Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Mangapokkarien arvostelu tapahtuu täällä.

Orion 12

Orion 12

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 20.03.2012 16:57

Spoilereita!

Rigelin ja Terumunen edessä nyhjöttää kolme kai-koiraa: yksi niistä ainakin on Kurokirimaru. Terumune lähtee hyökkäykseen, mutta joutuu pysähtymään oksentamisen vuoksi. Rigel palaa kuusen alla olevaan koloon ja Terumunekin kierii koitaten palata sinne myös. Kurokirimaru hyökkää, jolloin Terumune saa iskettyä koiran maahan ja sitten sivuun. Kurokirimaru kuitenkin saa haavoitettua Terumunea vakavasti ja kai-koirat pakenevat paikalta. Rigel lähtee pakosalle huomatessaan kai-koirien seuraavan häntä, hän päätyy jokeen. Koirat yrittävät seurata Rigeliä juoksemalla joen vierellä. Kosetsu pelastaa pohjaan painuneen pennun.

Ohun soturit lähtevät uintireissulle.

Rigel heräilee Kosetsun joukon luota. Hän yllättyy nähdessään samojen kai-koirien tulevan Kotsetsun luo. Rigel on vieläkin vihainen Terumunen kuolemasta ja on aikeissa käydä koirien päälle, Kotetsu tulee kuitenkin väliin. Musta akitapentu juoksee Kurokirimarua kohti, joka kaatuu pian selälleen maahan. Kai-koirat poistuvat paikalta Rigelin jäädessä tuijottamaan heitä vihaisesti. Yksi kai-koirista palaa keskellä yötä vielä takaisin juttelemaan Kotsetsun kanssa. Kuvasta voisi ainakin arvella heidän puhuvan Ohun koirista, jotka ovat kaltereiden toisella puolen. Rigel ja Kotetsun joukko törmää vielä uudelleen näihin kai-koiriin.

Miessä Bellatrix syö ulkosalle ruokaansa ja havaitsee pian Orionin ja Shirozarun saapuneen. Kaksikko palaa pian tovereidensa luo ja huomaa suoraan edessä nötköttävän Masamune alaisineen. Kuvista päätellen Masamune ei ole vieläkään unohtanut Orionin aiempaa tapaamista. Lauman piirittäessä kaksikkoa - hyppäävät kaksi Kogaa keskelle avuksi. Orion juoksee Masamunea kohti ZTB:llä, isku epäonnistuu Orionin kompastuttua huiviin. Nelikkö yrittää paeta, mutta Masamune ottaa Shirozarun kiinni haavoittaen tätä. Luvassa on jälleen takaa-ajo, jota johtaa Kenshin. Orion jää yksin Kogien vietyä Shirozarun pois. Orion onnistuu eksyttämään lauman ja palaamaan tovereidensa luo.

Lopussa Sanadan joukko ruokitsee nälkiintyneen Masashigen. Masamune jatkaa matkaansa ja Tenka seuraa aaltoja kalliolta.
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Mangapokkarien arvostelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa