Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Keskustelua Ginga Densetsu Akame -mangasta.

GDA: 2. luku

GDA: 2. luku

ViestiKirjoittaja Kiatsu » 16.06.2014 15:50

Juonitiivistelmää:

Ôzaru ja muut palaavat kylään. Taichi juoksee kertomaan Kotobukin synnyttäneen pennut. Ôzaru suuntaa puolisonsa luokse ja nuolee tämän kuonon päätä. Taichi kertoo jonkun verran valkoisesta pennusta ja tämän isästä. Taichin vanhempi veli, Ryôjun kuitenkin estää kertomasta enempää sillä Ôzarun ei tarvitse tietää kaikkea.
Illan/yön tienoilla veljekset ja isä syövät sekä juttelevat mm. Koga-koirista. Sitten isä on aikeissa lähteä ja Ryôjun kyselee että minne johon vastaus on että korkea-arvoisen ninjan, Momochin luo.

Koirien puolella, Benimaru kyselee Ôzarulta mitä heidän kannattaisi tehdä. Puhutaan jotain siitä, että olisi aika lähteä ja siihen on mm. valmistauduttu Ganin-miekkojen kera. Koirat juoksevat ulos ja näkevät Taichin, joka on keihäänsä kanssa paikalla sillä hän haluaa lähteä myös. Ryôjun ei salli sitä ja Taichi jää maahan polviensa varaan.
Tanba Momochi juttelee isän kanssa ja paikalle saapuu kaksi muuta Igaa ja isä kumartaa heille alemman tasoisena ninjana. Kumartaessaan hän kuulee jotain ja kertoo siitä kirjoittamalla (?). Momochi ottaa miekkansa ja osoittaa suunnat joissa kahden muun pitäisi olla valppaana. On täysikuu. Isä ottaa miekkansa, joka kulkeutuu lattiaa pitkin ja se osuu melkein piilossa olevaan ninjaan. Momochi huutaa, että ninjan kannattaisi näyttäytyä.

Rajalla, Ryôjun ja kolme muuta koiraa hiiviskelevät lähemmäksi. Ryôjun pyytää odottelemaan, kiipeää puuhun ja näkee kylän. Ihmiset myös näyttäisivät kantavan jotain. Mutta sitten kolme varjoa ilmestyy ja sanoo seuraavasti: ”Se on Ryôga! Ryôjun, varo. Ganit ovat löytäneet meidät."
Ginga fan since 2002, vegan since 2017.
Avatar
Kiatsu
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 2988
Liittynyt: 11.02.2011 21:12
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 22

Paluu Ginga Densetsu Akame

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa