Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Keskustelua Ginga Densetsu Akame -mangasta.

GDA päättyy

GDA päättyy

ViestiKirjoittaja Yuriko » 20.03.2015 20:50

Tora julkaisi kansainvälisellä foorumilla viidennen osan viimeisen luvun, joka on myös koko sarjan viimeinen.

Yllätyin todella paljon tästä. En odottanut sarjan loppuvan noin seinään. Odotin oikeasti innolla, että Akamen muitakin esi-isiä olisi nähty ja eritoten lopulta nuorta Akamea ja Kurojakia. Mutta tarina onkin tässä, se käsittelee vain ensimmäisiä ganineita, ensimmäistä "Akamea" Hakutakaa ja Kurojakin esi-isiä. Sarja kyllä kertoi, miksi igat ja kogat ovat vihollisia, mutta tämä jätti todella paljon aukkoja itselleni. Olen pettynyt, viimein innostuin uudesta sarjasta ja halusin vain tietää lisää ninjakoirista, mutta nyt se jo päätetään. Orion kuulostaa melko tylsältä ja liian pitkältä, GDA olisi saanut olla reilusti pidempi.

Sääli, olisin halunnut tietää lisää ninjojen historiasta. Takahashi on liittänyt historiallisia tapahtumia hyvin tarinaan. Mutta tosiaan, minusta tarina loppuu aivan päin seinään ja se on mielestäni tyhmä lopetus, en osannut yhtään odottaa tätä.

Viides ja viimeinen osa ilmestyy toukokuun alussa.
When cries were met with silence and the last breath was drawn.
~
Avatar
Yuriko
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 639
Liittynyt: 15.04.2013 22:20
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 3

Re: GDA päättyy

ViestiKirjoittaja Erso » 20.03.2015 21:09

Ohhoh, aika yllättävää! Harmittaa kyllä aika paljon, koska olisi ollut mukavaa saada lukea useammasta shinobisukupolvesta ja lopuksi sitten Akamen ja Kurojakin nuoruudesta. Noh, ainakaan sarjasta ei tule massiivista keräilyurakkaa. Mutta siitäkin huolimatta aika nopea loppu, olivatkohan myyntiluvut liian huonot jatkamiseen?

Taidan sittenkin ostaa japaninkieliset osat hyllyyni, vaikken niin aikonutkaan tehdä. Viiden osan ostaminen ei tule kamalan kalliiksi eikä hyllytilaakaan mene melkein ollenkaan.
owo
Avatar
Erso
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1368
Liittynyt: 26.08.2011 12:23
Paikkakunta: Oulu
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 4

Re: GDA päättyy

ViestiKirjoittaja BemBem » 20.03.2015 22:04

Voi ei.. Vaikken olekaan vielä sarjaan päässyt tutustumaan, muuta kuin tämän foorumin kautta, niin minäkin odotin Akamen ja Kurojakin nuoruudesta kertovaa osiota. Pettymys tosiaan, sillä olisin halunnut tietää enemmän Kurojakista, mutta toki myös itse Akamesta. :c Mahtaisikohan näistä tulla joskus vielä jokin jatkokertomus...
Look donuthole, why don't WE float around here looking hot and heavy and YOU go roto-root the pipes!
Avatar
BemBem
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 508
Liittynyt: 07.01.2013 21:43
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 11

Re: GDA päättyy

ViestiKirjoittaja haski » 20.03.2015 22:29

En ole seurannut sarjaa yhtään, mutta ainakin näin sivustakatsojana tuntuu, että lopetuspäätös olisi äkkinäinen jostain pakottavasta syystä, kuten vaikka kehno menestys.
Muutenkin fanikansaa tunnuttiin kosiskelevan Akamella vähän typerästi ja harhaanjohtavasti, jos faneille tuttua Akamea ei tarinassa ylipäätään ollut edes tarkoitus tavata.

Näiltä sijoilta GDA kiinnostaa yhä vähemmän, mutta kuitenkin suomijulkaisua odotellen.
Avatar
haski
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 927
Liittynyt: 12.06.2011 15:56
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 12

Re: GDA päättyy

ViestiKirjoittaja Uru » 20.03.2015 22:41

Voihan rähmä. Pidin itse GDA:sta todella paljon ja olisin toivonut siitä pidempää sarjaa. Eri sukupolvien esittelykin loi toivoa tästä... Lieköhän syynä ollut heikko menestys, sillä Akame ei kuitenkaan ole niin supersuosittu hahmo yksinään ja tässä tarinassa olisi kuitenkin pitänyt olla uusia iskeviä hahmoja. Hakutaka ja Oozaru kärsivät minusta kummatkin Riki-syndroomasta eli olivat supervahvoja eivätkä niinkään persoonallisia.

Voisihan tässä tietysti toivoa, että GDA on tosiaan ollut vain "taukosarja", jonka aikana Takahashi on suunnitellut lisää Orionia ja sitten taas jonkun ajan päästä GDA:n tarinat jatkuisivat. Aika epätodennäköistä, mutta eihän sitä tiedä. Orion todennäköisesti alkaa taas pian, koska sen alunperinkin sanottiin olevan vain tauolla.
Lue Last Warsin uusimmat tapahtumat täältä.
Avatar
Uru
Pomo
Pomo
 
Viestit: 5890
Liittynyt: 13.12.2010 21:46
Paikkakunta: Kuopio
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: GDA päättyy

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 20.03.2015 23:10

Onhan tämä kieltämättä yllätys, että sarjan päättyminen tapahtui jo tässä vaiheessa. Olisin itse ajatellut GDA:sta tulevan ainakin sen kymmenisen pokkaria, mutta toisin kävi. Yhden Takahashin haastattelun pohjalta tulikin sellainen mielikuva, että Akamen sarja olisi lyhyt. Mutta että näin lyhyt. Tuntuu varsin oudolta. Varsinkin kun läheskään kaikkea ei tultu tai edes päästy avaamaan..
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Re: GDA päättyy

ViestiKirjoittaja kata » 21.03.2015 08:47

Yllätyin tosiaan, itsekin luulin sarjan olevan sen 10 osan pituinen ja enemmänkin, mutta tämä päättyykin näin nopeasti. Omistan vain 2 ensimmäistä osaa tästä sarjasta, mutta täältä lukiessani enemmän spoilereita sarjaan liittyen, kiinnostus sarjaan kasvoi entistä enemmän. Harmittaa, että Akamen ja Kurojakin nuoruus jää todennäköisesti näkemättä. Sitä osiota odotin sarjalta eniten, joten olen pettynyt.

Voisihan tässä tietysti toivoa, että GDA on tosiaan ollut vain "taukosarja", jonka aikana Takahashi on suunnitellut lisää Orionia ja sitten taas jonkun ajan päästä GDA:n tarinat jatkuisivat.


Olisitpa Uru oikeassa tuon suhteen, toivoisin kovasti GDA'n jatkuvan. Mutta kuten sanoit, aika epätodennäköistä sinänsä, että sarja jatkuisi. Ainahan sitä saa toivoa.
Avatar
kata
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 898
Liittynyt: 16.09.2012 14:37
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: GDA päättyy

ViestiKirjoittaja Anttu » 21.03.2015 10:20

Tulipa yllätyksenä, että sarja loppuu näin pian. Itsekin olisin halunnut kuulla eritoten Akamen ja Kurojakin nuoruudesta, mutta ilmeisesti tämä jää vain haaveeksi... No ainakaan sarjasta ei sitten tosiaan tullut kuin nuo muutama pokkari, joten voisihan tämänkin hankkia hyllyyn tosiaan.
Avatar
Anttu
Kenraali
Kenraali
 
Viestit: 1565
Liittynyt: 03.02.2012 11:22
Paikkakunta: Helsinki
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: GDA päättyy

ViestiKirjoittaja foxxy » 21.03.2015 12:43

Minullekin tämä tuli aikamoisena yllätyksenä, vaikken olekaan kyseistä sarjaa vielä lukenut. Sarja kyllä kuulostaa todella mielenkiintoiselta, vaikka onkin noin lyhyt. Mutta toivokaamme parasta, jospa se vielä joskus jatkuisi. Olen samalla kannalla kuin monet muut; Akamen ja Kurojakin nuoruudesta olisi ollut mukava tietää - mutta ehkä joskus, ehkä joskus. Jospa Takahashi innostuisi jatkamaan kyseistä sarjaa.
Kuva
avatar © Ginga spiral, ak © Anttu

"Something once lost will never return" - Ciel Phantomhive
Avatar
foxxy
Taistelukoira
Taistelukoira
 
Viestit: 233
Liittynyt: 09.03.2011 14:11
Paikkakunta: Kuopio
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: GDA päättyy

ViestiKirjoittaja Spyro » 21.03.2015 14:10

Oho! Tämäpä tuli kyllä yllätyksenä. Oletin monen muun tavoin, että sarja tulisi esittelemään muitakin Akamen esi-isiä, mutta kenties sarja ei ollut sitten Japanissa kovin suosittu... Orion ei myöskään tainnut olla mikään myyntimenestys.

Tavallaan toivoisin, että Takahashi jäisi nyt hyvin ansaitulle eläkkeelle. Onhan hänellä jo ikää aika paljon ja mitä hän on haastatteluissa kertonut, niin tuo työ on todella rankkaa ja stressaavaa. :roll: Ehkä iän haittavaikutukset ovat olleet myös havaittavissa piirrostyylin ja tarinankerronnan suhteen, ja siksi Takahashin viime vuosien tuotanto ei ole oikeen napannut... Aika aikaanasa kutakin.

Muutama Shin Gaiden olisi kyllä vielä mukavaa saada. Olisi jännää kuulla esim. Sniperin, Crossin ja Benin menneisyydestä. Tai kenties jokin "lopetuskappale" Orionille, jossa näkyisi Weedin pennut aikuisina. :D
Kuva
Avatar
Spyro
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 772
Liittynyt: 21.02.2011 18:57
Paikkakunta: Tampere
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 8
Seuraava

Paluu Ginga Densetsu Akame

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa