Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Keskustelua Ginga Densetsu Akame -mangasta.

GDA: 6. luku

GDA: 6. luku

ViestiKirjoittaja Yuriko » 12.07.2014 14:37

Juonitiivistelmä:

Shimoyama ja Kihê aloittavat miekkataistelun. Kihê menettää miekkansa ja se juuttuu kiinni puuhun. Kihê kaatuu ja näkee ison kiven, jolla lyö Shimoyamaa päähän. Mutta Shimoyama iskee samalla hetkellä miekkansa Kihên vatsan läpi. Hän potkaisee Kihên pois ja hänen miekkansa irtoaa hänestä.
"Hitto, tuo alemmantasoinen ninja!" Shimoyama kiroaa toista. Hän miettii, mssä hänen huppunsa on kunnes hän kuulee haukuntaa.

Ôzaru ja Kuma juoksevat Ryôjunin edessä ja haukkuvat näyttääkseen hänelle tietä. "Ôzaru, Kuma, missä te olette?" Ryôjun huutaa kunnes hän näkee kaksi koiraa maassa makaavan miehen luona.
"ISÄ! Miksi olet täällä?!" jolloin Kihê katsoo poikaansa ja sanoo jotakin. Sitten hän yskii hieman verta, jonka jälkeen hän jatkaa puhumista ja Kihê alkaa itkeä. "Ryô... Ryôjun..." Kihê sanoo heikolla äänellä ja nostaa kättään ylös, jolloin Ryôjun ottaa siitä kiinni. "Pidä huolta Taichista ja sinun äidistäsi, minä pyydän..." Hän mainitsee Kotobukin valkoisen pennun. Ryôjun sanoo valkoisen pennun olevan kunnossa ja että Taichi pitäisi siitä huolen. Kihê sanoo jotain valkoisesta pennusta. Hänen viimeiset sanansa ovat: "Se on hyvä", kunnes hän kuolee.
"Isäää..." Kertoja sanoo jotain Hakutakasta.

Jossain muualla, Shimoyama saapuu Nobukatsun luokse ja sanoo jotain tekemästään asiasta, mies hymyilee ovelasti ja muut nauravat.
Momochin talolla Momochi ja 10 muuta pitävät tapaamista, kunnes Shimoyama saapuu paikalle.

Samalla, Kotobuki juoksee viestinvälityksensä jälkeen takaisin (koska hänellä ei ole viestikääröä enää kaulassaan), kun Sadamitsu hyppää hänen tielle. "Kuka?!"
"Se olen minä, Kotobuki..." Ja Sadamitsu sanoo jotain.
When cries were met with silence and the last breath was drawn.
~
Avatar
Yuriko
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 639
Liittynyt: 15.04.2013 22:20
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 3

Paluu Ginga Densetsu Akame

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa