Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Täällä voit lukea Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n uusimmat tiedotukset, niin pysyt kärryillä siitä, mitä yhdistyksessä tapahtuu.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

ViestiKirjoittaja NightWolf-_- » 24.12.2015 09:27

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

Tähän voidaan koota jokaisen jäsenen hyvän jouluntoivotukset. Jokainen saa halutessaan jättää tähän oman taasun jälkensä välitettäväksi toisille yhdistyksen jäsenille, sekä ylipäätään Hopeanuoli-faneille - kuuluipa yhdistykseen tai ei. Voi olla ihan sanallinen toivotus joulusta tai uudesta vuodesta tai vaihtoehtoisesti, runo, piirustus, videopätkä tai jokin linkki mikä on hyvä tuomaan ja nostammanaan joulu-fiilistä tai vuoden vaihtumisen luomaa tunnelmaa.

Minä tahdon henkilökohtaisesti ja koko yhdistyksen puolesta toivottaa kaikille sen jäsenille oikein hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa. Sekä kaikkia yhdistykseen kuulumattomia jäseniä tahdon tietysti muistaa - tekin olette erittäin tärkeitä, niin saadaan Hopeanuolta ja koko Ginga-saagaa tunnetummaksi maailmassa. Jollei ole Ginga-faneja ei olisi koko sarjaakaan. Olkaahan täten kaikki kiltisti, niin Joulupukki tai vaihtoehtoisesti Hopsupukki voi tulla käymään.

Luodaan tulevasta vuodesta, eli 2016 vuodesta entistäkin Hopeanuolen täyteisempi. Onhan silloin luvassa Suomen ihka ensimmäinen Gingacon! Sitä odotellessa! Nyt kuitenkin nautitaan joulusta kaikkine siihen kuuluvine perinteineen ja tapoineen. Nautitaan hyvää jouluruokaa, saadaan ja annetaan lahjoja ja ylipäätään vietetään aikaa läheistemme ja rakkaidemme kanssa. Pitää osata arvostaa läheisiään ja ystäviään. Ollaan kilttejä toisillemme niin tulee hyvä joulufiilis kaikille ja muutenkin elämässä avoimin silmin suhtaudutaan toisiin, niin maailma olisi hitusen parempi paikka.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016 toivottaa Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n puheenjohtaja: Ville Karvonen alias NightWolf-_-.

Tässä alla on muutamia linkkejä:
- https://twitter.com/Faniyhdistys Hopsupukki tulee käymään jos olette kiltisti.
Ja matka jatkuu eteenpäin kohti uusia seikkailuita!
Avatar
NightWolf-_-
Ōun sotilas
Ōun sotilas
 
Viestit: 368
Liittynyt: 29.05.2011 10:23
Paikkakunta: Hamina
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 1

Paluu Suomen Hopeanuoli-fanit ry tiedottaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa