Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Lue täältä tuoreimmat Hopeanuoli-uutiset sekä tiedotukset tapahtumista ja miiteistä.

Sangatsu-päivä 25.3.2017

Sangatsu-päivä 25.3.2017

ViestiKirjoittaja Antti-setä » 28.02.2017 10:15

Voit nyt ilmoittautua lauantaina 25.3. järjestettävään Sangatsu-päivään! Ovet avautuvat kello 11:30 ja ohjelma alkaa kello 12. Lähetä viesti osoitteeseen postia(ÄT)sangatsumanga.fi otsikolla Sangatsu-päivä 2017. Voit ilmoittaa itsesi lisäksi myös kavereita tai perheenjäseniä. Tilaa on rajatusti emmekä halua, että kukaan jää suotta ulkopuolelle, joten ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli huomaat, ettet pääsekään paikalle, peruuta tulosi mahdollisimman pian samaan osoitteeseen! Osallistuminen Sangatsu-päivään on maksutonta.

Tapahtumapaikkana ovat Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen emoyhtiön eli Kustannusosakeyhtiö Tammen tilat Helsingissä, osoitteessa Korkeavuorenkatu 37.

Ohjelmassa on ainakin seuraavaa: Piirustus- ja runokisan palkintojen jako, sarjakuvaklinikka (ks. alla), pientä purtavaa sekä erityisohjelmanumerona peliesittelyitä. Tule ja testaa kevään 2017 kovimmat Nintendo-uutuudet! Lisäksi kävijöillä on tilaisuus kysellä Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen julkaisuista sekä ehdotella suosikkejaan suomennettavaksi. Jokaiselle vieraalle luvassa muikea mangalahjus!

Otamme piirustus- ja runokisan voittajiin yhteyttä viimeistään 3.3. Heille pidetään toistaiseksi jonkin verran paikkoja varattuna, joten kaikki pääsevät halutessaan mukaan palkintojenjakoon.


Ilmoittaudu sarjakuvaklinikalle!

Jos olet innokas harrastaja tai haaveilet mangakan ammmatista, nyt voit saada henkilökohtaista neuvontaa! Sarjakuvantekijä ja -opettaja Reima Mäkinen päivystää Sangatsu-päivässä. Voit saada palautetta sekä kysellä kaikkea mahdollista välineistä, sarjakuvien ideoinnista, käsikirjoittamisesta, piirtämisestä ja julkaisemisesta. Ilmoittaudu sarjakuvaklinikalle etukäteen, sillä haluamme varmistaa, että aika riittää. Tee se vaikka samalla meilillä jolla ilmoittaudut Sangatsu-päivään!
Antti-setä
Taistelukoira
Taistelukoira
 
Viestit: 235
Liittynyt: 18.08.2011 10:32
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 1

Re: Sangatsu-päivä 25.3.2017

ViestiKirjoittaja Antti-setä » 23.03.2017 09:46

Viimeinen kuulutus (tai ainakin melkein viimeinen)! Sangatsu-päivään mahtuu vielä mukaan. Pelien testaamiseen ei ole ihan liikaa jonoa, ja lahjusmangaa piisaa. Useita julkaisu-uutisia tulossa!
Antti-setä
Taistelukoira
Taistelukoira
 
Viestit: 235
Liittynyt: 18.08.2011 10:32
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 1

Paluu Uutiset, ajankohtaiset tapahtumat ja miitit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa