Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Keskustelua Ginga Densetsu Akame -mangasta.

GDA: 4. luku

GDA: 4. luku

ViestiKirjoittaja Yuriko » 02.07.2014 02:45

Juonitiivistelmä:

Huolimatta haavoistaan ja siitä, että yksi kogakoirista iski häntä kylkeen katanallaan, Benimaru avaa silmänsä ja viiltää kahden kogan kaikki jalat poikki katanallaan. Hän kaatuu maahan: "Benimaru Itô ei kuole turhaan!" ja yksi Kogan ihmisninjoista iskee katanansa hänen selkäänsä ja näin Benimaru kuolee. Ryôjun, Ôzaru ja musta koira jatkavat taistelua ja Ôzaru vuodattaa kyyneliä Benimarun takia. Yhtäkkiä Ryôjun liukastuu puskiin ja kaatuu alas vesiputousta kohti (sama putous, minne Chôrô yritti hypätä Weedissä?)
"Ryôjun-samaaaa!" Ôzaru huutaa ja yksi kogista sanoo: "Sinä kuolet myös, Ôzaru." Ôzaru katsoo mustaan koiraan. "Kuma... Mennään." "Sir." ja molemmat hyppäävät kielekkeeltä alas, seuraten Ryôjunin kohtaloa. Kolme ninjaa puhuvat siitä, miten typeriä igat olivat.

Sillä välin Itôjen talolla, Taichi nukkuu Kotobukin ja pentujen seurassa. Kihê tulee paikalle ja herättää heidät. Hän kietoo rullan Kotobukin kaulaan ja lähettää hänet viemään viestiä ylemmille ninjoille. Ôzaru ei ole vieläkään palannut kotiin. Mutta kun Kotobuki nousee seisomaan, valkoinen pentu Akame (pieni Aka-chan) roikkuu yhä nisässä eikä halua päästää irti. Taichi huomaa tämän ja ottaa Aka-chanin syliinsä. Kotobuki lähtee ja samalla Kihê ottaa huivin, jolla peittää päänsä. Hän sanoo menevänsä katselemaan jonnekin. Vaikuttaa siltä, että hän sanoo Taichin olevan parempi mennä Momochin luokse ja heittää valkoinen pentu jonnekin pois. Taichi miettii: "En ikimaailmassa. Se ei voi olla..." Hän pitelee valkoista pentua ja katsoo sitä silmiin. Sitten hän menee takaisin ja laittaa valkoisen pennun takaisin sisartensa viereen, miettien samalla, että pennussa pitää olla jotain erikoista.

Kihê juoksee metsässä. "Ôzaru, Ryôjun... Kuinka pitkälle menitte? Tämä on huono juttu, todella huono juttu." Sitten hän näkee valoja ja piiloutuu puun taakse. "Mitä?!" hän ajattelee. Siellä on noin 8000 ihmistä, jotka kantavat soihtuja. Joukkojen edessä valkoisella ratsullaan ratsastaa Nobukatsu Oda, Nobunaga Odan poika. Hän on tullut valloittamaan Igan kahdeksantuhatpäisellä armeijallaan.

Nyt menee tarina varmaan jännäksi! Tulee varmaan todella suuri taistelu, kun pelkkiä Nobukatsun miehiä on jo 8000. Mitenköhän igoille käy?
When cries were met with silence and the last breath was drawn.
~
Avatar
Yuriko
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 639
Liittynyt: 15.04.2013 22:20
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 3

Paluu Ginga Densetsu Akame

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa