Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

Orion 15

Orion 15

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 10.04.2012 17:40

Juonitiivistelmä, yhtykää toki keskusteluunkin!

Kamakirin pojat laumalaisineen ja sekä Orion että Sirius ovat kokoontuneet yhteen metsään. Akakaman ja Siriuksen välit tulistuvat: Akakama lähtee juoksemaan Siriusta päin, joka ehtii hyökkäämään ensin ja kaatamaan irlanninsusikoiran maahan. Pian Akakama heittääkin Siriuksen veljeään Kurokamaa päin. Välikohtauksen jälkeen Akakama lähtee omille teilleen itku kurkussa.

Hideaki on yhä laumansa kanssa kuumien lähteiden luona kuten on Gennainkin lauma, joka seisoskelee heidän yläpuolellaan kalliolla. Hideakin lauma läähättelee maassa ja Gennai puree Hideakin kaulaan kolme haavaa.

Masamunen lauma ja Matheus ovat kokoontuneena metsän reunalle, jonka edestä alkaa kuumien lähteiden alue. Kolme kai-koiraa juoksee heidän eteensä kertomaan Masamunelle jotakin. Joukossa näyttäisi olevan Kurokirimaru ja kaksi muuta kai-koiraa, jotka kulkevat edellä mainitun kain rinnalla.

Orion, Sirius, Kurokama ja Kamajiro matkaavat metsässä. Kamajirolla on vakava haava päässään ja etenemisen keskeyttääkin hänen kaatumisensa. Kurokama ei välitä asiasta vaan juoksee muutaman metrin. Sirius, Orion ja Kurokama huomaavat puun takana seisovan koiran, joka kuvista päätellen on Akakama.

Hideakin lauma poistuu kuumien lähteiden luota ja kohtaa välittömästi Masamunen. Masamune katkoo Hideakin pään yhdellä liikkeellä ja kai-koirat lähtevät surmaamaan Hideakin laumalaisia. Gennai seuraa tuonempana tapahtunutta.

Kamajiro hoipertelee jyrkänteeltä alas tullen. Pian Akakama juoksee päin veljeään, joka rupeaa yskimään. (Jotain elvyttämistä tms?). Akakama ottaa veljensä selkään ja poistuu Orionin, Siriuksen ja Kurokaman luota. Myöhemmin Kamajiro kuolee metsään ja häntä aletaan suremaan. Akakama koittaa hyökätä Orionia kohti, mutta Kurokama tulee väliin. Lopussa Akakama lähtee ja Kamakiri haudataan.

Gennai juoksee Tenkan luokse ja Masamune etsii Gennain luppakorvaista vakoojaa. Kai-koirat löytävät tarkkailijan ja käyvät sen päälle. Gennai palaa myöhemmin ja huomaa irtonaisen vakoilijansa tassun. Puissa olevat kogat ovat nähneet tapahtuman minkä takia Gennai yrittää ravistaa yhden puusta. Kogat lähtevät syvemmälle metsään eikä Gennai onnistu nappaamaan yhtäkään. Jälkeenpäin kaksi kogaa ilmeisesti varoitaa lähellä olevista Masamunen kai-koirista. Niinpä Gennai ei astu tähän ansaan, vaan nämä kaksi kogaa menevän kai-koirien luo.

Tutut Ohun koirat ylittävän puisen sillan.

Masamune jatkaa Gennain vakoilijan kiduttamista aivan lähettyvillä. Kai-koirat lähtevät taas kahden Kogan taka-ajoon mihin manga loppuukin.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa