Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Täällä voit lukea Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n uusimmat tiedotukset, niin pysyt kärryillä siitä, mitä yhdistyksessä tapahtuu.

Tähdenlento 5 loppuvuodesta 2016

Tähdenlento 5 loppuvuodesta 2016

ViestiKirjoittaja Raezla » 24.11.2016 14:37

Tähdenlennon viides, susiteemainen numero saapuu ensiviikolla kaikille vuoden 2016 jäsenmaksun suorittaneille. Lehti tulee myös myyntiin yhdistyksen verkkokauppa Hopeapuotiin, sekä yhdistyksen pöytään eri tapahtumissa. (Seuraava kerta todennäköisesti Tampere kuplii 2017.)

Yhdistys muistuttaa, että mikäli jäsenen osoite muuttuu liittymisen jälkeen, tulee siitä ilmoittaa yhdistykselle. Ilmoituksen voi tehdä jäsensihteerille sähköpostitse (jami.kakko(at)gmail.com). Ilmoitathan muuttuneen postitusosoitteen yhdistykselle, jotta Tähdenlento ja Jäsenposti löytävät tiensä perille! (Mikäli et ole saanut tänä vuonna postia yhdistykseltä ja olet maksanut jäsenmaksun 2015 tai 2016, kannattaa tarkistaa, onko nykyinen osoitteesi yhdistyksen tiedossa!)

Tähdenlennon ensivuoden numeroiden 6 ja 7 teemat on valittu jäsenten yhteispäätöksellä yhdistyksen foorumissa. Kesällä ilmestyvän 6-numeron teemana ovat rekikoirat ja loppuvuodesta 2017 ilmestyvän numeron teemana taistelukoirat. Kuka tahansa Hopeanuoli-fani voi lähettää piirroksiaan tai artikkeleitaan julkaistavaksi Tähdenlentoon sähköpostilla (tahdenlento(at)hopeanuolifanit.fi).

Tähdenlento 5:n mukana lähetään myös vuoden viimeinen Jäsenposti ja TukiExtra, jotka ovat ensi kertaa väreissä. Jäsenpostia ei lähetetä jäsenille, jotka eivät ole suorittaneet 2016 jäsenmaksua edellisessä jäsenpostissa olleen muistutuskirjeen jälkeenkään.
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1129
Liittynyt: 02.05.2011 11:38
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10

Paluu Suomen Hopeanuoli-fanit ry tiedottaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa