi jäsen
 
Viestit: 17
Liittynyt: 16.12.2010 12:38
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Orion 9

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 01.08.2011 01:01

^Tuon miehen nimi on muuten Kurohabaki Jinemon.

http://wiki.hopeanuoli.com/Kurohabaki_Jinemon
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Re: Orion 9

ViestiKirjoittaja Windy » 01.08.2011 14:13

Tämä Orion on kieltämättä menossa mielenkiintoiseen suuntaan, jos laumassa sattuu olemaan ihmisjäsen. Enpä olisi tuollaista osannut odottaa, ajattelin aluksi että se ihminen on jonkinmoinen vaeltaja, mutta ei sentään minkään klaanin jäsen. Oletettavasti noita ihmisiä olisi saattanut olla enemmänkin, jos Jinemon on ainoa elossa oleva ihminen, niin ajattelisin että siinä on joskus ollut muitakin ihmisiä, mutta he olisivat jo kuolleet. Saa nähdä, tuleeko tuohon klaaniin tarinan edessä uusia ihmisjäseniä. :3
Avatar
Windy
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1448
Liittynyt: 13.02.2011 20:29
Paikkakunta: Jyväskylä
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 8

Re: Orion 9

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 18.03.2012 01:30

Kannen taivas on varsin kaunis värineen ja pilvineen. Myös se että Tesshin pääsi kantee ilahdutti kovasti. Kukkiin tykästymisen takia olen iloinen etten omista tähän mangaan obia.

Lisää Masamunea luvassa. Oliko Masamune ollut aiemmin jossain taistelussa vai miten ihmeessä hän sai päähänsä haavan? Tai sitten minulla tuli vähän huonommin tutkittua mangaa... Vielä oudommaksi tästä teki sen että hän lyyhistyi maahan ja Matheuksen piti kantaa Masamunea selässään. Ja miksi yhden haavan takia päätyä kuumalle lähteelle asti? Triggerin toiminnankin peruste jäi epäselväksi.

On mukavaa huomata että Yoshi on keksinyt Kogien johtajalle Chōrōllekkin käyttöä laittamalla häntä Orioniin.

Yamabikon ja Orionin jälleennäkeminen on hellyyttävä. Veljeysrakkaus alkaa mennä kiintoisaksi Orionin ja Siriuksen välillä joka käy Tesshininkin päälle. Sirius näyttää pakenevan paikalta, harmi - tämä olisi voinut jatkua pidempäänkin.
Rigel ei myöskään jää unholaan, vaan häntä näytetään Terumunen seurassa.

Varjoissa olevista hahmoista helposti tunnisti juuri Kyoshiron, Hiron, Jeromen ja Rocketin. Salamyhkäinen mangan lopetus jälleen ~ hyvältä on kuitenkin näyttänyt tähän asti.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa