Sivu 1/1

Ginga aiheinen Monopoly

ViestiLähetetty: 24.10.2020 20:22
Kirjoittaja Murmeli
En ainakaan huomannut, että tästä aiheesta oltaisiin jo keskusteltu.

Olen jo kauemmin miettinyt minkälainen olisi Ginga aiheinen Monopoly. Olisivatko ostettavat tontit koiria? Minkälaisia nappulat olisivat?

Itse ainakin ajattelin, että olisi aika hilpeää, jos tontit toimisivat koirina. Viimeisin ostettava tontti (olikohan se nyt Mannerheimintie) voisi olla Gin tai Riki. Pelinappulat voisivat olla jotain Gingassa esiintyneitä tavaroita esim: sirppi, moottorikelkka, jousipyssy jne.

Ajattelin, että joskus, jos olisi tarkka visio voisi itse tälläisen tehdä.

Re: Ginga aiheinen Monopoly

ViestiLähetetty: 28.11.2020 23:20
Kirjoittaja Uru
Gingaa varten pelin ideaa pitäisi ehkä muokata hieman tai sitten voisi toki tehdä vain Ginga-monopolin eli Ginga-teemainen, mutta sama muuten. Muokattuna voisi ideana olla kerätä itselleen mahdollisimman vahva lauma ja voittaa muut kilpailevat laumat. Nappeina olisi erilaisia koiranappeja, jotka ei esittäisi ketään Ginga-hahmoa suoraan.

Ostettavat tontit olisivat toki koiria. Alkupäästä löytyisi Gin sisaruksineen pentuina ja Fuji, keskipuolelta Tiikeriveljekset & Moss, Benizakura ja muut. Ihan lopussa olisi tietty Riki ja nuori Gin.

Talojen ja tonttien sijaan koirille voisi ostaa kehitysjuttuja: sirppi, piikkipanta, haarniska tai muuta vastaava. Vika kehitys olisi sitten Battougan oppiminen.

Rahan sijaan pelaajille olisi ruokakuponkeja ja kun menisi koiratontille, joutuisi maksamaan ruokaa sen mukaan, miten vahva vastus on kyseessä.

Sähkö- ja vesilaitos olisivat Gohee ja Daisuke. Juna-asemat olisivat varmaan tunnettuja paikkoja: Hokkaido, Ouu, Shikoku, Hakudake.

Sattuma ja Yhteismaa voisivat olla varmaan ihan noilla nimillä tai Sattuma ja Luonto? Löydät ruokaa, Sniperin juoni tai -verokortin sijaan- rankkuri iskee laumasi kimppuun. Vankila olisi tietty rankkuri.