Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Keskustelua Ginga-sarjojen(GNG, GDW, Orion) oheistuotteista.

Ginga aiheinen Monopoly

Ginga aiheinen Monopoly

ViestiKirjoittaja Murmeli » 24.10.2020 20:22

En ainakaan huomannut, että tästä aiheesta oltaisiin jo keskusteltu.

Olen jo kauemmin miettinyt minkälainen olisi Ginga aiheinen Monopoly. Olisivatko ostettavat tontit koiria? Minkälaisia nappulat olisivat?

Itse ainakin ajattelin, että olisi aika hilpeää, jos tontit toimisivat koirina. Viimeisin ostettava tontti (olikohan se nyt Mannerheimintie) voisi olla Gin tai Riki. Pelinappulat voisivat olla jotain Gingassa esiintyneitä tavaroita esim: sirppi, moottorikelkka, jousipyssy jne.

Ajattelin, että joskus, jos olisi tarkka visio voisi itse tälläisen tehdä.
Murmeli
Uusi jäsen
 
Viestit: 5
Liittynyt: 23.10.2020 19:23
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Ginga aiheinen Monopoly

ViestiKirjoittaja Uru » 28.11.2020 23:20

Gingaa varten pelin ideaa pitäisi ehkä muokata hieman tai sitten voisi toki tehdä vain Ginga-monopolin eli Ginga-teemainen, mutta sama muuten. Muokattuna voisi ideana olla kerätä itselleen mahdollisimman vahva lauma ja voittaa muut kilpailevat laumat. Nappeina olisi erilaisia koiranappeja, jotka ei esittäisi ketään Ginga-hahmoa suoraan.

Ostettavat tontit olisivat toki koiria. Alkupäästä löytyisi Gin sisaruksineen pentuina ja Fuji, keskipuolelta Tiikeriveljekset & Moss, Benizakura ja muut. Ihan lopussa olisi tietty Riki ja nuori Gin.

Talojen ja tonttien sijaan koirille voisi ostaa kehitysjuttuja: sirppi, piikkipanta, haarniska tai muuta vastaava. Vika kehitys olisi sitten Battougan oppiminen.

Rahan sijaan pelaajille olisi ruokakuponkeja ja kun menisi koiratontille, joutuisi maksamaan ruokaa sen mukaan, miten vahva vastus on kyseessä.

Sähkö- ja vesilaitos olisivat Gohee ja Daisuke. Juna-asemat olisivat varmaan tunnettuja paikkoja: Hokkaido, Ouu, Shikoku, Hakudake.

Sattuma ja Yhteismaa voisivat olla varmaan ihan noilla nimillä tai Sattuma ja Luonto? Löydät ruokaa, Sniperin juoni tai -verokortin sijaan- rankkuri iskee laumasi kimppuun. Vankila olisi tietty rankkuri.
Lue Last Warsin uusimmat tapahtumat täältä.
Avatar
Uru
Pomo
Pomo
 
Viestit: 5881
Liittynyt: 13.12.2010 20:46
Paikkakunta: Kuopio
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Paluu Oheistuotteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa