Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Täällä voit lukea Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n uusimmat tiedotukset, niin pysyt kärryillä siitä, mitä yhdistyksessä tapahtuu.

Kevätkokouksen 2017 pöytäkirja

Kevätkokouksen 2017 pöytäkirja

ViestiKirjoittaja Murojaki » 10.04.2017 21:30

Alla Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n kevätkokouksen 2017 pöytäkirja.

Spoiler:
YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS

Aika 17.3.2017 klo 17:00 – 20:00

Paikka 3D Crush Café, Itsenäisyydenkatu 10, Tampere

Kokouksessa läsnä

Yhdistyksen varsinaiset jäsenet:

Nawulf
Fjalle
Raezla
Kurome
Kuroki
Murojaki
Tampere
NightWolf-_-
Jargonfox
Kitsuwa
nuudeli5
Tina
Tesshin10000, osallistui etänä internetin välityksellä, poistui 18:50

Yhdistyksen ulkopuoliset henkilöt:
Emmi K.
Jonna K.
Wolfmenia

1. Kokouksen avaus

Nawulf avasi kokouksen ajassa 17:40

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkistajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

Nawulf ehdotti itseään kokouksen puheenjohtajaksi. Valittiin Nawulf kokouksen puheenjohtajaksi ainoana ehdokkaana. Nawulf ehdotti nuudeli5:tä kokouksen sihteeriksi. Valittiin nuudeli5 kokouksen sihteeriksi ainoana ehdokkaana. NightWolf-_- ja Murojaki valittiin pöytäkirjantarkastajiksi. Jargonfox ja Raezla ääntenlaskijoiksi.

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous on kutsuttu ajallaan koolle, joten Nawulf totesi kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

4. Kokouksen työjärjestys

Nawulf käy läpi kokouksen työjärjestyksen. Nuudeli5 ehdottaa kohdan 10. Kokouksen päättäminen lisäystä. Ehdotus hyväksytään yksimielisesti.

5. Uuden hallituksen muodostaminen

Puheenjohtajaksi olivat ehdolla: Kurome ja Raezla. Äänestystulos puheenjohtajasta: Kurome neljä (4) ääntä, Raezla kahdeksan (8) ääntä. Raezla valitaan puheenjohtajaksi. Sihteeriksi olivat ehdolla: NightWolf-_- ja Tina. Äänestystulos sihteeristä: NightWolf-_- kahdeksan (8) ääntä, Tina kolme (3) ääntä ja yksi (1) tyhjä ääni. NightWolf-_- valitaan sihteeriksi ja Tina varasihteeriksi. Taloudenhoitajaksi olivat ehdolla: Fjalle ja Nawulf. Äänestystulos taloudenhoitajasta: Fjalle viisi (5) ääntä, Nawulf kuusi (6) ääntä ja yksi (1) tyhjä ääni. Valitaan Nawulf taloudenhoitajaksi ja Fjalle varataloudenhoitajaksi. Tiedottajaksi olivat ehdolla Raezla, Murojaki ja Tampere. Äänestystulos tiedottajasta: Raezla kolme (3) ääntä, Murojaki kahdeksan (8) ääntä, Tampere nolla (0) ääntä ja yksi (1) tyhjä ääni. Valitaan Murojaki tiedottajaksi. Hallitukseen olivat ehdolla Jargonfox, Detrah, Murojaki ja Kuroki. Äänestystulos hallitukseen ehdolla olleista: Jargonfox neljä (4) ääntä, Detrah kolme (3) ääntä, Murojaki (1) yksi ääni, Kuroki kolme (3) ääntä ja yksi (1) tyhjä ääni. Jargonfox, Detrah ja Kuroki valitaan hallitukseen. Valitaan myös Kurome hallituksen jäseneksi.

6. Toiminnantarkastajien ja tilintarkistajien valinta

Päätettiin jättää valitsematta tilintarkastajat, koska toimintaa ei koettu taloudellisesti tarpeeksi suureksi. Nuudeli5 valitaan toiminnantarkastajaksi ja hänelle ei valittu varatoiminnantarkastajaa.

7. Tilinpäätös ja vuosikertomus

Nawulf kävi läpi vuosikertomuksen. NightWolf-_- pitää kulunutta vuotta onnistuneena. Raezla puhuu foorumin käytöstä. Nawulf poistui. Nawulf saapui. Nawulf ilmoittaa tilinpäätöksen olevan alijäämäinen. NightWolf-_- ja Raezla pohtivat sponsoreiden hankkimista.

8. Vastuuvapauden myöntäminen ja tilinpäätöksen vahvistaminen

Nuudeli5 huomauttaa, että toiminnantarkastajien lausunto puuttuu. Edelliselle hallitukselle ei myönnetä vastuuvapautta tässä kokouksessa, koska toiminnantarkastajan lausunto puuttuu.

9. Muut käsiteltävät asiat

Nawulf käy läpi muut käsiteltävät asiat suullisesti läpi. Raezla käy toimintasuunnitelman läpi.

Nawulf ehdottaa, että yhdistykseen lisättäisiin lemmikkijäsenyys. Ehdotus hyväksytään yksimielisesti. Nawulf ehdottaa lemmikin jäsenhinnaksi 5€. Ehdotus hyväksytään yksimielisesti.

Nawulf esittelee Gingaconia.

Raezla esittelee Roll-up:in. Raezla ehdottaa Roll-up:in maksimihinnaksi 200€, hyväksyttiin yksimielisesti. Pyydetään kuvaan lupa Tammelta.

Gingacon-oheistuotteet:
1. Rintamerkit (eli pinsseiksi jotkut sanovat)
2. Tarrat
3. Kangasmerkit
4. Mukit
karkkirasiat
Wolfmenia esittelee korttifirmaa Hämeenlinnan korttituote oy.
Ketkusta pehmo Isismasshirolta? N. 50 e

Kurome (Gingaconin pääjärjestäjä) esittelee Gingaconin tilannetta. Raezla tiedustelee Gingaconin rannekkeita. Raezla ehdottaa 5.5. Gingaconin liput myyntiin. Hyväksyttiin yksimielisesti.

Onnenpyörä. Raezla ja Nawulf esittelee onnenpyörän kuluja. NightWolf-_- lupasi kysellä palkintoja onnenpyörään. Raezla ehdottaa tästä vuoden loppuun, ei investointeja yli 200€ onnenpyörään ellei hallituksen erillispäätöstä. Hyväksyttiin yksimielisesti.

Keräilykortit. Fjalle poistui. Jargonfox esittelee keräilykortteja. Nawulf antaa käskyn NightWolf-_-:lle, että hän piirtäisi keräilykortteja uudestaan. Raezla esittelee, että hän voisi tulostaa koulussa kortteja. Kuroki tiedustelee voiko hän soittaa puhelun. Nawulf myöntää oikeuden. Jargonfox tiedustelee, mikä on korttien myyntitapa. Fjalle ehdottaa Start-up:a. Raezla ehdottaa testisarjaa eli pieniä pakkauksia, joita voi ostaa Hopeapuodista ja yhdistyksen pöydältä. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Raezla esittelee Hopeapuotiin taidekujaa, hyväksytään yksimielisesti.

Nawulf ehdottaa Tähdenlentoon ja jäsenpostiin laitettavan oheistuotteita. Äänestetään aiheesta "oheistuote molempiin lehtiin": 10 puolesta - 2 vastaan. Hyväksyttiin.

Nawulf ehdottaa, että jäsenposti ilmestyisi kaksi kertaa vuodessa. 9 vastaan - 3 puolesta, ei hyväksytä. Raezla ehdottaa, että jäsenposti ilmestyisi kaksi kertaa vuodessa yhdistyksen piikkiin, ja useammin siinä tapauksessa, jos sponsoreita saadaan tarpeeksi. Hyväksyttiin yksimielisesti.

10. Kokouksen päättämien

Nawulf päätti kokouksen ajassa 20:14


Jos teillä on jotain kysyttävää tai muuta kommentoitavaa, niin kertokaa pois, sana on vapaa.
Kuva
Avatar
Murojaki
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1115
Liittynyt: 29.05.2011 11:19
Paikkakunta: Jyväskylä
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10

Paluu Suomen Hopeanuoli-fanit ry tiedottaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa