Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

Orion 4

Orion 4

ViestiKirjoittaja Matto » 09.05.2011 16:02

Keskustelua neljännestä osasta: millaisia ajatuksia manga herätti? Mitä hyvää ja mitä huonoa? Mitä jäi odottamaan ja millainen kuva hahmoista jäi?

Juonitiivistelmä & spoilereita!

Sasuke ja Shirozaru haastavat kohtaamansa koirat taisteluun ja kaksi laumaa iskee yhteen. Pian kuitenkin selviää, että lauma on Tesshinin johdossa ja ystävät tervehtivät toisiaan kyyneleet silmissä. Samaan aikaan Izo johtaa omaa laumaansa murhaajien perässä. Matkalla se kohtaa kai-kenin ja tämän seurassa mustan koiranpennun, Rigelin. Koirat eivät kuitenkaan tunnista toisiaan ja Izo jatkaa matkaansa. Pian Izo saa murhaajat kiinni ja laumat aloittavat taistelut.

Orion yrittää päästä Izon avuksi ja se karistaa kannoiltaan kaksi "lapsenvahtiaan" hyppäämällä rotkon ylitse ja liittyy mukaan taisteluun, jossa Izoon joukkue on alkanut jäädä tappiolle. Orion syöksyy avuksi ja yrittää hyökätä Kurohabaki Masamunen kimppuun, mutta koira torjuu sen hyökkäyksen helposti ja paiskaa Orionin kierimään rinnettä alas. Orion ei kuitenkaan anna periksi, vaan jatkaa hyökkäyksiään Masamunen iskiessä sen kerta toisensa jälkeen rinnettä alas. Lopulta Orionin hyökkäykset saavat Masamunen muistamaan omat lapsuutensa treenit ja taistelut ja koira hämäytyy sen verran, että Orionin onnistuu puraista sitä.

Isku ei kuitenkaan Masamunea hidasta ja koira iskee Orionin alas ja pentu kierii alas tajuttomana. Izo nappaa Orionin ja se pakenee laumansa kanssa. Pako ei kuitenkaan onnistu ja Masamunen alaiset saavat koirat pian kiinni. Taistelu jatkuu ja kuolema vaikuttaa väistämättömältä, kun Izo alkaa ulvoa ja aiheuttaa lumivyöryn, joka hautaa kummatkin koiralaumat.
Matto
Uusi jäsen
 
Viestit: 17
Liittynyt: 16.12.2010 12:38
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Orion 4

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 16.03.2012 20:26

Ihastuin jo heti kantta katsellessani näihin valkoisiin reunuksiin. Muuten jatketaankin sillä että hahmot on laitettu hyppäämään. Mutta on Tesshin sentään päässyt kanteen. Odotukseni tämän hahmon osalta täyttyivät nähdessäni häntä jonkin verran mangassa. Kansi ei ole ollenkaan huono, vaikka siirryttiinkin pois tästä avaruusteemasta,

Eri laumojen välillä on jälleen taisteluja mikä kyllästyttää varsinkin, jos hahmot ovat sivuhahmoja. Sasuke ja Shirozaru kuitenkin erottuvat joukosta. Tesshininkin karismaattista olemusta nähdään parilla sivulla.

Ehkä jopa liioitteluksi meni Orionin kyky hypätä rotkon yli.
Seuraavaksi onkin mielenkiintoista seurata Izoun ja Masahigen välillä alkavaa taistelua. Jälkimmäinen on vähäisen tiedon takia ja aiempien saavutusten pohjalta mielenkiintoinen. Izou on onnistunut nousemaan sopivalla tahdilla yhdeksi parhaimmista Orionin hahmoista.
En oikein pidä siitäkään että Orion yrittää sekaantua näiden kahden taisteluun. Hyvänä kohtauksena kuitenkin toimii se kun Orion juoksee Masamunea kohti nähden Weedin, Ginin ja Rikin rinnallaan. Masamunelle sopii säärystimet - onneksi huivista päästäänkin myöhemmin eroon.

Loppua kohden taistelun seuraaminen alkoi tuntua puuduttavalta, joten lumivyöry oli ihan hyvä päätös mangalle.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa