Sivu 1/1

Tähdenlento 5 loppuvuodesta 2016

ViestiLähetetty: 24.11.2016 14:37
Kirjoittaja Raezla
Tähdenlennon viides, susiteemainen numero saapuu ensiviikolla kaikille vuoden 2016 jäsenmaksun suorittaneille. Lehti tulee myös myyntiin yhdistyksen verkkokauppa Hopeapuotiin, sekä yhdistyksen pöytään eri tapahtumissa. (Seuraava kerta todennäköisesti Tampere kuplii 2017.)

Yhdistys muistuttaa, että mikäli jäsenen osoite muuttuu liittymisen jälkeen, tulee siitä ilmoittaa yhdistykselle. Ilmoituksen voi tehdä jäsensihteerille sähköpostitse (jami.kakko(at)gmail.com). Ilmoitathan muuttuneen postitusosoitteen yhdistykselle, jotta Tähdenlento ja Jäsenposti löytävät tiensä perille! (Mikäli et ole saanut tänä vuonna postia yhdistykseltä ja olet maksanut jäsenmaksun 2015 tai 2016, kannattaa tarkistaa, onko nykyinen osoitteesi yhdistyksen tiedossa!)

Tähdenlennon ensivuoden numeroiden 6 ja 7 teemat on valittu jäsenten yhteispäätöksellä yhdistyksen foorumissa. Kesällä ilmestyvän 6-numeron teemana ovat rekikoirat ja loppuvuodesta 2017 ilmestyvän numeron teemana taistelukoirat. Kuka tahansa Hopeanuoli-fani voi lähettää piirroksiaan tai artikkeleitaan julkaistavaksi Tähdenlentoon sähköpostilla (tahdenlento(at)hopeanuolifanit.fi).

Tähdenlento 5:n mukana lähetään myös vuoden viimeinen Jäsenposti ja TukiExtra, jotka ovat ensi kertaa väreissä. Jäsenpostia ei lähetetä jäsenille, jotka eivät ole suorittaneet 2016 jäsenmaksua edellisessä jäsenpostissa olleen muistutuskirjeen jälkeenkään.