Sivu 1/6

Hopeanuoli -stage play Japanissa

ViestiLähetetty: 21.02.2019 21:26
Kirjoittaja Hijiri
Hopeanuoli on saamassa Japanissa oman stage play -esityksensä. Anime-, manga- tai pelisarjojen pohjalta luodut 2.5D-nimellä kutsuttavat lavaesitykset ovat nykyään erittäin suosittuja Japanissa ja myös Hopeanuoli on nyt saamassa oman shownsa. Projektille on luotu omat kotisivut ja ensimmäinen promokuva on julkaistu.

Kotisivut

Uutisia

Theater Goes to the Dogs with Ginga: Nagareboshi Gin Stage Play
Ginga Nagareboshi Gin Manga Gets Stage Play in Tokyo, Kobe in 2019

Re: Hopeanuoli -stage play Japanissa

ViestiLähetetty: 22.02.2019 19:05
Kirjoittaja Matzyu
-

Re: Hopeanuoli -stage play Japanissa

ViestiLähetetty: 23.02.2019 00:28
Kirjoittaja Jazzumi
Tuo näyttääkin jo hienolta! En yleensä pidä minkäänlaisista näytelmistä enkä varsinkaan mangaan/animeen perustuvista sellaisista, kun niistä katoaa usein hahmojen ominaispiirteet, mutta Gingan parissa se on kuitenkin toiminut, kun ei ole ihmiskasvoja jäljiteltävänä vaan otetaan vain tunnistettavat ominaisuudet koirista ja tehdään ne toimiviksi kokonaisuuksiksi asuilla. Pidin jo suomalaisista Hopeanuoli ja Weed näytelmistä (mitä videoista olen nähnyt), joten tämäkin olisi hienoa nähdä videona.

Re: Hopeanuoli -stage play Japanissa

ViestiLähetetty: 23.02.2019 20:04
Kirjoittaja Uru
Matkivat Hopeanuoli!-musikaalia.

Näyttää tosi hienolta ja ammattimaiselta. Tuota olisi hienoa päästä katsomaan. Onkohan musiikit animesta vai onko omia sävellyksiä?

Edit: Lonkalta käännettyä infoa:

Ensi-ilta on 25.5.2019 ja lippujen hinta on 8 800 jeniä (noin 70 euroa).

Re: Hopeanuoli -stage play Japanissa

ViestiLähetetty: 24.02.2019 18:54
Kirjoittaja Varjokani
Pystyiskö siitä saamaan jotenkin vaikka dvdlle tallennetun version jotta sitä pystyisi nauttimaan täältä Suomesta käsin? Itse yritin Twitteristä kysellä huonolla Japaninkielentaidollani mutta ei ole tullut vastausta. Pitäis melkeen jonku viisaamman soittaa niiden puhelinnumeroon ja kysyä. Itsellä ei kielitaito riitä. Mut haluaisin kovasti nähdä.

Re: Hopeanuoli -stage play Japanissa

ViestiLähetetty: 24.02.2019 19:29
Kirjoittaja Uru
Näistä ei tavallisesti tehdä DVD-versioita, sillä lupa on saatu vain tiettyyn määrään näytöksiä. Harvoin näytelmiä ylipäänsä saa missään muussa muodossa. Isoin toivo on varmaan se, että joku muiluttaa teatteriin kameran ja videoi pätkän.

Re: Hopeanuoli -stage play Japanissa

ViestiLähetetty: 24.02.2019 19:37
Kirjoittaja Varjokani
Uru kirjoitti:Näistä ei tavallisesti tehdä DVD-versioita, sillä lupa on saatu vain tiettyyn määrään näytöksiä. Harvoin näytelmiä ylipäänsä saa missään muussa muodossa. Isoin toivo on varmaan se, että joku muiluttaa teatteriin kameran ja videoi pätkän.

Tätä minäkin salaa toivon sillä itse rakastan teatteria ja olisi ihanaa nähdä tää. Mut valitettavasti ei se työttömän työnhakijan tukiraha riitä siihe et menisin Japaniin tuota katsomaan. Muuten lentäisin sinne heti. Mut toisaalta jos sais luvat myydä dvdnä ni ainaki minä ostaisin heti. Ja siitä saattais saada ihan kivat rahet toi järjestävä organisaatio ottaen huomioon et mää en varmaan olis kuitenka ainoa joka tuon teoksen haluaisi. Mut joo tekiänoikeudet. Niitä voi rakastaa ja vihata samanaikaisesti.

Re: Hopeanuoli -stage play Japanissa

ViestiLähetetty: 24.02.2019 19:45
Kirjoittaja Hijiri
Näistä sarjoihin perustuvista musikaaleista ja lavaesityksistä on aika hyvin tuotettu dvd- ja bluray -taltiointeja (backstage-materiaaleineen) ihan järjestäjäporukoiden taholta joten uskoisin, että myös Hopeanuolen lavaesitys saa oman julkaisunsa sitten kun esityskausi on ohi. Näiden levyjen hinnat vaan voivat olla aika mittavia, ~60 eurosta ylöspäin ja ulkomailta tilattaessa hintaan toki lisätään myös toimituskulut ja tullit.

Re: Hopeanuoli -stage play Japanissa

ViestiLähetetty: 24.02.2019 19:48
Kirjoittaja Varjokani
Ohho onpa iso hinta. Itse olisin kuvitellut että hinta olisi jossain siellä 30 euron ja 50 euron välissä. Mutta juu on se varmasti sen arvoinen. Itse tein tästä siis toisen topicin kun en tätä ensin etsi-toiminnolla löytänyt, ja ainakin siellä tokaisin että yritin olla tekijöihin twiittaamalla yhteydessä mutta en usko että huomasivat. Jos joku osaisi japania olis kivaa jos joku voisi soittaa heille ja kertoa että olisi kivaa saada taltiointi tästä.

Re: Hopeanuoli -stage play Japanissa

ViestiLähetetty: 24.02.2019 21:54
Kirjoittaja Uru
Hijiri kirjoitti:Näistä sarjoihin perustuvista musikaaleista ja lavaesityksistä on aika hyvin tuotettu dvd- ja bluray -taltiointeja (backstage-materiaaleineen) ihan järjestäjäporukoiden taholta joten uskoisin, että myös Hopeanuolen lavaesitys saa oman julkaisunsa sitten kun esityskausi on ohi. Näiden levyjen hinnat vaan voivat olla aika mittavia, ~60 eurosta ylöspäin ja ulkomailta tilattaessa hintaan toki lisätään myös toimituskulut ja tullit.

Toivotaan näin. Itsekin houkuttaisi esitys nähdä, mutta tuli vilkaistua lentolippujen hintoja ja tulisi aika kalliiksi yhden show'n näkeminen.

Sivulla on tuo oheistuote-osio, joten ehkä sinne tulisi jossain vaiheessa jotain.