Sivu 1/1

Yoshihiro aloittaa uuden sarjan

ViestiLähetetty: 01.07.2022 19:25
Kirjoittaja Nekotin
"Yoshihiro Takahashi (Nagareboshi Gin) will start a new manga series in Manga Goraku magazine this September 2022"

Tällainen uutinen löytyi Twitteristä. Tuleeko edelleen jatkoa Hopeanuolen sukupolviin vai olisiko aika uusille tuulille?
Käsiteltiinkö Noahassa oikeastaan mitään tärkeitä asioita? Ei mielestäni.

Re: Yoshihiro aloittaa uuden sarjan

ViestiLähetetty: 10.08.2022 04:15
Kirjoittaja Raezla
Mielenkiintoista. Toivotaan, että tällä kertaa joku sellainen aihe, johon Takahashilla olisi enemmän inspiraatiota ja mielenkiintoa. Noah on tuntunut hitusen väkisin väännetyltä. Melkeimpä toivoisin, että Ginga-saaga jätettäisiin rauhaan ja Takahashille löytyisi jokin uusi freshi aihe, joka häntä itseäänkin innostaisi enemmän.

Sen suhteen olen jo luopunut toivosta, että saataisiin joku urhea ja taitava narttusoturi päähenkilöksi tai hyviskarhuja (tai pahisnarttuja) sarjaan niin en niitä jaksa tämänkään osalta vakavissani toivoa. Jos nyt kuitenkin leikilläni heittäydyn utopistiseksi, niin jotain susiosaan liittyvää tai Koirasoturi Gamun emosta Honoosta kertova saaga ois aika kova. :D

Re: Yoshihiro aloittaa uuden sarjan

ViestiLähetetty: 26.08.2022 09:32
Kirjoittaja Lumo
Eli siis ensi kuussa pitäisi jo alkaa. En jaksa uskoa, että seuraavasta tarinasta tulisi mitään aiempien veroista ellei Takahashi ole oikeasti saanut jotain uutta ideaa ja inspiraatiota, mutta aion kuitenkin seurata miten käy. Ihan mielenkiinnolla odottelen.