Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Täällä voit lukea Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n uusimmat tiedotukset, niin pysyt kärryillä siitä, mitä yhdistyksessä tapahtuu.

Miitti Helsingin Manga Cafessa 27.10 klo 15-19

Miitti Helsingin Manga Cafessa 27.10 klo 15-19

ViestiKirjoittaja Raezla » 09.10.2012 15:23

Suomen Hopeanuoli-fanit ry järjestää Helsingin seudulla asuville jäsenilleen ja yhdistyksestä kiinnostuneille Hopeanuoli-faneille, tapaamisen Helsingin Manga Cafessa lauantaina 27.10 klo 15 alkaen.

Miitti on suunnattu ensisijaisesti Helsingissä ja muualla pk-seudulla asuville, mutta kauempana asuvatkin ovat tervetulleita, jos pääsevät paikalle.

Ideana, että pääkaupunkiseudun Hopeanuoli-fanit tutustuvat toisiinsa tapaamisessa ja samalla tarkoitus pohtia yhdistyksen toimintaa ensi vuonna Helsingin seudulla. Hakusessa vetäjät Ginga-kerholle, joka voisi kokoontua esimerkiksi kerran kuussa Helsingissä järkkäämään kaikennäköistä mukavaa Hopeanuoli-toimintaa, kuten retkiä, teemailtoja ja ihan vain miittejä mukavan yhdessäolon merkeissä Ginga-faniporukalla.

Tähän topiciin voi ilmoitella, jos ei vielä kuulu yhdistykseen, mutta olisi kiinnostunut saapumaan paikan päälle. Yhdistyksen jäseniä on tällä hetkellä tulossa paikalle ainakin 7 henkeä. Ilmoita, tuletko ehkä vai suht. varmasti. Tässä on hyvä tilaisuus tutustua toisiin Uudenmaan Hopeanuoli-faneihin ja yhdistyksen jäseniin. ;)

Yhdistyksen jäsenet voivat ilmoittaa tulostaan tänne: http://hopeanuolifanit.viuhka.fi/index. ... essa-27-10

Tapahtuma Facebookissa: http://www.facebook.com/events/429296757127203/

Osallistujat:


Ehkä:


-------------------------------------------------

Mietin tämmöistä alustavaa aikataulua:

Klo 15-15:30 Kokoontuminen paikan päälle
Kahvien yms. osto ja paikan katselu, asettuminen pöytään

Klo 15:30 Esittelykierros
Jokainen voi esitellä itsensä lyhyesti, kuka, mistä päin, onko jo yhdistyksessä jäsenenä, mitä tekee työkseen tai opiskelee tai onko vielä koulun penkillä, mitä harrastuksia ja mielenkiinnonkohteita Hopsun lisäksi yms... Mitä nyt kukin haluaa kertoa. Kierroksen aikana ja jälkeen avointa juttelua...

Klo 15:45 Yhdistyksen esittely
(tai kun kierros on päättynyt) Kerron muutamalla sanalla Suomen Hopeanuoli-fanit ry:stä vähän sen mukaan, onko paikalle tullut ketään, jotka eivät olisi vielä yhdistyksessä, yms. ja vastailen kysymyksiin - tai muutkin voi vastailla, riippuu toki kysymyksestä.

Klo 16 Juttelua Ginga-kerhon järjestämisestä Helsingissä
Voisin vaikka alkuun kertoa Ginga-kerhon ideasta ja miten se toimi Tampereella. Ihmiset voi heitellä vapaasti ideoita, millainen Helsingin Ginga-kerhosta voitaisiin tehdä ja katsottaisiin, löytyykö keitään sitä vetämään. Voidaan miettiä alustavasti ideoita, millaisia ohjelmapäiviä sille voisi tulla ja koska se aloittaisi toimintansa.

Klo 17 -> Vapaata hengailua, juttelua, yms. puuhaa. Voisin vaikka tuoda jonkun askartelujutun paikalle? :)
Olisiko kellään kiinnostusta järkätä Hopsu-piirustus/tieto/runokisaa tms.? :)

Klo 19 Manga Cafe sulkeutuu. Ne, jotka haluavat, voivat lähteä porukalla Kinopalatsiin katsomaan jonkun elokuvan.

Virallinen miitti päättyy.


^ Kaiken ei siis tarvitse mennä minuutilleen tuon mukaan, lähinnä tuollainen suuntaa antava.. Edetään silleen porukan fiiliksen sun muun mukaan. :D
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1124
Liittynyt: 02.05.2011 11:38
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10

Paluu Suomen Hopeanuoli-fanit ry tiedottaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa