Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Täällä voit lukea Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n uusimmat tiedotukset, niin pysyt kärryillä siitä, mitä yhdistyksessä tapahtuu.

Hakusessa: Ginga-kerholle vetäjiä eri puolilla Suomea!

Hakusessa: Ginga-kerholle vetäjiä eri puolilla Suomea!

ViestiKirjoittaja Raezla » 18.10.2012 15:05

http://hopeanuolifanit.viuhka.fi/index. ... lle-suomea

Haluatko toimintaa omalle paikkakunnallesi tai sinua lähimpään isoon kaupunkiin? Lähde mukaan Suomen Hopeanuoli-fanit ry:hyn ja ilmoittaudu seutusi kerhonvetäjäksi!

Tavoitteena olisi saada ensivuodeksi toimimaan useampi Ginga-kerho eripuolille Suomea. Ideana, että paikalliset Ginga-fanit pääsevät sitä kautta miittailemaan ja viettämään aikaa Hopeanuolen merkeissä. Tampereella starttaa taas Ginga-kerho kesällä, myös Helsinkiin, Turkuun, Lahteen, Jyväskylään, Kuopioon, Kaakkois-Suomeen (Kouvola? Lappeenranta? Kotka? Porvoo?), Vaasaan, Ouluun, Kajaaniin ja Rovaniemelle voitaisiin perustaa omat Ginga-kerhonsa, jos vetäjiä löytyy. Mikäli asut lähellä jotain näistä tai sinulla on mielessäsi joku toinen kaupunki tai paikkakunta, jossa haluaisit Ginga-kerhoa järjestää, otathan yhteyttä yhdistyksen toimintaorganisaattoriin, affaokami(at)hotmail.com!

Ginga-kerho koostuu yksittäisistä miiteistä, jotka voidaan pitää joko kerhotiloissa (esim. taloyhtiön), jonkun luona tai esimerkiksi kahvilassa. Tapaamissa voidaan myös tehdä retkiä esim. metsään tai johonkin kohteeseen. Kaikki Ginga-kerhon miitit ovat alkoholittomia ja avoimia kaikille jäsenille. Ei-jäsenet voivat halutessaan tulla yhteen tapaamiseen tutustumaan toimintaan, ennen kuin päättävät liittymisestään Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäseneksi.

Kun eri alueille saadaan toimintaan Ginga-kerhoja samanaikaisesti, on mahdollista myös yhdistää joitain kerhoiltoja: jos vaikkapa Lahden Ginga-kerho päättää tehdä retken Suomenlinnaan, voi Helsingin Ginga-kerho osallistua tähän ja näin eri paikkakuntien Hopsu-fanit pääsevät tutustumaan toisiinsa.

Helsingin Ginga-kerhoa on tarkoitus suunnitella Manga Cafessa 27.10 klo 15 alkavassa miitissä, tulethan paikalle, jos toiminta kiinnostaa! (Myös ei-jäsenet tervetulleita!)

Myös yksittäisiä miittejä ja muunlaista toimintaa voi yhdistyksen jäsenenä järjestää omalla paikkakunnallaan. Niistä voi kirjoittaa foorumin miitit-osioon tai ottaa yhteyttä oman seudun miittivastaavaan... (Sähköpostit löytyvät yhteystiedoista.) Ellei omalla seudullasi ole vielä miittivastaavaa ja tahtoisit sellaiseksi, ota yhteyttä toimintaorganisaattoriin tai ilmoittaudu täällä.Ylipäätään useamman jäsenen kannattaisi lähteä mukaan aktiivijäsentoimintaan ja tulla vaikuttamaan siihen, miten yhdistyksemme toimii. Aktiivijäseneksi pääsee ilmoittautumalla täällä, jonka jälkeen saa käyttöoikeudet aktiivijäsenten alueelle foorumissa! :)
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1124
Liittynyt: 02.05.2011 11:38
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10

Paluu Suomen Hopeanuoli-fanit ry tiedottaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa